Türklere Sahneden Küfür Edecekler!
-
Ermenistan'ı Eurovision'da temsil edeceği iddia edilen müzik grubu yarışmada 'soykırım tezi'ni işleyecek...
Agos gazetesinin haberine göre, Amerikalı Ermeni heavy metal grubu System of a Down'ın Ermenistan'ı Eurovision şarkı yarışmasında temsil edeceği dedikoduları doğrulandı. SOAD'ın solisti Serj Tankyan, grubun 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda, söyleyecekleri şarkıda Ermeni Soykırımını işlemek şartıyla, Ermenistan'ı temsil etme düşüncesinde olduklarını açıkladı. Tankyan, Eurovision Şarkı Yarışması'nın, konuya ilişkin olarak dünyayı bilgilendirmek anlamında mükemmel bir fırsat olduğunu belirti ve “Biz bu doğrultuda cidden düşünmeliyiz” dedi.
-
"Sosyal kimlikleri ya da siyasi düşünceleri beni ilgilendirmiyor ben müziklerini sanatlarını seviyorum"
Diyen bir çok kendini sözde bu ülkenin vatandaşı sanan ve bu kanı bozuk şerefsizlerin orjinal cd lerini alanlar şimdi ne diyecekler çok merak ediyorum....
Sanat sevginiz devam eder sizlerin bu ülke zaten 5 kupona alındı....
-
Yahudiler'de yahudi soykırımını dile getirsin,bizimkilerde "biz soykırım yapmadık" desin,Amerikalılar'da "kızılderililer eceliyle öldü" desin.
2 seneye, sahnede sanatçı soykırımı başlasın.
-
böyle bişey olsa bile ermenistana en çok oy türkiyeden gider.
insanımızı anlamıyorum ki ak.
-
şu tiplere bak amk şebekleri
devlet bakanları bu olay karşısında umarım gerekli tepkiyi gösterirler ve engel olurlar yoksa türkiyeyi rezil edecekler gerçi benim akp den bi beklentim yok en azından buna engel olabilseler iyi olur.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------böyle bişey olsa bile ermenistana en çok oy türkiyeden gider.
insanımızı anlamıyorum ki ak.
-----------------------------güzel demişsin hocam bizimkiler herzaman bok varmış gibi ermenistana yunanistan oy verir onlar bize koklatmaz aq
-
Eğer böyle 1 şeye kalkışıyorlarsa bizde eurovisiondan çekilelim bok mu varda katılıyoruz zaten..
-
Zaten bu system of a down Türklere olan düşmanlığıyla tanınıyor. Konserlerinde bazı pankartlar açılıyor. Onları yazmak istemiyorum. Allah hepsinin belasını versin. Rant elde etmek için yapmayacakları şey yok . A.k grubu
-
alayı o.ç bunların Türkiyeye gelemediler korktuklarından ödlekler...
tipe kılığa baksana şu siyah saçlının sakalları ile saçları iyi yanarmış :D
-
yok yok süper sanat icra ediyo bu IQ fakirleri
suratına türküdüklerim baksanıza aynı akraba evliliği değilmi allanızı severseniz?
-
16 milyon satabiliyorsa albümleri eurovisionda bizi sarsabilirler..