Türkiye'de En İyi Hosting Firması
-
Firmamıza ait olan önemli servisleri DOL ve Teknotel üzerinde host ediyoruz. Daha küçük çaplı operasyonlar için sadecehosting.com tercihimiz. Hiç birisinde sorun yaşamadık. Sonuç olarak tavsiyemdir. Teknik kadrolarının bilgi seviyesi de beklenenin üstünde.
-
kebirhost iyidir
webadam güzeldir
turhost 2 aydır kullanıyorum şuanda 10 üzerinden 5
-
Adamlar 24 saat arayabilirsiniz diye telefon koymus bu olayi bitirmis.
Ben host konusunda aradigim zaman karsimda muhattab bulmak isterim.
-
pahalı buldum reseller fiyatlarını özellikle
-
turhost kullanıyorum bayadır, kişisel kullansamda bi sıkıntısını görmedim henüz.
bugün yarın bi proje için 2 senelik bi host ve yine 2 senelik bi domain almam gerekiyodu en ucuz olucak şekilde, fazla trafik vs gerektirmeyen. bakalım buranın fiyatları iyiyse deneyelim bi. -
aynı şekilde güzel hosting şirketine de bakabilirsiniz. gayet iyi bi firmadır. genç bi arkadaşındı ama baya tecrübesi var sektörde. kurumsallaştılar vs. büyümelerine bizzat tanık oldum. ofislerini gördüm fotograflarla , gerçekten takdir edilesi bi şirket.
-
sürekli iş yaptığım müşterinin bi siteside hozzt taydı adamın sitede ftp bilgilerine başkası girmiş değişti falan bilgileri bu adamlara ticket atmış adamlarda güvenlik önlemi alalım derken js dosyalarına giren trojanı silceklerine komple public_html'i boşalttılar dosyaları geri atın dedik belki yedek alınmıştır diye yedekte almamış adamlar önyargı oluştu bendede o yüzden konuya yazmak ıstedım
-
2 senelik gelişim paketinde host kdv yide ekleyince 212 lira tutuyo.. abbaleyy..
-
Türk host sitelrine pek güvencem yo bir tanesinin tavsiye üzerine kullanıyorumda memenun değilim destek iyiy değil burundan kıl aldırmayan bir host firması diyeyim
12. ayda sürem doluyor pılımım pırtımı toplayım bluehosta geçeceğim en temizibir de shell himeti vermiyor çoğu korkularından
http://best10webhosting.co.uk/
SeRDaR tarafından 20/Eki/12 01:41 tarihinde düzenlenmiştir -
webadam ve sistemhost iyidir. Tavsiye ederim..hozzt u pek bilmiyorum ama fiyatları fazla.
cracker tarafından 20/Eki/12 06:14 tarihinde düzenlenmiştir