Türkiye'nin AB Üyeliğine Almanya'dan Red Geldi
-
Kaan bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Almanya'da genel seçimlere üç ay kala Başbakan Merkel ve kardeş parti lideri Seehofer seçim programını açıkladı. Başbakan Merkel seçim programında, Türkiye'nin AB üyeliğine karşı çıktı.
Seçim zamanı geçici şeyler bunlar :))
Hocam kusura bakma da, Almanya bize çok ağır ticari ambargolar uyguluyor kilit noktalarda. Haberlere çıkmıyor ama biliyoruz :)
Ne diyosun yani geçici derken? Aslında almak mı istiyorlar :D
israil seçimler de türkiye ile ters düşdü türkiye seçimlerle almanya ile test düştü şimdi almanyada seçim var türkiyeyi kullanıyorlar
siyaset böyle birşey :) bugün bosch fabrikası türkiyedeyse vw türkiyede sipariş yetiştiremiyorsa herkesin çıkar ilişkisi var
-
https://i.hizliresim.com/1gV0Mj.jpg
22 yıl olmuş.
mkyb tarafından 04/Tem/17 13:57 tarihinde düzenlenmiştir -
seçim olduğu için ülkede milliyetiliği arttırıp oy toplama peşindeler. bugün giremez derler yarın girmesini destekliyoruz derler ertesi gün yine girmesin derler. mesela türkiye merkel e nazi der üçgün sonra merkel hanım olur üç gün sonra kaltak olur. siyaset bu şekilde yürür.alper in dediği gibi bizim kendi meclisimizde bile adamlar kürsüde saydırıyor akşam yemekte kakara kikiri. bizde kendi içimizde o öyle bu böyle. halk olarak biz çok dert ediyoruz. sanki ab ye alacaklarda ne olacak amk. ülkenin yarısı avrupaya mı gidecek gezmeye. zaten gidecek olan vizesini alır gider. çok dert etmemek lazım alıp almadıklarını. hatta bana göre almasalar daha iyi.
-
AB ye alinmak ekonomik açıdan bizde ne farklilik yaratacak öğrenciye öğrenci olduğu için burs verilecek mi ? Mesela hayaller hayaller
-
mkyb bunu yazdı
@Florenzi
AB Hristiyan Birliği değil. Hıristiyanlık dininin 3 büyük mezhebi vardır. Ortodoks, Protestan, Katolik. Ortodoksluk genelde Rusya'da yaygın. Avrupa ülkelerinde Protestan ve Katolik mezhebi ülkeye göre değişiyor. Bu iki mezheb birbirlerini hiç sevmez.
Müslüman, Yahudi, Budist neyse o diğer mezhepte o adamlar için. Farklı bir din olarak görüyorlar.
Daha yazardım ama mobilim. Ancak işin din boyutu son niteliklerinden bu olayda.
Not : Yazının son kısımları kasti olarak ufak olmadı ya tarayıcıdan yada forumun mesaj editöründen kaynaklı.
Yahu Mustafa bende öyle olmadigini biliyorum. O köse yazisini alintilamamin sebebi muvcut hükümetin nasil yanar döner oldugunu göstermek icindi. Sahnede Avrupa'ya esip gürlerlerken sahne arkasinda el penceler Arupa'nin karsisinda. rte'de biliyo Avrupa'nin önemini. Bundan belki 10 sene önce rte'ye refah zamanindaki sözleri hatirlatildiginda "hersey disardan göründügü gibi degil" demisti. Lakin toplumun cehaletini beslemesi lazim. Bu yüzden bütün gerici-yobaz tayfa devletin en üst kademelerine yerlestirilmis. Comar kesime baksan bi tarafta agzi kokar, bi tarafta da Avrupa'siz da ayakta dururuz cehaletindeler.
-
Bunlar seçim vaatleri çok fazla şaapmamak gerekiyor.
Bizde de referandumdan sonra avrupayı ve idamı referanduma götüreceklerdi...
-
-
Reskam bunu yazdı
AB ye alinmak ekonomik açıdan bizde ne farklilik yaratacak öğrenciye öğrenci olduğu için burs verilecek mi ? Mesela hayaller hayaller
İş gücünün dolaşım serbestisi sayesinde işsizlik bitiyor hocam. Polonya filan bunlar sayesinde işsizliği bitirdi diye biliyorum.
-
Merkel bunu yillardir soyluyor zati
-
PathfindeR00 bunu yazdıReskam bunu yazdı
İş gücünün dolaşım serbestisi sayesinde işsizlik bitiyor hocam. Polonya filan bunlar sayesinde işsizliği bitirdi diye biliyorum.
Mesela Almanya'daki insaatlardaki calisan insanlarin %50'si Lehtir. Keza diger kismi Rumenler ve Türkler olusturur.