Türkiyedeki Akaryakıt Fiyatlarındaki İnanılmaz Pahalılık
-
:| ne kadar çok mail geldi la, beyler ben kimseye kaçak mazot yeri tarif edemem. çok ilgileniyosanız kendiniz imal edin, çok da zor bişey değil.
vidivodo.com/10562/ev-tipi-biodizel-makinesi bunun satışı yasakmış
youtube.com/watch?v=M35fpHisy4E&NR=1&feature=fvwp yapımını anlatan videolar var burada. hadi kolay gelsin.
-
ülkemizin neden petrol çıkaramadığı hakkında şunu biliyorum bizim sınırlarımız içerisinde evet petrol olan bölgeler mevcut fakat çok derinlerde ve bunun çıkartmaya kalktığımızda maliyet kurtarmıyor diye biliyorum zamanında tartışılmıştı bu yanlış hatılıyosam kusura bakmayın.
-
rushOut bunu yazdı:
-----------------------------
ülkemizin neden petrol çıkaramadığı hakkında şunu biliyorum bizim sınırlarımız içerisinde evet petrol olan bölgeler mevcut fakat çok derinlerde ve bunun çıkartmaya kalktığımızda maliyet kurtarmıyor diye biliyorum zamanında tartışılmıştı bu yanlış hatılıyosam kusura bakmayın.
-----------------------------aynen öyle. sınırın ötesinden 80 metrede çıkarken bizim g.d.anadolu tarafında 800 metre altta. Ne alaka diyeceksiniz, sebebi tektonik plakalar.
-
türkiye'deki petrol ve doğalgaz rezervlerinin bir bölümü menderes döneminde belirlerlendi ve özelleştirildi.
evet komplo değil bu.
-
Aşağıdaki tablo çok ağır..
http://chartsbin.com/view/1115
-
AMpul bunu yazdı:
Hacı yıllardır en pahalı benzini kullanıyoruz da, boyuna kendi rekorumuzu kırıyoruz, arayı okadar açtıkki, ama millet hakediyor, rusya da benzine 1 kurus zamn geldi diye millet yeri yerinden oynatıyor, bize benzin pompalarını soksa hükümet kimsenin salladığı yok. daha çok geçirirler hakediyoruz amk.
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=uUq7QDEJ09k Rusya'da kimse yeri yerinden oynatamaz bilader.Çernobil felaketinde bile hükümet korkusundan kimse sesini bile çıkaramadı.
-
Hayaldi gerçek OLDU !!!
-
Ben izledim Petrol Araştırması Başkanını Zamanında Kerkük Musul Bizimken işte Savaşlar Antlaşmalar ile Türkiye Ye Petrolun Bittigi Yerden itibaren Sınır Çizmişler Soruyorlar Sınır ötesi 20 km ilersinde petrol var bizim topraklarda neden yok bicak gibi kesiliyor işte jeolojik sebeplerden öyle ama malesef ki Zamanında amerika ingiltere vede diger ülkelerin oyunlarlarıyla elimizden giden topraklarda petrol var onlarin bitiminde biçak gibi kesiliyor bizim bu toprakları Atatürkün istegi de Son Vasiyeti De Buydu Türk Topraklarına Katmak..
-
o şahindeki müzik sistemine hayran kaldım(=
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Ben izledim Petrol Araştırması Başkanını Zamanında Kerkük Musul Bizimken işte Savaşlar Antlaşmalar ile Türkiye Ye Petrolun Bittigi Yerden itibaren Sınır Çizmişler Soruyorlar Sınır ötesi 20 km ilersinde petrol var bizim topraklarda neden yok bicak gibi kesiliyor işte jeolojik sebeplerden öyle ama malesef ki Zamanında amerika ingiltere vede diger ülkelerin oyunlarlarıyla elimizden giden topraklarda petrol var onlarin bitiminde biçak gibi kesiliyor bizim bu toprakları Atatürkün istegi de Son Vasiyeti De Buydu Türk Topraklarına Katmak..
-----------------------------hocam abim jeolog. Diyorki şu anki sınırlarımız hep böyle çizilmiş, petrolün olduğu yerlere göre. Sadece musul kerkükle sınırlı değil olay yani.