Türkiye"De Oynanan Biyolojik Savaş Senaryom
-
iran ırak kadar kolay bi lokma olmaz.hem ABD irana saldırırsa iran da israili siler haritadan.Yani ABD O haltı yiyemez.
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------iran ırak kadar kolay bi lokma olmaz.hem ABD irana saldırırsa iran da israili siler haritadan.Yani ABD O haltı yiyemez.
-----------------------------iran israilin dişinin kovuğunu doldurmaz.
iran da bize güveniyo zaten.
önce abd ye laf atıp sora kandili bombalıyolar pkk ya karsıyız diolar bize.
edit:alacakaranlık 2. cümleye baksana aynı seyi söledim zaten.
-
:) israili bi araştır . israil değil iran türkiyeye güveniyor.
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
:) israili bi araştır . israil değil iran türkiyeye güveniyor.
-----------------------------
ben ne dedim x) -
mesajların hepsini okumadım ama bildiğim kadarıyla keneler zaten savaşta kullanılmış yanılmıyorsam kırım savaşı.
herhalde ismide ordan geliyor kırım kongo kanamalı ateşi.
benim senaryomda şöyle öldüreceğin birinin elbisesine virüslü kene koy ölsün :) uğraşmaya gerek yok.
-
=) .. benim senaryomda $u :
tabii bu bir senaryo deil bence gerçekler bunlar ama neyse :
bu bizim maliye bakanımız sn.kemal unakıtanın ne fabrikası var yada ne şirketi var ?! yumurta amk .. yumurta kimden cıkar senden benden deil tavuktan .. ee bu adamın satış yapması gerekio ve bu adamın satış yapması için başkalarının yumurta üretmemesi dışarıdan alması gerekio .. alın size kuş gribi =) .. oyun amk herşey oyun .. bu kene dalgasıda birilerinin işi ama neyse .. ?!
-
aslında uçakla bombalamak yerine kuzey ırak dağlarına bu kenelerden sallamak lazım gebersin amk teröristleri
-
Onların yapı taşları zaten mikrop kaynıyor keneler onları ıssırırsa keneler ölür onlara bişey olmaz :)
-
kobay olduk çıktık