Türkiyede Hangi Sehirde Yasamak İsterdiniz?
-
Hangi şehirde olursa olsun sessiz bir yerde yaşamak isterdim.(net,elektrik vb. şeyler olack tabi.!)
-
Bence İzmir Harika bi yer...
-
istanbulda yasıyorum. tamam hersey ayagının altında falan filan ama istanbul artık cıgrından cıktı. duzensiz gocler bitirdi burayı. yasanmaz yer haline geldi. tabi hala yasanabilir ancak paran coksa. suanda antalyada yasamak isterim. gelismekte olan bir sehir vede henuz o duzensiz goclerin hedefinde degil. sakin bi hayat fena olmazdı hani
-
en mükemmel sehır tabıkı eskişehir etraf bol bol kız kaynıyoo saolsun üniversitemiz sokakları podyum gibi yaptı
-
izmit iyidir ya :) istanbulada yakın sayılır :)
-
terorist nerde çoksa orda yaşamak isterdim.
onları ...sikmek........ içinnnnnnnnnnn.
-
abi egenin koylarından birinde yaşamak isterdim istanbul kasıyo artık , kuracan bi çiftlik egede oohhh :)
-
istanbul istanbul istanbul
hayallerimin şehri
adı yeter bea
5 parasız olsam bile istanbul
oranın manevi havası var
her ne kadar oraya en uzak şehirde yaşasamda...
-
şehir de değil yeşilin bol olduğu nusaybin köylerinden birinde yaşamak isterdim. şehrin amına koyayım!
-
Adana ucuzluk bakımından tam bir gariban memleketi,ayrıca para harcamak için de tam bir büyükşehir.Sadece yazın çok sıcak oluyor,o zaman da tekir ve pozantıdaki yaylara gidersiniz.Zaten küresel ısınmayla her yer adana oldu sıcaklık bakmından :)
Benim yavuklu Bursalı da,Bursada yaşarız geyiği yapıyor,ben de Adana diyorum tabi.Bursalı varsa anlatsın biraz.Ne var Bursa'da?
Toplam Hit: 8647 Toplam Mesaj: 73