folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkler İslamiyetten Önce Sünnet Oluyomlarmıydı ?

Türkler İslamiyetten Önce Sünnet Oluyomlarmıydı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    başlık gayet acık merak ettim.googlede sünnetci diye aratınca pek bişey bulamadım ....

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    alala bilmiom olabilir çok temizlermiş de orta asyada sünnetçiyi nerdn bulcaklar :D

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

kesin bir biilgim olmamakla beraber olmuyolardı diye biliyorum fakat olan diyende duydum..:S

iyi sormussun soruyu merak ettim bende

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

-oluyomlarmıydı-

bi kere ben bilmiyom sen islamiyetden önce sünnet oldum mu :D:D:D: espirik

neyse yok canım zaten sünnet islamiyet de var

ee haliyle olmuyolar

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    olmuyorlardı

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    olmuyodu :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

Şoyle bişeyde anlatılır;Hz Muhammet'in sunetli olarak dogdugu ve ondan sonra muslumanların sunnet olamaya basladıgı

soylenir ne kadar dogrudur bilmem ama hristiyan olup sunnet olan da var??demekki dinle pek bi alakası yokk

valla karısık bi konu??biri gelir aydınlatır bizi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MZMZ
    MZMZ's avatar
    Erkek

Musluman olmadıkları icin olmuyorlardır diye dusunuyorum. Hz. Peygamber (sav) sünnetli olarak doğduğu icin musluman olanlarda sunnet olmaya başlamışlardır.

Ve de musluman olan Turklerde bu sünneti uygulamıslar. şimdi sorcak sınız : Hic musluman olmayıpta sunnet yapanlar var miydi ?

Mesela hazar Türkleri MUSEVİDİR. Ve bildiğim kadarıyla yahudiler doğduktan 7 gun sonra sunnet yapıyorlar.Bu nedenle onlarda da sunnet olabilir.

Avrupaya akınlarla gidip orada hristiyanlaşmış Türklerin sünnet olduğunu da sanmam. Cunku hristiyanlık ta sünnet yok... 

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! NFK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek

Müslüman olmayıp da sünnet olanlar tıbbi nedenlerden dolayı oluyolar..

Sünnet olmak çok sağlıklı bişedir...

İslamiyet Türkler'e birşey kazandırmadı diyenlere en basit bir örnek... 

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    e yahudiler ne zamandan beri oluolar o zaman zira yahudilikte de var sünnet.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MZMZ
    MZMZ's avatar
    Erkek

ewet yahudiliktede sunnet var.Bunu gulben ergenin oğlu doğduğunda babası  "yedi gun sonra sunnet yapacağız" demişti.

7 gun sonra sunnet yahudilerin  geleneği olduğundan acaba bunlarda gizli yahudi mi diye dusundurmustu beni...

Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın! NFK
Toplam Hit: 3203 Toplam Mesaj: 18