Türkler Ve İtalyanların Yaşam Tarzlarının Benzerliği
-
Selamlar.
Hep böyle derler ama merak etmişimdir neden benzeriz biz İtalyanlarla birbirimize ?
Tek futbol yönünden holigan tarzı takıldıklarını biliyorum, sizlerin bildiği başka neler vardır herkes bilgisini paylaşsın bizlerle :)
-
gevezeler :)
hocam sadece italyanlar degil guney ulkeleri boyledir, yani portekizli de benzerdir ispanyol da italyan da yunan da.. Bunlar avrupanin diger kesimlerine orana daha samimi, daha atilgan, girisken, konusmayi seven millettir. Yani bir almana oranla bir italyan ile daha kolay arkadaslik kurabilirsin..
-
Ayrıca Hindistanlılarada çok benzeriz. Japonlarda benzer. Adamlar eve çorapla girip televizyon kumandasını naylona sarıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Ayrıca Hindistanlılarada çok benzeriz. Japonlarda benzer. Adamlar eve çorapla girip televizyon kumandasını naylona sarıyor.
Bu kadar olur tam aynı videoyu yayınlamak için girmiştim :)
-
İki millette hırsızları sever güce tapar .)
-
Tayga bunu yazdı
zihniyetine sokabilirmiyim izninle :)
-
CEO bunu yazdıTayga bunu yazdı
-
esinti bunu yazdıCEO bunu yazdıTayga bunu yazdı
Yer varsa bende sokmak istiyorum
-
Kendi alanimdan örnek vereyim.
İtalya avrupanin Türkiyesi diyebilirim size.
Yaptiklari ürünler, makineler bildiğiniz türk kalitesi. Mesela bir alman, fransiz makinesinde ortada kablo, hortum va goremezsiniz kolay kolay, ama Türk ve italyan makinelerinde karman çorman olur. Makine çalışıyor mu çalışıyor.
Gevezeler, artisler, işlerini savsaklarlar.
Hele yunanistan tam Türkiye, tavla oynarlar yolda, yemekleri vs çok ortak yönümüz var.
-
Eskrim Uluslararasi musabakalarinda bende sahit oluyorum diger ulkelere gore onlarinda boyu cuk gibi :D birde bizim gibi sicak kanlilar. Mesela kiz hakem oluyor hemen yavsiyorlar, kartlik pozisyon oluyor abartiyorlar :D
-
Bi de lamborghini var tabi :(