folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye`De (Kayseri) İnsanlık Ölmemiş

Türkiye`De (Kayseri) İnsanlık Ölmemiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Allah razı olsun.Bende Yenibosnada bir telefon buldum ve adamın babasını aradım.Sonra geldi teslim aldı.Düşünün Yenibosna Metrosuna giden üstgeçit tarafında bir yerde.Binlerce insan gelip geçiyor.Helal Haram kavramlarını iyi anlamak gerek.İnsanlara faydalı olmak gerek.En önemlisi emege saygılı olmak gerek.Başkalarının emeği alınteriş dökerek sahip olduklarına çalışmadan sahip olmayı düşünmek çok tehlikeli bir düşünce.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    helal olsun cocuga ilk once sevindim sonra vicdanım el vermedi demiş   vicdan sahibiymiş walla

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------
    uşakta ölmüş abi, adam bulduğu yetmiyo ayıp numaraları arıyo borcu geçiriyo. şerefsiz.

ayıp numaralar :D 

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

madrew bunu yazdı:
    nerde çokluk orda bokluk hesabı İstanbuldaki insanlarda o dediğiniz şey(vicdan) pek yok.

abi istanbulla alaksı yok ama istanbul türkiyenin 4 te 1 ini barındırdıı için doğal olarak orda hepsinden cok

hırsızıda vicdansızı da

insanlık daha ölmemiş dedirtecek olanlar da 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapist34
    rapist34's avatar
    Erkek
    ya dayı aynısı bugun basıma geldı istanbulda belediye otobusunde dusurdum ınınce fark ettım ewe geldım aradım bırısı actı ben surdayım dedı gel dedı werım telefonu bende suphelendım tabı hemen gıttım dedığı yere adamı buldum allah razı olsun hıc konture bıle dokunmamıs eleman ıstanbulda zordur herhalde ben sanslıydım eleman dıkkat et dedı herkez benım gıbı olmaz dedı sağol falan dedım valla bende telefon bulsam artık dokunmam sahıbıne gotururum bunlar guzel seyler arkadaslar telefona koyım ucuz bıseydı ama hattı önemli bencede ölmemiş insanlık:Dsevındım walla
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    uşakta ölmüş abi, adam bulduğu yetmiyo ayıp numaraları arıyo borcu geçiriyo. şerefsiz.

ayıp numaralar _? mauahuahauahuaha 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dumanemre
    dumanemre's avatar
    Erkek
    insanın içinde varsa değil kayseri amerikanın en bedbah sokaklarında kaybolsa bile vicdan denilen olay devreye girer yine arar verir eşyanızı

.İnilmeyince kuyuya çıkılmıyor taht-ı Mısıra.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    kötülerin sesi çok çıkıyor diye alem göt olmaz hacı, iiler derinden sessiz gelr o yüzden yüzyıllardır "insanlık ölmemişli" mişli geçmiş zamanların gergefinde huzur buluruz.

çok uzakta uzak denizlerde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

telefonu düşürdüm,köşeyi dönmeden düşürdüğümü farkettim.döndüm baktim.yerinde yeller esiyo.

hemen arayayim dedim.coktan kapanmış.

yer : istanbul / avcılar

kimbilir ne kadar sevinmiştir garibim!!!

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asabi53
    asabi53's avatar
    Erkek
    "gardaş" diyor eski türkçe bunu genelde ülkücüler kullanır, para pul öenmli değildir, dostluk önemlidir, onlara göre "fani dünya" başkalarına göre ebedi!
Toplam Hit: 5635 Toplam Mesaj: 32