folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiyede Yazılım Firmaları

Türkiyede Yazılım Firmaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşım daha önce yazılım firmasında çalıştım,sen daha yeni oldugun için biraz dişini sıkıp uygulama becerilerini geliştirmen lazım (türkçesi pişmen lazım gözünün açılması lazım)o sebepten dolayı maaş konusunda çok fazla bişey bekleme 800 bile veren olsa gir çalış ama referansları çok olan işin temponun yükse oldugu biyerde çalış-ki kapabildiğini kap geliş. SAP-LotusNotes,Tiger,Obase,Netsis, gibi yazılımlarla ilgilenen firmalar iyi bi seçim olabilr.yazılım üretmi denilince aklıma gelen ilk şehir hep izmirdir nedense.

geçen yaz öğrenciyken 800 e çalışmıştım zaten, artık mezun oluyorum ve bunca senenin emeğini almak istiyorum. 

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek

Ceveka Bilişim

www.ceveka.com

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kulaksiz
    kulaksiz's avatar
    Erkek

Ceveka Bilişim

www.ceveka.com

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ntxsoft bunu yazdı:

geçen yaz öğrenciyken 800 e çalışmıştım zaten, artık mezun oluyorum ve bunca senenin emeğini almak istiyorum. 

başarılar arkadaşım umarım istediğin yerlere gelirsin

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

AKINSOFT'un Mardin Bölge Bayiliği'nde uzun süre fiili olarak AKINSOFT'tan sorumlu personel olarak çalıştım. Çok geniş bir ürün ve müşteri pörtföyü var bu bir. Bir ikincisi Türkiye'nin neredeyse tüm illerinde bölge bayilikleri ve ona bağlı ana bayilikler, bayilikler, satış noktaları ve mevcut. Türkiye hiç bir şirketin gerçekleştiremediği bir bayi ağına sahip. Hemen hemen her sektöre h itap eden yazılımları var. ÖnMuhasebe'den Muhasebeye, Kafe'lerden Otel'lere, Restoranlara, Emlakçılardan Galericilere kadar her sektöre bir çözümü mevcut. Ve ürünlerinde gördüğünüz her eksikliği bildirip bir daha ara ya da tam sürüm yükseltiminde o eksikliğin tamamlanmasını sağlayabiliyorsunuz. SÜrekli müşteri ve bayileri ile iletişim ve alışveriş içerisinde. Bence düşünmelisin.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 5455 Toplam Mesaj: 26