Türklerin Bildiği Dil Sıralaması
-
arapça 1. sıra
-
1. Sırada Türkçe var ne cahilsiniz keşke ölseniz...
-
noname bunu yazdı
türkçeyi zor konuşuyorlar lan
çok doğru :))))))
-
Prometheus bunu yazdı
ilkokuldan üniversiteye kadar ingilizce dersi verip de ingilizceyi öğretemeyen tek ülkeyiz sanırım
öğretmenler yeteri kadarla yetiniyor ve dahası için kedini hiç kasmıyor.
ingilizce öğretmeni arkadaşım ingilizceyi sevmediğini söyledi
hiç de ingilizce şarkı dinlememesinden konu açılmıştı.
kpss ingilizcerden geçemiyor. öğrenci ne yapsın
-
Prometheus bunu yazdı
ilkokuldan üniversiteye kadar ingilizce dersi verip de ingilizceyi öğretemeyen tek ülkeyiz sanırım
Kimse oturup çalışmaz şeyine takmazsa, zaten üniversite hazırlıkta s.. s..e öğreniyorlar. ;)
-
çok yanlış düşünüyosunuz gayet iyi bi inigilizcem var bunun öğrenme ksımını okulda önemli bi ksımını kelime bilgisi ile geçirdim.ama bence en önemli olan kelime bilgisi okulda sadece grammer alırsın ve bu bişeye yetmez
-
10 yıl ders alıp ingilizce öğrenemeyince iki soru akla geliyor
1) Toplum olarak hakikaten gerizekalıyız
2) Bu metodolojiyi tasarlayan ve uygulayanlar hakikaten gerizekalı -
scarletbeard bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
+++
Ulkemize haksizlik etmeyin arkadaslar. Ben abd de yasiyorum, tum avrupa ulkeleriyle, asya ulkeleriyle ayni ogretimi aliyoruz. Asagi yukari ingilizce seviyelerimiz hep ayni. Italyan bir kiz arkadasim var, o da kendi egitim sisteminden sikayetci.
Bu arada tum abd cinlilerin ingilizcesinden yilmis durumda. Meksikalilar da rezalet durumda.
-
istatistik kurumu böyle bir çalışma yapmışsa kurumdan isteyebilirsin verirler. avrupa birliği projesi yazanlar genelde bu gini verileri istatistik kurumundan alıyorlar.
-
c0nverse bunu yazdı
çok yanlış düşünüyosunuz gayet iyi bi inigilizcem var bunun öğrenme ksımını okulda önemli bi ksımını kelime bilgisi ile geçirdim.ama bence en önemli olan kelime bilgisi okulda sadece grammer alırsın ve bu bişeye yetmez
:D fakat türkçeyi google translate ile çevirmişsin?