Turkiye'den Com.Tr Uzantili Domain Nasil Alirim
-
Selam dostlar.
Yunanistanda yasiyorum. Turkiyeden com.tr uzantili domain nasil alirim. Belge fln gerekiyormus glb.
Bilen yapan biri varsa aydinlatir mi ?
Saygilar
-
Bildiğim kadarıyla (amcamların şirkete yaptıydık bişiler)
Ad soyad ise tc kimlik no fotokopisi vs istiyorlar. Eğer şirketse şirket evraklarını.
Bu evrakları tam bilmemekle birlikte isimtescil gibi biryerden alırsan çok ilgileniyorlar baya ilgileniyorlar yani. Ne gelmesi gerekiyor hepsini telefonla belirtiyorlar.
1 hafta civarı açılmasını beklemiştik şimdi belki şipşak olmuştur üstünden baya geçiyor.
1 kere oldunmuydu birdaha evraka felan gerek yok.
-
by_Tet bunu yazdı
Bildiğim kadarıyla (amcamların şirkete yaptıydık bişiler)
Ad soyad ise tc kimlik no fotokopisi vs istiyorlar. Eğer şirketse şirket evraklarını.
Bu evrakları tam bilmemekle birlikte isimtescil gibi biryerden alırsan çok ilgileniyorlar baya ilgileniyorlar yani. Ne gelmesi gerekiyor hepsini telefonla belirtiyorlar.
1 hafta civarı açılmasını beklemiştik şimdi belki şipşak olmuştur üstünden baya geçiyor.
1 kere oldunmuydu birdaha evraka felan gerek yok.
Yok bu isteyen home office iste. Ama TC kimlik yok. Siz nasil yapmistiniz ? isimtescilin live chati de yok mk.
-
-
tr uzantılı domainleri nic.tr dışında siteden almayın hocam. fiyat ve hizmet olarak beklediğini alamazsın. isimtescil ve natroda 25 dolar olan fiyat nic.tr de 25 tl :)
öncelikle alacağın domain ile istenilen belgeler farklılık gösteriyor hocam. marka tescili yapman gerekebilir.
-
Dostlar sordum sorusturdum biraz.
Ya Turkiye'de faliyette olan firman olucak yada marka tescili alicaksin fakat o da Turkiye vatandasinin ustunde olucak.
Bu boyle mi ? Yok mu baska yolu ?
-
.tr uzantılı domainlere ODTÜ bakıyor. https://www.nic.tr/ buradan alabilirsin.
-
nic.tr nin uzantısı niye "sadece .tr" ?
-
OttomanSlap bunu yazdı
bu kek niye böyle kabardı ?
çilekler neden bu kadar tatlı ?
babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi ?
-
torpedo_XL bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
bu kek niye böyle kabardı ?
çilekler neden bu kadar tatlı ?
babam bu kadar güzel pasta yapmayı nereden öğrendi ?
hocam güldürdün :D
-
OttomanSlap bunu yazdı
.com.tr olması için firma olması lazım.