Türkiyede Adsense Milyonderi Varmı?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------kanser bunu yazdı:
-----------------------------ya müritler şu adsense den para kazanalım artık face de grup da acdım adsense link paylasımı die yanaşan olmadı websitesi olan ve google reklamı yapan müritler birleşelim bir grup kuralım hergün sitelerimizde reklamlara tıklayalım sonucda burdaki müritler hepsi saglam kimse yamuk yapmaz deli kanlı gibi tıklar varmısınız böle birseye ..
-----------------------------yok yapma neden diyeceksin ben yaptırdım sonu hüzün
-----------------------------
ne gibi bi hüzün :S -
kanser bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ya müritler şu adsense den para kazanalım artık face de grup da acdım adsense link paylasımı die yanaşan olmadı websitesi olan ve google reklamı yapan müritler birleşelim bir grup kuralım hergün sitelerimizde reklamlara tıklayalım sonucda burdaki müritler hepsi saglam kimse yamuk yapmaz deli kanlı gibi tıklar varmısınız böle birseye ..
-----------------------------yok yapma neden diyeceksin ben yaptırdım sonu hüzün
ne gibi bi hüzün :S
-----------------------------he ne oldu la o grup çalışması :)
-
kanser bunu yazdı:
-----------------------------kolay değil o işler. adsensede yapmadığım hile kalmadı her defasında banlandım :D
-
kanser bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
ne gibi bi hüzün :S
-----------------------------tıklamayan çok iş güç var tam üstünde durulmuyor yapılır ama emek ister zaman ister
çoğu kişi girmez kafadengi adam bulmak lazım ws.ws.ws
-
ben calısıyorum zaten 16 saat netteyim :) düşünen kafa dengi arkadas varsa yapalım su mevzuyu ne zararımız olurki :S
-
Veysel'in havuz çok sade bu yüzden sadece elit siteler ayakta kalabildi. Tek havuz yerine 2 havuz yapıp bir kişinin 5/6 gün aralıkla aynı bağlantıya tıklaması işin ömrünü uzatır. Organize ve ne yaptığını bilen bir ekip doğru yönetilirse aylık 20/30 usd fazla kazanılabilir.
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------hoca seni beni bırak deli para alanlar varbenim 500 milyarım varsa adsenseden 20 milyar gelecekse 500 milyarı dolaraçevirim benim gibi 4 kişi olsa 2 milyon tl olur buda borsayı azda olsa dalgalandırmaya sokar 20 alacaksam 25 alırım + dolara çevirdiği padan gelen döviz
küçük düşünüyorsunuz adamlar adsenseyle neler alıyor tr yi geç yurt dışında paraya para demiyorlar
bu yurt dışı örneği sadecetrde büyük site sahipleri deli para kırdığına elimin 50 bin tekilli bir site çok rahat aylık 1,5 milyarı cebe atar çok çok rahat ama daha yüksek hitli sitelerde var
-----------------------------hocam adsense den tıklayınca para alınıyor. günlük 500 tekilim vardı en fazla gördüğüm 6 tıklama:S
Sen nasıl kazanıon bu işten. Biraz anlatsana. Şimdi blogspottan açıom bi site
-----------------------------o 2 milyon tl ile bakkal manav hisselerinde dalgalanma olur ancak =)
bizimkiler zamanında yapıyordu küçüktüm hatırlıyorum az çok, böle dandirik batmakta olan ama son günlerde hafif tırmanmış borsada şirketler buıluyorlardı.
sonra buna 1-2 trilyon para sokuyorlardı tabi hisseleri fırlıyor, daha sonra 1 hafta fln bekliyolardı başka insanlarda bunu görüp küçük yatırımlar ypaıyordu 10 milyar 20 milyar fln, daha sonra parayı bi çekiyolardı pat hepsi sıfır,
tabi bu işi baya 150-200 trilyonla yapan var işte onlar hafif olsun borsayı çalkalar.
Borsada dönen para milyar dolar çünkü 1-2 trilyon hiçbirşey yapmaz anlık para akımı ondan kat kat fazla :D
-
basit bi olay sonucda diyelimki 10 sitemi var
1 s.com
2.b.com
vs...
ilk gün 10 mürit s sitesine tıklıyacak ertesi gün gene 10 mürit b sitesine bu böle dönüp gidecek benim merak ettigim google sonucda aynı ipten 1 gün araylada olsa kıllanıp banlarmı bizi
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
Veysel'in havuz çok sade bu yüzden sadece elit siteler ayakta kalabildi. Tek havuz yerine 2 havuz yapıp bir kişinin 5/6 gün aralıkla aynı bağlantıya tıklaması işin ömrünü uzatır. Organize ve ne yaptığını bilen bir ekip doğru yönetilirse aylık 20/30 usd fazla kazanılabilir.
-----------------------------aynen öyle kurbaa ben kadroyu kurdum bile evde listede yazmısım ama haber vermiyorum onlara özenle seçtim hepsini
onlarla yapılırsa bişiler olur ama bakayım bi ara konusalım :)
-
kanser bunu yazdı:
-----------------------------basit bi olay sonucda diyelimki 10 sitemi var
1 s.com
2.b.com
vs...
ilk gün 10 mürit s sitesine tıklıyacak ertesi gün gene 10 mürit b sitesine bu böle dönüp gidecek benim merak ettigim google sonucda aynı ipten 1 gün araylada olsa kıllanıp banlarmı bizi
-----------------------------her sitede olmaz o. mesela sitenin hiti hiç ama hiç yoktur. 3 kişi girmiştir 10 kişi tıklamıştır. veya 10 kişi girmiştir 10u tıklamıştır. direk ban.