Turkiyedeki Nufus Ortalamasi
-
UTHO bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Kürtler kendi aralarında ve mitoz olarak bölünüyor 11 milyondan fazla olduklarını düşünüyorum :D Kastamonulular da öyle onlar da kendi aralarıda mitoz bölünüyor ulan ne çekti bu ülke be... Ama kabahat bizde biz üremiyoruz, misal benim tr sınırları içinde 3 çocuğum var, bu sayının normalde 7 veya 9 olması gerekir ki demografik durum korunsun.
Sen birak nüfus u benim isodan haber ver :)
vallahi bugün yapacaktım başlama fırsatı olmadı gündüz arkadaş üstü açık seksi bir fordla geldi geldi çıktık biraz yol yaptık, sahilde bira mira derken öğlen olmuş, rüzgarda çarpmış bir güzel uyumuşum içimden de isoo isoo diyorum. :D... 2 tane serverım kaldı 2003 den 12 ye geçecek, bu hafta içi kesin alırsın. pmden kargo vs gönder sen.
-
11 milyon falansa iyimis ya bunlar bende 30 milyon civar var saniyordum Turkiyede :D ayrica 7-8 cocuk yapmalari bence pek problem degil sayet bu tarz ailelerin zaten 2-3 cocugu ya hapisde yada cokdan bok yoluna gitmis oluyor. vasifsiz bireyler kendi kendini yok ediyor. Sorun cogalmalari degil ulkenin kontrol altinda tutmayi istememesi yoksa 20 cocuk olsalarda yonetim istedikden sonra hic bir sknti olmaz.Avrupadada 6-7 cocuklu var ama hangisi londra meydaninda silahla gezebiliyor ?
Cidden cok sasirdim bu sonuclara 60 kusur milyon varsak baya iymis ben hep 45 falan biziz 30 da k*rtler vardir geri kalanda azinliktir diyordum.