Türkiyenin Nük. Bombası Yok Diyenlere...
-
yukarıdaki yazı hikaye gerçek değil. yazarının adı aklımda değil şu an ama gerçek değil.
-
Ya sizde bieşye muhalefet etmeyin a.q. Her önüne gelen yok yalandır yok türkiyede bu yoktur şu yada bu bu ülkeyi neden bu kadar küçümsüyosunuz anlamıyorum beyler. Türkiyede atom bombası var bu biliniyo zaten bu vatandaşta onun nasıl ele geçirildiğini anlatıyo. Ha bide şu avr temin birisi demişki plütomu satanları devlet öldürmüştür die zaten orda öldürdük yada öldürmedik demiyo sadece işin arkasında büyük ihtimalle kazak hükümeti var dio dünyada bir hükümetin korduğu kişileri başka bir devlet öldüremez öldürsede terötistler öldürür. Bu olaylar böle lütfen düşünün.
-
bu konuya inanmak istiyorum ama inanamıyorum malesef
-
lan olm beyinsizmisin nesin yazılan yazı bir hikaye antenin biride almış gerçekmiş gibi koymuş buraya. okudum bu yazıyı yazarıda tanıdık bir isim ama adı aklımda yok şimdi. fake fake fake
-
lan olm beyinsizmisin nesin yazılan yazı bir hikaye antenin biride almış gerçekmiş gibi koymuş buraya. okudum bu yazıyı yazarıda tanıdık bir isim ama adı aklımda yok şimdi. fake fake fake
-
biliyorum madalyaların war ama
ben bu konuyu böyle aldım kesinde war demedim
yoruma acık werdim
madalyalar sana birine hakaret etme iznini wermez -
mehmet talimi ne
-
güzel yazı saol
Toplam Hit: 4629 Toplam Mesaj: 39