Türkiye‘Nin 14 Şehrine Ücretsiz Kablosuz İnternet Erişim Noktaları Kurulacak
-
............. ............ ........ . . . .................... ... . . . ........ ......... .... ..
siz anlayın .
-
beleş ttnet wifi olan yerlerde giriom hat hızı 3 mbps ile 10 mbps arası degişiyor
-
Parasını bizden kesmesinler faturalarımıza eklemesinler de ne bok yerlerse yesinler.
-
Bu konuya attığım post neden silinmiş merak ettim doğrusu. İlginç..
-
İnternet kullanımının çeşitli nedenlerle az olduğu bölgelere de park, müze, meydan gibi noktalara ücretsiz kablosuz internet noktaları kurulacak.
Bu sayede bölgedeki insanların hem iletişim teknolojilerine erişim imkanı arttırılacak hem de bu mekanlar arttırılıp daha işlevsel hale getirilecek.
sunun icin bile kuruluyor olmasi guzel. 10 kisiden 1 tanesi guzel bir amac icin kullaniyor olmasi bile yeter.
bir gun surada hakaret etmeden konuyu saga sola carpitmadan tartisin.
bulunca bizde bedava kullaniyoruz interneti. niye hemen konuyu otarafa bu tarafa cekiyorsunuz ?
-
underzero bunu yazdı
İnternet kullanımının çeşitli nedenlerle az olduğu bölgelere de park, müze, meydan gibi noktalara ücretsiz kablosuz internet noktaları kurulacak.
Bu sayede bölgedeki insanların hem iletişim teknolojilerine erişim imkanı arttırılacak hem de bu mekanlar arttırılıp daha işlevsel hale getirilecek.
sunun icin bile kuruluyor olmasi guzel. 10 kisiden 1 tanesi guzel bir amac icin kullaniyor olmasi bile yeter.
bulunca bizde bedava kullaniyoruz interneti. niye hemen konuyu otarafa bu tarafa cekiyorsunuz ?
Niye bu kadar hassaslık gösteriyosun ki hocam ?
Kimse olmayacak bişey yazmamış , ban yiyenler dahil.
-
ilk once parasini odeyen insanlara adam gibi hizmet versin oclari sonra millete beles net dagitsinlar
bu memleketde zaten oclarina hayat guzel namuslu serefli parasini vergisini odeyen adama rahat yok
-
underzero bunu yazdı
Hocam gereksiz banlar attığını ben de zaman zaman düşünüyorum ama bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana. Otu boku Türk Kürt, Ateist Müslüman ayrışmasına çekmenin anlamı yok.
literatur tarafından 02/May/15 12:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi bu konu lanetli mi önüne gelen ban yemiş?
Benim merak ettiğim internet sınırsız mı olacak? Eğer sınırsız olursa bu illerdeki vatandaşlarımızın "ihtiyaçları" dahilinde internete fazla yüklenmeleri bizi etkiler mi? AKK için öyle diyorlardı o yüzden var diyorlardı ama konunun yabancısıyım yanlış bir şey söylemek istemem. Alt yapımız uygun mu? Değilse daha geniş kapsamlı nasıl bir çalışma yapılacak?
-
RETRET bunu yazdı
Parasını bizden kesmesinler faturalarımıza eklemesinler de ne bok yerlerse yesinler.
Benimde aklıma ilk bu geldi ki bence eklerler. Hangi iller olduğu belli mi acaba