Türkleri Barbarlıkla Suçlayan Saylan"A Tepki Yağıyor
-
harbi hacı bu raporu nerden buldun basına daıtılmıs bişe mi yoksa deilse nası ele gecirdin :D
-
türklere dil uzatanı (a.k.)bayrağına saygı olmayan namusunada saygısı yoktur.ben böyle düşünüyorum
yanlışmı düşünüyorsam söyleyin arkadaşlar
-
hepimiz biraz barbariz :)
su haberin arkasindan yazilan yazilari okumak bile yetiyor :) soyleyeni bi opmediginiz kalmis benim genis fantazi li murid arkadaslarim
-
bu kart orospunun sağ bacağını biryere, sol bacağını bir yere bağlayıp gerecen. sona amından yaklaşık 30 metre geriden bisiklete donsuz binip hızla sürecen. tam yaklaşırken bisikletten atlayıp amına havada 3burkuk salto ile sokacan :D
-
NiGht-7 bunu yazdı:
-----------------------------
bu kart orospunun sağ bacağını biryere, sol bacağını bir yere bağlayıp gerecen. sona amından yaklaşık 30 metre geriden bisiklete donsuz binip hızla sürecen. tam yaklaşırken bisikletten atlayıp amına havada 3burkuk salto ile sokacan :D
-----------------------------:) fantaziye bak hey yavrum hey,
ulen gidona donsuz binilirmi ? ya gidon kacarsa ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------NiGht-7 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:) fantaziye bak hey yavrum hey,
ulen gidona donsuz binilirmi ? ya gidon kacarsa ?
-----------------------------günümüzde sıkça kullanılan bir fantazidir :D night style ayrıntılı bilig için 0537 672 51 .. :D
-
haklısın arkadaşım daha farkklı zevkleri var sokmak için uçaktan atlayıp yapmak en iyisi
ama yazıyı okurken valla da billada güldüm :):):):)
-
aq sanki adam olmus bana kufredıyor yasasın turk mıllıyetcılıgı
-
Ulan yüzünde meymenet yok , bunamış menapozlu kaltak seni göbek deliinden sikerim dicem ıygggggh kartlasmıssın orrrrospu, amı götü kaymıs, senin gagana sıcam fahise!
-
insanlığımıza türklüğümüze dinimize milletimize kültürümüze ve benzeri konularda dil uzatılınca barbar oluyoruz kabul etmeliyiz bence (: