Türkiyede 3 Boyutlu Prototipleme
-
skyvalet bunu yazdın3xt bunu yazdı
Iphone dan ucuz =)
Nası ucuz 2.800 lira
Abi kusura bakma gelişine öylesine söyledim ama unutma %10 indirim var.
Iphone 5s fiyatı =)
http://www.teknosa.com/urunler/125071150/apple-iphone-5s-64gb-space-gray-akilli-telefon
-
Bol kazancli olsun. Bende bir sirket kurmak piyasaya girmek istiyorum. Gunun birinde yasadiginiz zorluklar yapilan hatalar karsilasilan surec uzerine bir yazi yazarsaniz cok hos olur kanisindayim. Ama korkmayin sektorumuz ayni degil :)
gokcan tarafından 10/Haz/14 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
msjım bulunsun dönüş yapcam hocam sana
-
gokcan bunu yazdı
Bol kazancli olsun. Bende bir sirket kurmak piyasaya girmek istiyorum. Gunun birinde yasadiginiz zorluklar yapilan hatalar karsilasilan surec uzerine bir yazi yazarsaniz cok hos olur kanisindayim. Ama korkmayin sektorumuz ayni degil :)
Öncelikle teşekkür ederim, aslında sektörünü söylersen muhtemel sorunları ve yaşadığımız sorunları bir yazı haline getirebilirim.
-
http://www.youtube.com/watch?v=aGWBzP8-McM&feature=youtu.be
Bunun gibi şeyleri istediğiniz zaman üretebilirsiniz =)
Caner gönderdi video yu.
-
hocam benim yapamadigimi yapmissin. tebrik ederim.
universitelerle, hocalarla, doktora ve master ogrencileriyle irtibat kurmani oneririm.
-
mizahi bunu yazdı
hocam benim yapamadigimi yapmissin. tebrik ederim.
universitelerle, hocalarla, doktora ve master ogrencileriyle irtibat kurmani oneririm.
Teşekkür ederim hocam, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. sitemizi incelerseniz aslında daha çok projelerimizin olduğunu görürsünüz.
-
çizdim =)
-
Hocam benim endüstiriyel tasarımlarım var, böyle termos bardak ıvır zıvır, 3d çıktı almam gerekiyo çoğu zaman 3d çıkdı veridyomusunuz veriyosanız nekadar?, gramı 2 lirademişlerdi bana bu yiyeceklerle temas edebilecek bir plastik vardı onunla.
Çoğu zamanda çizdirecek kimsemde olmuyo, yanı ben kaba taslar çizerimde 3d ye dökebilecek birilerinede ihtiyacım oluyo bunun içinde yardımınız varmı ?
-
erebos bunu yazdı
Hocam benim endüstiriyel tasarımlarım var, böyle termos bardak ıvır zıvır, 3d çıktı almam gerekiyo çoğu zaman 3d çıkdı veridyomusunuz veriyosanız nekadar?, gramı 2 lirademişlerdi bana bu yiyeceklerle temas edebilecek bir plastik vardı onunla.
Çoğu zamanda çizdirecek kimsemde olmuyo, yanı ben kaba taslar çizerimde 3d ye dökebilecek birilerinede ihtiyacım oluyo bunun içinde yardımınız varmı ?
Merhaba Hocam,
Öncelikle hizli prototipleme hizmeti veriyoruz, hizmet fiyati boyuta, doluluğuna(infill), katman kalinligina gore değişiyor. En iyi fiyatı verdigimizi biliyoruz. Genellikle çizim işlerine karışmak istemiyoruz çünkü sorunlar çıkabiliyor ama senin için bir üretim yapar hediye edebiliriz.