folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye"De Petrol Ve Engellemeler ( Önemli )

Türkiye"De Petrol Ve Engellemeler ( Önemli )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    tamam arkadaşlar sizle tartışılmaz,herkes istediğini vatan haini ilan etsin,istediğine küfür etsin,kimin vatan hasreti için öldüğü kiminde 3-5 kuruşa vatanı peşkeş çektiği ortadadır.

Siz tartışabilirsiniz,bu şekilde aydınları sustutarak ülkeyi kurtaracaksınız sanırım.O yüzdendir türkiyeyi kimse şeyine takmıyor.Devam edin siz,ben vatan haini olurum

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    buzul saygılar kanka :D
    hocalar petrol konusuna bi dönebilcez mi bea bi zahmet şu garip seyyar hamburgercinizin ufak bi ricası sizden

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    Kardeş bu yıllardan beri biline birsey. önemli nokta Biz ne yapa biliriz? ve Hangilerini yapıyoruz?

Benim kendi cevabım:Çok şey yapabiliriz ama hiçbir şey yapmıyoruz.

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    tamamını okudum. ne yazıkki vurdum duymaz bi milletiz herkezin üstüne düşen en basit görevden biri seçimdir insanlar üstlerine kimi geçireceklerini iyi bilmiyolar seçimi yapıyolar bu benim basıma geçsin tamam diyolar ve iş orada bitiyo ama T.B.M.M. de hakkını savunan adamlar varmı ben ona oy verdim ama o benim sesimi benim düşüncelerimi T.B.M.M. duyuruyomu işte bu çoğumuzda yok biz alışmışız boş işlerle uğraşmaya gidelim mehmet ali erbilin sıkanlandallarını hiç kaçırmayalım!!! bu konular beni derinden ilgilendiriyo devlet parca parca satılıyo ve herkez bi şekilde uyutuluyo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Nazım Hikmet"e hala vatan haini gözüyle bakanlara bi önerim var !!!

Şayet imkanınız varsa,gelin İzmir"in meşhur Konak Meydanını ziyaret edin...1 ay evvel Ataist olduğu ileri sürülerek vatan haini ettiğiniz Atilla İlhan"ın otobiyografisi vardı koca bir afişte,hemde belediye kültür bakanlığı imzasıyla koyuyor oraya...Bu sefer gittiğimde de Nazım"ı gördüm..İnanın çok şaşırdım!
    Ama şaşkınlığın yanı sıra çok sevindim,demek ki artık ön yargı kalkıyor diye! Ülkenin en büyük ilçesinde,"vatan haini"nin afişi günde 300.000 kişinin ziyaret ettiği meydana konuyor!Ve,bunu belediye yapıyor,cumhuriyetin kalesi ve tayyip"in değişiyle "gevur izmirde"....İmkanınız varsa lütfen gelin meydana görün ve artık Nazım aleyhinde tek kelime etmeyin-bence 300.000 kişiden daha önemli değil görüşünüz (karşıtlar için diyorum) Orda gencinden yaşlısı koca afişin başına geçip okuyor..

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    nie hoca her okuyan nazımcımı oluyo ?

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 3462 Toplam Mesaj: 27