Türkiye'de En İyi Hosting Firması
-
Bu benim düşüncem,
Öncelikle belirtmek istediğim, bu firmayla herhangi bir alakam yoktur, yani bir çıkarım vs. bişey yok.
Bugüne kadar belki, 50 tane hosting firmasıyla çalıştım, bir çoğundan ilk etapta memnun kalsam da sonunda illaki bi bkluk çıkarttılar.
1 yıl kadar önce HOZZT ile tanıştım, şöyle söyleyebilirimki verdiğim paranın 5 katını isteseler öderim.
Adamlar scriptteki hatalara bile yardımcı oluyor, teknik destek konusunda 1 numaralar.
Canlı destekleri sürekli online olmasa da destek talepleriniz gecenin 3ünde 5inde bile cevaplanabiliyor.
- Sanat Network Siteleri
- Esk. Siteleri
- Bloglar vs.
- Forumlar
- Müşterilerin Siteleri
- Bütün sitelerim Hozzt'da barınıyor.
Hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Bu gün, sitedeki upload problemi için yazdığımda bu konuyu açma gereksinimi duydum.
-
Aynı şeyleri turhost için söyleyebilirim.
-
ErotikPanda bunu yazdı
Turhost'la da çalıştım, ben aynılarını söyleyemem ama Hozzt için fazlasını bile söyleyebilirim abartmıyorum. Seviyorum lan hozzt'u. <3
-
EnableTurk bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Turhost'la da çalıştım, ben aynılarını söyleyemem ama Hozzt için fazlasını bile söyleyebilirim abartmıyorum. Seviyorum lan hozzt'u.
Ben böylerim hacım her şekilde.
Adamlar benim haberim olmadan wp sitem cpu aşımı yaptığı için uyarı yapmak yerine gelip şu eklentiyi şu şekilde, bunu bu şekilde optimize edin sizin yerinize biz araştırdık diye detaylı mail bile atmıştı. ( düşün adamlar bildiğin şirket ve binlerce web sitesi barındırıyor ve benim o zamanki dandik sitemle ilgilenmişlerdi )
iLLuMiNaTi tarafından 19/Eki/12 11:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Suan WebAcik(www.webacik.com) da çalışıyorum, hosting kısmında çalışmıyorum, ama herşey güzel gözüküyor buradan ^_^ Epey altyapıya yatırım yapıldı, bulut sunucu olayları da var ki türkiyedeki ilkerden biri WebAcik diye biliyorum bu konuda. O yüzden tavsiye ediyorum diyeceğim ama subjektif bir yorum diyeceksiniz, ama memnun kalacağınıza eminim :)
-
sistem host hiç problem çıkarmadı yıllarca kullandım
-
BeYaZZZ bunu yazdı
sistem host hiç problem çıkarmadı yıllarca kullandım
halen daha kullanıyorum...
-
konuyla alakasız ama:enabletürk pm sınırına ulaşmşım cevap yazamıyorum hocam
-
benimde sitelerim var hozztta adamlar bu işi gerçekten en iyi şekilde yapıyorlar kesinlikle tavsiye ediyorum kac senedir sitelerimi barındırıyorum hiç bir zaman bi sorunum olmadı
-
Bu konu uplansın bi ton mürid host alıyor ve devamlı soruyor.
-
Turhost kullanıyorum.. Harika bir teknik destek ve müşteri hizmeti var..
Seviyorum yaa