Türklere Sahneden Küfür Edecekler!
-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------alicem bunu yazdı:
-----------------------------Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------alicem bunu yazdı:
-----------------------------
üç beş adam iki şey söyledi diye yırtın kıçınızı.amerikaya denilenler neler hergün?bu kadar basit şeylerle uğraşıcağınıza biraz ülkenize faydalı olmaya çalışın
-----------------------------sanane veya bizene ciqerim amerikadan. amerikanın milliyetçilik ruhu mu var ki sen bana amerikadan bahsediyosun.Türkiyeyi sen kurtardın herhalde veya tema vakfında mı çalışıyon ne yapıyon amk burda sosyal mesaj verip duruyon faydalı olun fln diye. küfür nası edilir qösteririz biz onlara mrk etme sen.
nerde verip duruyom =).bi mesaj attım sosyal mesaj tema falan saçmalıyosun.ayrıca bu konuyu uzatman bile proproganda.adamların reklamını yapıyosunuz.Türklüğü koruyacaksan ilk önce düzgün yazmasını öğren bence.
-----------------------------Sen Türkçe'ye şahane sahip çıkıyorsun hatta memleketinede öyle sahip çıkıyorsunki bizi eleştirebilicek kadar.
Maşallah.
meleketime yeterince sahip çıkamasamda sizin gibi rezil etmiyorum en azından.adam g yerine q kullanmış =)
-
hahaha süper yaa :D
http://tr.wikipedia.org/wiki/System_of_a_Down
-
gün gelir devran döner....
-
bende buna karşılık eurovision'a bu şarkıyla katılmamızı tavsiye ediyorum... çok yerinde olur... mutlaka dinleyin...
-
amk*dum*n dangalaklari gelipte tr sınırlari icerisinde etseler ya oclari öldurecen ibneleri
-
tLG bunu yazdı:
benim dile getirmek istediklerim kısaca bunlardı... sanatı sanat anlamında eleştirin..ben zamanında michael jackson dansına merak saldım. okulda gösteri yapmıştım. millet gerçekten beğenmişti.. çoğu o güne kadar michael jackson
dansını bile bilmiyodu. niye? saçma sapan önyargılar yüzünden, çoğu michael jackson'u haberlerden tanıyoya... hiçbiri doğru olmamasına rağmen...
misal adam yüzünü BEYAZLATTI diyolar. o bir hastalık aga... derisi yavaş yavaş beyazlaştı. kendi elinde olmayan bişey... mecbur olaraktan
ameliyat oldu sürekli... ama topluma farklı yansıyor...
bunları niye anlatıyosun dersen? o ermeni grubu savunduğum, ülkeme hainlik yaptığım için değil. adamın ne yaptığının ne önemi var?
müziği güzel mi? güzel dinle o zaan. para kazandırmak istemiyosan orjinal almazsın kulaklıkla dinlersin kimse olmadığında, kimseye de sölemezsin
onu dinlediğini.. bu kadar basit...
çok basit çerçevelerden bakıyosunuz olaya... bişi oluyo hemen milliyetçi damarlarınız kabarıyo. olaya tek yönlü bakacağınıza ATATÜRK gibi davranın biraz...
ne sağcı olun ne de solcu. ortacı olun. atatürk gibi.. anca orta'da selamet var. ayrıca bişeylerin fanatiği olmayın. asıl bu ülkeyi zarara sokanlar
bi siyasi partinin veya takımın fanatiği olanlardır!
ben siyaseti sevmem ama cevabım kesindir bir tarafım yok. orta da ilerliyorum ve en mantıklısı o geliyo...
bizim bayrağımızı paspas gibi kullanınca, bizimkiler de onların bayrağına aynısını yapmak istemişti. unutmayın atatürk hataya hata ile karşılık
vermeyelim die cevaplamıştı... siz ise dişe diş kana kan diye gidiyosunuz...
en ufak bişi de savaşın/dövüşün a.q
sonra da benim gibi yazanlara hain/ülkesini sevmeyen/orhan pamuk deyin a.q
sizin ne dediğiniz değil, doğru olan önemlidir. doğru da kişiden kişiye değişen bi kavram değildir.
-----------------------------Güzel kardeşim sana biri karşına geçip (afedersin) anana bacına sövse küfürlü sözler sarf etse biraz da ritim katsa işin için sen " aa helal olsun vala ritimle birlikte güzel oluyomuş sevdim bunu" mu dersin?
adamlar şarkılarında Türk'lere etmedkleri küfürler kalmıyo hala ne müziği güzelse dinle ozmn kulaklıkla dinleyip kimseye söylemediğinde için rahatmı olucak? da bu kadar basit deyip geçebiliyosun? ana bacı SOY SOP bu kadar değersizmi gözünde?
emin ol Atatürk gibi davranıyorz..
Atatürk olsaydı bu sözlerin hiçbirini kabul etmezdi
nerden biliyosun dersen en büyük örneği:
>>>Ingiliz krali VIII Edward Istanbul'a Atatük'ü ziyarete geldigi
zaman, Atatürk kendisine bir aksam ziyafeti vermisti Ziyafetten önce,
-"Bana Ingiltere sarayinda verilen ziyafetler ne sekilde olur,
onu bilen birisini, yahut bir asçi bulunuz !dedi
Ve nihayet bu sofra merasimini bilen bir zattan ögrenerek sofrayi o
sekilde düzene koydular Aksam kral sofraya oturunca kendisini kral
sarayinda zannederek memnun oldu Atatürk'e dönerek:
- "Sizi tebrik eder ve tesekkür ederim Kendimi Ingiltere'de
zannettim" diyerek memnuniyetini bildirdi Sofraya hep Türk
garsonlar hizmet etmekte idi Bunlardan bir tanesi heyecanlanarak,
elindeki büyük bir tabakla birdenbire yere yuvarlandi Yemekler de
halilara dagildi
Misafirler utançlarindan kipkirmizi kesildiler Fakat Atatürk Kral'a :
- "BU MİLLETE HER ŞEYİ ÖĞRETTİM FAKAT UŞAKLIĞI ÖĞRETEMEDİM" dedi
Bütün sofradakiler Atatürk'ün bu sözlerine hayran oldular
Atatürk garsona da "vazifene devam et" emrini verdi<<< -
keşke geçen sene eurovision u biz kazansaydıkta bunlarda ermenistanı TR de temsil etselerdi :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
keşke geçen sene eurovision u biz kazansaydıkta bunlarda ermenistanı TR de temsil etselerdi :D
-----------------------------ahahahhaha :D keşke keşke :D
-
eurovisionu avrupada sikleyen ülkemi war aq.hatta adamlar dalga geçiyolar geçen sene ispanyayı temsil eden şarkı hala hafızamda :|soada karşı ajdarı yollamalıyız
-
Resmin tagı 10 numara olmuş gayet açık ve net direk konuya odaklı ;)