folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiyenin Nük. Bombası Yok Diyenlere...

Türkiyenin Nük. Bombası Yok Diyenlere...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Bu konuyu açmak gerekir. Ben şahsen inanmıyorum çünküüü örtülü ödenek olayını iyi hatırlıyorum. Konuşursam çok şey olur diyen Tansu Çillerdi ve cumhurbaşkanı da süleyman demireldi. süleyman demirel masondur hatta mason derneğinin Türkiye web sitesine bakın, ecevitten tut süleyman demirele kadar mason olduğunu yazar. İşin bok tarafı hiçbiri de inkar etmedi. Nese sülü mason dedik, kendi de inkar etmior.. Madem israil - amerika - rusya dengesi.. neden mason bi adam buna izin versin? askerie bilmio muydu sülünün ne oldugunu? bence fason bi hikaye.. feykten öteye gitmez. ülkenin başında mason biri var ve onunla israile karşı gizli bişiler yapcanız... ho ho hooooo... nükleer silah var, doğruu... ama hepsi incirlikte.. bu yakın bi zamanda ortaya da çıktı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    amele biraz dokundurdu gibi oldu ama tamamen oyle yani bi metal firtina bolumu gibi bi sehir efsanesine benzer bi hikaye tamamen arama motorlarindan tarattirin arastirin nette epey gecmis bir yazi ve ne uygun yorumlara ulasicaksiniz hadi bos senaryolar yazmayin derim.bi arkadasimiz fake demisti aynen oyle fazla merak ediyorsanisda taek yada tai yada turkiye atoö enerjisi ile maillesin mutlaka biri sizinle ilgilenir

saygilarimla.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ab son günlerde böyle yazılar çoğaldı nedendir bilmem .....

neyse Türkiyede atom bombası falan yok işin saçmalığı adamlar gelecekte vay biz size plütonyum satıcaz diycek ha ha ha !

böyle saçmalıklarla milleti kandırmayın a.k plütonyum bu boru değil

bunu yazanların bilgileri iyi bu yazara gelince küliyen yalan :D güzel yerlerle bağlantı kurmuşlar fakat eğer Türk devletyi bunu gösterecek olsa başka türlü zaten belli eder. saçmalıktır okumayın edmiyorum okuyun konuyu baştan sona Türkiyenin nük. güçten daha iyi güçler var... atan destekli atmış %60 ı yalan...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    oğlum buzul sen çubuk krakeri fandan bi çıkar:):)
    +1 dediklerine katılıyom ama yazı etkileyici doğrsu keşke olsa diyorum yani belkide var nerden bilecen???

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_COMMANDO
    the_COMMANDO's avatar
    Erkek
    aslında dengelerın saglanması için elimizde olması gereken en onemli silah İnşaAllah vardır
    hikaye güzel ama ben yinede pek inanmadım..

Dalımızı Kıranın Ormanına DÖK BENZİNİ YAK HEPSİNİ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    he yani türkiyenin n.b olcak(ama gercekten).istersen millete göster.kim inanır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    sağol kardes
    emeğe saygı

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    kardes ben de yazının tamamını okudum bu konularla çok da ilgilenirim bi soru soracam
    yer altında patlatınca taşa toprağa kimyasal zarar vermiyormuymuş
    bence o sana gelen adam bunu kendi kafasında kurgulamış olabilir şimdi evinde hikayesini okuyup seviniyordur ayrıca o maddeleri satan adamlar maddeler sağ salim alındıktan sonra öldürülür devlet böyle bir konuda kimseye güvenemez herhangi bir durumda reddetse bile güvenemez

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    allahın dağında zarar werse kaç yazar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    doğrudur yada fake tir adam harbiden çok akıcı yazmış

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
Toplam Hit: 4576 Toplam Mesaj: 39