Türkiye`De (Kayseri) İnsanlık Ölmemiş
-
Allah razı olsun.Bende Yenibosnada bir telefon buldum ve adamın babasını aradım.Sonra geldi teslim aldı.Düşünün Yenibosna Metrosuna giden üstgeçit tarafında bir yerde.Binlerce insan gelip geçiyor.Helal Haram kavramlarını iyi anlamak gerek.İnsanlara faydalı olmak gerek.En önemlisi emege saygılı olmak gerek.Başkalarının emeği alınteriş dökerek sahip olduklarına çalışmadan sahip olmayı düşünmek çok tehlikeli bir düşünce.
-
helal olsun cocuga ilk once sevindim sonra vicdanım el vermedi demiş vicdan sahibiymiş walla
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
uşakta ölmüş abi, adam bulduğu yetmiyo ayıp numaraları arıyo borcu geçiriyo. şerefsiz.
-----------------------------ayıp numaralar :D
-
madrew bunu yazdı:
nerde çokluk orda bokluk hesabı İstanbuldaki insanlarda o dediğiniz şey(vicdan) pek yok.
-----------------------------abi istanbulla alaksı yok ama istanbul türkiyenin 4 te 1 ini barındırdıı için doğal olarak orda hepsinden cok
hırsızıda vicdansızı da
insanlık daha ölmemiş dedirtecek olanlar da
-
ya dayı aynısı bugun basıma geldı istanbulda belediye otobusunde dusurdum ınınce fark ettım ewe geldım aradım bırısı actı ben surdayım dedı gel dedı werım telefonu bende suphelendım tabı hemen gıttım dedığı yere adamı buldum allah razı olsun hıc konture bıle dokunmamıs eleman ıstanbulda zordur herhalde ben sanslıydım eleman dıkkat et dedı herkez benım gıbı olmaz dedı sağol falan dedım valla bende telefon bulsam artık dokunmam sahıbıne gotururum bunlar guzel seyler arkadaslar telefona koyım ucuz bıseydı ama hattı önemli bencede ölmemiş insanlık:Dsevındım walla
-
Prometheus bunu yazdı:
uşakta ölmüş abi, adam bulduğu yetmiyo ayıp numaraları arıyo borcu geçiriyo. şerefsiz.
-----------------------------ayıp numaralar _? mauahuahauahuaha
-
insanın içinde varsa değil kayseri amerikanın en bedbah sokaklarında kaybolsa bile vicdan denilen olay devreye girer yine arar verir eşyanızı
-
kötülerin sesi çok çıkıyor diye alem göt olmaz hacı, iiler derinden sessiz gelr o yüzden yüzyıllardır "insanlık ölmemişli" mişli geçmiş zamanların gergefinde huzur buluruz.
-
telefonu düşürdüm,köşeyi dönmeden düşürdüğümü farkettim.döndüm baktim.yerinde yeller esiyo.
hemen arayayim dedim.coktan kapanmış.
yer : istanbul / avcılar
kimbilir ne kadar sevinmiştir garibim!!!
-
"gardaş" diyor eski türkçe bunu genelde ülkücüler kullanır, para pul öenmli değildir, dostluk önemlidir, onlara göre "fani dünya" başkalarına göre ebedi!