folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiyedeki Akaryakıt Fiyatlarındaki İnanılmaz Pahalılık

Türkiyedeki Akaryakıt Fiyatlarındaki İnanılmaz Pahalılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşlar hergün araba kullanıyorum birde dizel ayda 3-5 sefer zama geliyor ya ne olacak böyle.2 sene önce yarı fiyatıydı şimdi uçmuş.Benzinli araba kullananlar kan ağlıyor.En iyi benzinli araba km de 50 kuruş yakıyor.

Düyadaki en pahalı benzini kullanıyoruz.

ampulcüler çılgın projeler üreteceğine şu benzn fiyatlarını dengelese yada türkiyede petrol çıkan bir çok yer var oralara petro rafinerisi kursada bizde dünya standartlarında yakıt kullansak..

Ama nerde...

Şimdi sahibinden.coma gezerken gördüm.Ama 1.6 benzinli araç satıyor.Lpg den daha az yakıyor diye yazmış sonunada çorluda benzin istasyonumuz var demiş :D Ulan ne admalar varSana koymaz tabi o benzin....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ilk-sahibinden-super-temizlikte-seat-leon-stella-plus-48993234/detay/?source=promotion_hpva

Birde böyle bir ilan dikkatimi çekti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-2000-model-sahin-49426090/detay/

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

hocam Türkiye kendi petrolünü cıkaramıyor işte onunda bi zamanı var

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Hacı yıllardır en pahalı benzini kullanıyoruz da, boyuna kendi rekorumuzu kırıyoruz, arayı okadar açtıkki, ama millet hakediyor, rusya da benzine 1 kurus zamn geldi diye millet yeri yerinden oynatıyor, bize benzin pompalarını soksa hükümet kimsenin salladığı yok. daha çok geçirirler hakediyoruz amk.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

petrol vardı da biz mi içtik...

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

face ten örgütlenip dökülelim sokağa

yıkılma sakın !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------

face ten örgütlenip dökülelim sokağa

-----------------------------

nihat yıllardır dokemedı senmı dökeceksin.

o sahın nedır oyle adam ev tıpı muzık calar ı koymus :)

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Dizel clio alıcaksın bu devirde
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

pompanın tamamı girmedikçe uslanmaz bu millet. eskiden 500 lira yakan araba demek ferrariye binmek demekti :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

1,5 tl lik benzine 2,5  tl vergi ödüyoruz ve 4 küsür tl ye alıyoruz 1 litre benzini  çünkü devletin dev çarklarını döndürmek için paraya ihtiyacı var

çünkü bu akp denen ampül, 8-9 yıllık iktidarında ülkenin ve devletin para getiren nesi var nesi yok hepsini yabancı sermayaye sattı bu arada halaa bile millet yok başörtüsü yok zina yok din iman laikçilik bilmem ne gibi saçma salak mevzularla uyutuldu ve uyutula uyutula düdüklenmeye devam ediyor 

yabancı sermaye bu ampülü bu nedenle yaktı , bir ülkeye girmenin tek yolu topla tüfekle değildir, tersanelerini atölyelerini tarlalarını fabrikalarını ele geçirmenin başka yolları da vardır örneğin hükümetine sana bunları teslim edecek ampülün tekini atamak gibi 

ve tayyip görevini çok iyi yaptı efendilerine muhteşem hizmet ederken müridlerine huu çektirdi. devletin vatandaşı dolandırmak haracını yemek haricinde 1 kuruş gelir kapısı kalmadı, koskoca devlet kılını kıpırdatamayacak kadar sefil duruma düştü benzini ucuzlatamazlar ötv yi kdv yi kaldıramazlar çünkü bunu yaparlarsa devletin fişini çekerler 

ne anayasa ne laiklik ne hükümet ne çılgın proje tartşması kalır sadece kaos ki ampülün 3.döneminde bizi bekleyen sonda bu olacak

bakınız : ırak,afganistan,libya,suriye,mısır... 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

şöyleki 2 akşam önce 20 Tl'lik aldığım benzin yakıt lambasını bile söndürmedi çünkü 5 litreydi..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hak size beyler, daha çok zam yapsınlar, bir toplumun yönetimi kendisini yansıtır. işin ilginç tarafı toplu taşıma da bok gibi. yaz da geliyor oh oh mis gibi osuruk ter nefes kokuları arasında gider gelirsiniz artık. Sword Hoca sen akıllı adamsın, kaçak temiz biodizel bul kullan, habipler tarafına taş ocaklarına doğru git patates kokan kamyonları takip et, kamyoncularla muhabbet kur onlar yerlerini hep biliyor. gayet temiz yapıyorlar egzozdan kızarmış patates kokusu gelmesi dışında hiç bir sorun olmuyor, vergi yok, fiyat üçte bir, motora zararı yok, fulle deponu bitene kadar rahat rahat bin gez dolaş.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 2869 Toplam Mesaj: 27