folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Türkiye‘Nin En Büyük Hackeri Kim?

Türkiye‘Nin En Büyük Hackeri Kim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Anonymous .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

en iyi hackerı bilemezsin ki çünkü yakalanmamıştır ;)  bunlar ergen hekır muhabbeti artık

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Tugberk bunu yazdı

Tabiki şeyh holyone :) Ben kendi hack tool'unu yazamayan adama hacker demem. Ayrıca eskilerden tanıdığım birçok cracker da holyone ı çok iyi tanır.

Tabi benim çevrem henüz newbie iken, genelde reverse engineering ile uğraşan ustalardı (projman, mrstop [trscene], blue devil [sct] , dark apocalypse, mdk group vb...) çok sağlam adamlar vardı bu alanda, onlar da bıraktı artık yaşlanınca :) Firex var bizden de o bırakmadı henüz :)

trscene e-dergi gibi birşey vardı sanırım. Taa yıllar önce. Hack nedir ne değildir onları okuyordum bluebox'lar falan diyorlar. Gaza gelmiştim de; jetonlu olunca işler karıştı bizim telefonlar.

Ynlış hatırlamıyorsam adı trscene  idi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

sinan eren - ferruh mavituna - Holyone - rene

..

listee uzar gider ama tanıdığım en  sağlam adamları yazıyorum . shell neyim atıp fasofiso index atan çoluğu çocuğu değil.

bu arada sinan eren aşırı sağlamdır.

sırıtma la.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

network alanında sandman ve computerwolf her zaman örnek olacak insanlar.networku ele alan bütün malı götürür :-) 

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

o değilde bi ara savaşlar varı lan eskiden gergin şekilde beklerdik tahribatı savunmak için :D ne oldu onlar.....

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

erne - ernealizm (eskiler bilir kafayı taktığı yeri sikerten yapısı vardı) , cha0 (dünyanın en büyük blackmarket sitesini yönetiyordu) , outmost (adamım adamın dibi çok sağlamdır) , holyone (güzel araçlarını görmüştüm bilgisayarında)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Chip bunu yazdı

erne - ernealizm (eskiler bilir kafayı taktığı yeri sikerten yapısı vardı) , cha0 (dünyanın en büyük blackmarket sitesini yönetiyordu) , outmost (adamım adamın dibi çok sağlamdır) , holyone (güzel araçlarını görmüştüm bilgisayarında)

Chao 2008 Eylülünden beridir içerde... Yakalanışı baya olaylı olmuştu, uzun bir teknik takip sonucu yakalamışlardı, Türkiyenin en büyük Carderi idi.

Hapishane kaçağıydı ve sanırım durumu çok ağır.. Son yakalandığında işlediği suçlar la uzun bir zaman çıkamayacak gibime geliyor, yinede Belli olmaz bir af verilirse yeniden çıkar. Ama kimse eskisi gibi olamayacak.

İsmi Chao=Çağatay EVYAPAN Diyarbakırlı...    The_Bekir Oda Diyarbakırlı 2012 den beridir Hapiste saldılarmı bilmiyorum, Şantajla Web Siteleri Hacklanır mevzusu ile başı Derde girmişti... The Bekir ve Tontong Gazete Manşetlerine The bekir ve Tontong Bu Sefer Hacklandı olarak Atılmış Başlıklarla Geçtiler.  Bekir için Üzülmedim dersem yalan olur..   Her ne kadar Tahribatla Yıldızı barışık değilsede iyi çocuktur Bekir.. Gerçekten iyi çocuktur.

Birde Eskiler bilir, Lizozim ve Sao Bu İsimler uzun zamandır Ortalığı rahat bırakmış isimler...  Bilgili ve Kafayı taktıkları yerleri ezip silip geçen Kimselerdiler... Şimdilerde hepside Sönmüş Volkanlar gibiler... Netin eski Vahşi Ortamı kalmadı.  Tahribat.com Bile bir zamanların dehşetül Vahşet sitesi Artık Sönmüş bir Volkan gibi..

ShockMan tarafından 18/Şub/13 21:41 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cugur
    cugur's avatar
    Erkek

Melikşah vardı hatırlayan varmı bilmem yıl 99 du sanırım...

Güzelsin ama daha güzellerini gördüm.
Toplam Hit: 29920 Toplam Mesaj: 90