Türkiyede Adsense Milyonderi Varmı?
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------o degilde internette bi kaç site vardı bux.tu sanırım yada .tu lu bir sitenin forum bölümünde adam 400 ytl yatırım yapın max 2 aya garanti ayda 3-4 milyar alın diyordu.
300e botmu alıyodun birşeyler alıyodun 30 tane fln sonra ordan gelen para ile 40 tane alıyodun cart curt
-----------------------------bux.to sitenin adresi :|
-
ya arkadaşlar şöyle niş bir konuda blogger blog açıp bir grup kurup tıklasak mı ? şöyle bir keywords araştırması yapsak? o konulara yüklensek , aramızda belirlesek falan? sonra gel tık git tık.. bi şeyler toparlanır mı acaba?
-
arkadaşlar google için hile geçersizdir :) hilesiz kazandığınız paralar da yanar denemeyin size tavsiyemdir. şu 10 k vs kazanıyor deniliyor "k" nedir bilmem ama gözlerimle aylık 20 milyar yani 20.000 lira iki yıl boyunca 300 küsür milyar kazananı gözlerimle gördüm.Sadece adsense den,mynet,hepsiburada vs. de var. Emek veren yapan yapıyor..
-
Gökten .m yağsa bize y.rak düşer :S
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Gökten .m yağsa bize y.rak düşer :S
-----------------------------Her Zamanki Naçizane Sözün. :)
-
Sadece üye olanları girebilcegi bir site yapın
her üye 1 sitesini ekleyebilsin ve her üyeye hergün belli bir sayıda tıklaması için siteler verilsin
o gün o sınırı tamamlayamayan üye otamatikmen silinsin
olma mı?
:D
-
dediğiniz olayı adsensede değilde reklamstore gibi ufak ama ödeme yapan şirketlerde yapabilirsiniz 200 kişilik bir grup oluşturursanız gayet iyi para gelir,reklamstore da denetim "o".
-
ohoo Alper hatırlatayım burası türkiye, burada milyar dolarları olan insanlar var. onlar doları çekip sokup dalgalanma yaratıyor olabilir ama kıytırık web bilgimizle bizim millet dalgalanma yaratamaz diye düşünüyorum.
biz anca işin pisliğine kaçarız, adsense tim kurarız, bir kere 100 dolr alırıs ikincide kesin banlanırız :D o da dalgalanma yaratmaz sanırsam : ))
-
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------adsense o kadar salak değil.
Günlük adsense kazancım 200£'ın üstünde bu tabloda 2k£'da gördüm 5£'da gördüm değerlendirmesini bilirsen iyi kazanırsın.
Ama asla hile ile kazanamazsın ;)
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
Baranbcx bunu yazdı:
-----------------------------adsense o kadar salak değil.
Günlük adsense kazancım 200£'ın üstünde bu tabloda 2k£'da gördüm 5£'da gördüm değerlendirmesini bilirsen iyi kazanırsın.
Ama asla hile ile kazanamazsın ;)
-----------------------------site link atarmısın mrk ettim.