Türkiye"De Oynanan Biyolojik Savaş Senaryom
-
İçleinde yanlız ülkemin bulunduğu türkiyemin ve birkaç türk devletinde oynanan testler deneme tahtası olduk bakıyoruzda son zamanlarda savaş yöntemleri değişti yüzyıllardır var olan kene ıssırırdı sokardı hiç kimseye kolay kolay bişeyler olmazdı ne olduysa son 2 yıl içinde kırım kongo ayağına bu ufacık canlıların içlerine adeta enjekte edildi ürediler ve çoğalıyorlar türkiyede artan ölümlere kırım kongo deyip geçiliyor yada kene yine 1 can aldı a.q can alacak tabi bu saaten sonra ıssırıdğı yerde gül açacak hali yokya milletin kafası okadar saçma konular ile doldurulmuşki bazı konularda düşünme yeteneğimizi yitriddik gibi. bu biyolojik yaratıklar gün geçtikçe çoğalıyor ve bu ülkede biyolojik savaş şimdiden başladı.. kuş giribi :) buda bir başka saçmalık 100 yaşındaki dedem götüyle gülüyor eskiden böyle bir hastalık yoktu şuanda yok sadece kendini akıllı sanan ve gerçektende öyle olan birkaç bilimadamı ufak denemelerle ellerindeki gücü test ediyorlar ve gayette başarılılar
-
''Dünyada herşey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, delalettir''
M.Kemal Atatürk
bu kenlerı zartları zurtları yapan adam anasının karnında üretmıyo herhalde Türkıyede yeterli destek yok ki bilim ilerlesin :S nerde sacma sapan ısler var bızım elemanlar orda :S
-
Abi kkka kitlesel ölümlere yol açacak bir hastalık değil ki bulaşıcılığı çok zayıf ve tedavi şansız kişi bünyesine göre değişken. yani hastalığın ölümcül seviyesi bağışıklığı yetersiz kişiler. (yaşlılar, bebekler) genç yaştaki kişilerin bu virüsle mücadelesi mümkün. tabi bünye ve bağışıklık önemli. Bahsettiğimiz hastalık kkka ya benzer ebola ..vb hastalık olsaydı dediğine katılırdım ama bunun biyolojik savaşla alakalı olacağına şahsi görüşümdür, katılmıyorum.
-
kobal insanmı olduk yoksa biz :|
-
keneden kurtulanı daha görmedim zaten ıssırdığını anlayana kadar çok geç ouyor :) abicim dediğim gibi bunlar benım senaryom ama neden türkiye sorusuna verecek binlerce cevap geliyor aklıma bugün KKKA yı çıkartan daha büyük işlere imza atar .
Kenesiz günler mürdiler :)
-
size bi açıklama yapıyım kenelerin nedenini öğreneceksiniz...
kuş gribi nedenyle geçen sene binlerce köylerde kırsal alanlarda tavuk katledildi... tavuk ne yer? böcek. kene nedir ? böcek... biz doğal dengeyi bozarsak olacağı budur arkadaşlar
-
Zaten düşünülen kenelerle direk bir saldırı yapılmadığı,panik ortamı oluşturmak adına yapılan bir eylem olduğu,ihtimal olabilir.Savaş usulleri de zamanla değişiyor,neden olmasın?
-
ne keneymiş arkadaş yaa daha ne sorunlar çıkacak çok merak ediyorum
-
Evet arkadaşlar bu fikire katılıyorum.Ben bizzat bu işleri bilen bir insan olarak söylüyorum.Ülkemizde bazı insanlar köyleri dolaşıp kan topluyorlar.Saf insanlarımız da kanlarını veriyor.Jandarma ekipleri bu şekilde çok insan yakaladı.TV lerde Gazatelerde ahkam kesen İstanbul üniversitesinin önemli bir Profu da bunun başını çekiyor.Kayseri gibi şehirlerimizde ve pek çok köyde insanlar KOBAY OLARAK KULLANILIYOR.Kayseride Köylerde sağlıklı insanlar hergün minibusler ile özel hastanelere ve anlaşmalaı doktorlara getirilerek Avrupada amerikada yeni çıkan ilaçları denemek için kullanılıyor.Saf cahil ve ekonomik problemleri olan zavallı insanlar 50-100$ kazanacam diye gönüllü kobay olurken bunun yanısıra Türk Milletinin genetik Kodlarını da saglık sırlarını da Yabancılara ve onun yerli işbirlikçilerine veriyorlar.Yazıklar olsun diyorum.Bunu çok yakından izleyen ve her fırsatta engellemeye gayret gösteren Kahraman Askerimizi Jandarmamızı kutluyorum.
-
Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------size bi açıklama yapıyım kenelerin nedenini öğreneceksiniz...
kuş gribi nedenyle geçen sene binlerce köylerde kırsal alanlarda tavuk katledildi... tavuk ne yer? böcek. kene nedir ? böcek... biz doğal dengeyi bozarsak olacağı budur arkadaşlar
-----------------------------kuş gibiri neden şimdiye kadar böyle dğeildi şimid böyle oldu??
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------keneden kurtulanı daha görmedim zaten ıssırdığını anlayana kadar çok geç ouyor :) abicim dediğim gibi bunlar benım senaryom ama neden türkiye sorusuna verecek binlerce cevap geliyor aklıma bugün KKKA yı çıkartan daha büyük işlere imza atar .
Kenesiz günler mürdiler :)
-----------------------------
Ankara Sağlık Müdürlüğü Sitesinden;
ANKARA - Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, “21 Mayıs 2008 itibarıyla 97 Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakası bildirilmiştir. 7 vatandaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmiştir” denildi.
90 tanesini şimdi gördün işte.
Edit: Kırım da bu hastalıktan artık ölen yokmuş dün haberlerde izlemiştim.