Türkiyede Toryum Rezervi
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
yakında onuda 1 -2 milyar dolara okuturlar :S
-----------------------------
akp zihniyetindeyim ama bu konuda haklısın bir şeyin tam değerini bilmiyor baştakiler -
Atatürk Ne demiş..

"milletler, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar milletin hayatına giderilmesi mümkün olmayan zararlar verebilir."
m.kemâl atatürk
(kaynak: eskişehir-izmit konuşmaları kaynak yayınları.sf.67)Mallarını millete bağışlaması nedeniyle söylemiştir) :
Mal ve mülk, bana ağırlık veriyor. Bunları, soylu milletime geri vermekle büyük ferahlık duyuyorum. Zenginlikten ne çıkar; insanın serveti, kendi manevî şahsiyetinde olmalıdır***
Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım.
Ben ölürsem soylu milletimizin beraber yürüdüğümüz yoldan asla ayrılmayacağına eminim; bununla gönlüm rahat! Atam
Biz Bu yoldan Sapalı Çoooooook oldu
-
okupta kullanamamak çok kötü ya :S
-
böyle boklukları gördükçe affınıza sığınarak söylüyorum kendimi s*kesim geliyor.ne malca bi olay kendi madenlerimizi işleme sokamıyoruz :S
-
yazık... :|
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım.
Ben ölürsem soylu milletimizin beraber yürüdüğümüz yoldan asla ayrılmayacağına eminim; bununla gönlüm rahat!
Atam
Biz Bu yoldan Sapalı Çoooooook oldu
-----------------------------son cümle yeterli olmuş..
-
türkiye yeraltı kaynaklarını 2011 yılınakadar kullanamaz. adnan menderesciğimin asılmasına en çok sebep olan anlaşma budur.
-
o zaman şimdiden tesisleri kurcan 2011 de başlıcan da
kapatma
ergenekon
pkk
ab
imf
küresel kriz
vsvsvs
hiçbirinden sıra gelmez ki