Türkiyeyi Alamazsınız Cümlesindeki Alamazsınız Terimi
-
Meraba arkadaşlar, bu nası başlık lan diyebilirsiniz ama sadece aklınıza ilk gelen şeyi merak ediyorum. Polemik yaratmayıp bu cümleyi okuduktan sonra aklınıza ilk gelen cevabı söylerseniz mutlu olurum.
Soru aşşağıdaki cümlede "alamazsınız" terimindeki alınamıycak şey olarak kastedilen türkiye ne mağnada alınamıycak kastetmiştir ?
Cümle : Türkiyeyi alamazsınız.
-
İnsanların beyinlerini değiştiremezsiniz gibi bir şey anladım ben. Yani bi nevi insanların örf ve adetlerini değiştirmek. Mesela Avrupalılaştırmak gibi.
-
Toprak , vatan ,
-
Ne kadar gereksiz bir konu hacı siyaset başlıkları yasak kafadan bi kere resmen kılıf aramışsın siyaset yapmak için şimdi burda bi ton patlama yaplabilir şahsen ne amaçla açtın onu da anlamış değilim
-
Bi devlet buyugunun verdigi demecten bi cumle gibi geldi bana.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Ne kadar gereksiz bir konu hacı siyaset başlıkları yasak kafadan bi kere resmen kılıf aramışsın siyaset yapmak için şimdi burda bi ton patlama yaplabilir şahsen ne amaçla açtın onu da anlamış değilim
Anket yapıyo diyebilirsin hocam orası önemli deyil. Sadece bir soru sordum ve cevapları merak ediyorum. Neden tartışma çıksın ?
manhyak tarafından 29/Mar/13 21:24 tarihinde düzenlenmiştir -
manhyak bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
Anket yapıyo diyebilirsin hocam orası önemli deyil. Sadece bir sordum ve cevapları merak ediyorum. Neden tartışma çıksın ?
Neden çıksın ? This is tahribat babe :D
neyse hacım ben şöyle anlarım
Türkiyeyi AB'ye alamazsınız!
-
kendine yontmak, sömürmek
-
KaRaKuLe bunu yazdımanhyak bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
Anket yapıyo diyebilirsin hocam orası önemli deyil. Sadece bir sordum ve cevapları merak ediyorum. Neden tartışma çıksın ?
aynen benımde aklıma ilk bu geldi
ab mahallesinden sorumlu amca:türkiyeyi abye alalım lan
fransız baka:Türkiyeyi alamazsınız
-
KaRaKuLe bunu yazdımanhyak bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
Bebe ? Tartışma çıkmasını istemeyen biri için fazla şakacı değilmisin sen ?
Bak bu cümle tartışma başlangıcı ama konuyla hiç alakası yok demi ? Hangi konuda tartışma çıkar onun kararını vermek yenine tartışma niye çıkıyo sorusuna yönel. BEBE -
hacı onu amerikan filmlerinde replikler gibi düşün sana babe demek için yazmadım