folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiyenin Bilişimde Bilinçlide Geriliği

Türkiyenin Bilişimde Bilinçlide Geriliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

cordelian bunu yazdı:
    ege üniversitesinde elektronik haberlesme okuyup daha xp'de not defterının yerını...dosya ziplemeyi bılmeyen adam bılıyorum.Fakat pc basına gecınce ılk ıslerı face ve msn...Xp ve vistanın ne oldugunu bılmeyen sadece kafası futbola basan adam bılıyorum...Nasıl ilerlicek bu ülke abiler.?

18 yaşına kadar bilgisayarı msn + facebook + oyun gören tipler össyi ineklikle kazanıp ödtü bilgisayar mühendisliğine gidiyor.

Öte yandan tahribtta bile össden belki yerleşmeyn fakat bir kaç programlama dili, sistmei süper bilen bunun nedeni ders yerine bilgisayar ile uğraşması olan adamlar var.Yanlış insanları yanlış yerde arıyorlar.

haklısın usta;) zaten bu ülkede herkes istedigi umut ettigi meslegi yapabilse varya mutluluk olayı %400 artar.Belki para olarak artmasa bu olay manevi olarak insanlar huzurlu olmus olur.Üniversite herşey olmamalı belki adamın zekası farklı calısıyor.Örn: eski staj yerimde kırıkkale üni. Elektronik müh. okuyan bi eleman hicbir programlama dili bilmiyordu.elektronikten bile cakmıyordu.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

cordelian bunu yazdı:
    ege üniversitesinde elektronik haberlesme okuyup daha xp'de not defterının yerını...dosya ziplemeyi bılmeyen adam bılıyorum.Fakat pc basına gecınce ılk ıslerı face ve msn...Xp ve vistanın ne oldugunu bılmeyen sadece kafası futbola basan adam bılıyorum...Nasıl ilerlicek bu ülke abiler.?

18 yaşına kadar bilgisayarı msn + facebook + oyun gören tipler össyi ineklikle kazanıp ödtü bilgisayar mühendisliğine gidiyor.

Öte yandan tahribtta bile össden belki yerleşmeyn fakat bir kaç programlama dili, sistmei süper bilen bunun nedeni ders yerine bilgisayar ile uğraşması olan adamlar var.Yanlış insanları yanlış yerde arıyorlar.

burda sapına kadar haklısın

Toplam Hit: 1964 Toplam Mesaj: 13