folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türklük Veya Müslümanlık Sizce Hangisi

Türklük Veya Müslümanlık Sizce Hangisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akundi
    akundi's avatar
    Erkek

TÜRKun TÜRKten baska dostu yokturdur

akundi_tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi kere böyle aptalca we salakça bi konu açtığınız için teşekkürler...

Bi kere Türk olan herkes müslümandır (arada kendini ateist vs vs gibi imansız sayan özenti tipler hariç) böyle bir ayırım yapmak bence saçma bu arada araplara attığınız öyle saçma sapan iftira niteliği taşıyan laflaraı hiç yakıştıramadım onları gerçekten tanımıyorsunuz....

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı:

Bi kere böyle aptalca we salakça bi konu açtığınız için teşekkürler...

Bi kere Türk olan herkes müslümandır (arada kendini ateist vs vs gibi imansız sayan özenti tipler hariç) böyle bir ayırım yapmak bence saçma bu arada araplara attığınız öyle saçma sapan iftira niteliği taşıyan laflaraı hiç yakıştıramadım onları gerçekten tanımıyorsunuz....

ben inançsızım diye Türk olamazmıyım..özentimiyim ......Sen Kuranı okudunmuda müslüman oldun yoqsa annen baban müslüman diyemi...ben kuranı ve incili okudum defalarca inceledim...sonra inanmadım...Dİn kimseyi bağlamaz isteyen inanır isteyen inanmaz herkes innanacak diye kaide yok...Kimsenin inancına karışamassın....Ayrıca TÜRKLÜK ve MÜSLÜMANLIK bence birbiriyle çakışır...TÜRK olmak yani millet olmak özgür bir birey olmaktır...ama MÜSLÜMAN olman ümmet olmak yani kul olmaktır...bence onun için türklük ve müslümanlık çakışan iki terimdir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bir örnek verim..Nihal Atsız(Atsız aTa)...Türklüğü saf olarak benimsemiş birisidir...ırkı bağlamda Türkçüdür...Müslüman değildir ve müslümanlığıa  şiddetle karşıdır...o kadar Türkçüdür ki Şamanisttir mesela...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek

"Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuzdur.Türklük gururu ve şuuru İslam ahlak ve fazileti işte Türk-İslam Ülküsü"Alpaslan TÜRKEŞ

kusura bakmayın siyasi bir isim kullandığım için saygılarrrrr...

BAN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

Bir örnek verim..Nihal Atsız(Atsız aTa)...Türklüğü saf olarak benimsemiş birisidir...ırkı bağlamda Türkçüdür...Müslüman değildir ve müslümanlığıa  şiddetle karşıdır...o kadar Türkçüdür ki Şamanisttir mesela...

"Töredir; konan göçer, doğan gün batar elbet
              Tanrı zeval vermesin devlet, din ve KUR'AN var

Dayanılmaz olsa da Atsız'lığın acısı
              Ulu Tanrı'ya şükür yine soy var. Turan var" diyen Atsız değl midir?

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nehariLeyL
    nehariLeyL's avatar
    Erkek

Anlayamıyorum bu alemde size ışık verecek o da azıcık bir ışık...Bir akımımı tercih edersiniz yoksa baki, devamlı, bu alemde olduğu kadar diğer alemde de ışığına çok fazla ihtiyaç duyacağınız büyük nurumu tercih edersiniz. Ayrıca islamiyet sadece arapların değildir. bu memleketin, anadolunun hakiki türklerinindir de.Türklük mü islam mı diye bir soru soranlar hakiki Türk olamazlar. Karıştırıcı, yobaz ve örümcek ağlı beyinlere sahip(?) insan(?) olabilirler.Gerçek Türklük islamla olabilir.Kaldı ki erdem ve diyanet bakımından milletine en faydalı yolu tercih etmek gerçek milliyetçiliğin de gereğidir.Safdilane, kulaktan duyma sözlerle arap düşmanlığı yapmak ise hiç kar getirmez. Hem acaba bu soruyu soran gerçekten Türk mü? Soy ağacını kaç kuşak geriye götürebiliyor. Nesiller karışmış bunu ispat edemez. Ben Türk'üm ve müslümanım.Ne zamandan beri islamiyet sadece arapların olmuştur? Hem Kur'an ayetleriyle Türkleri müjdelemiş ve haber vermiştir.Öyle ise evvela din, dil ve vatan.Başka birleştirici unsurlar olabilirler mi acaba? 

Azrail'in pençesinden kurtulabileceğinizi asla unutmayın.

Karanlık aydınlığa mağlub oldu.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    PacoRabanne bunu yazdı:

TABİ Kİ TÜRK DEVLETLERLE BİRLEŞMEYİ

1_ ARAPLARIN SENDEN DAHA İYİ MÜSLÜMAN OLDUĞUNU KİM SÖYLEMİŞ????

2_ KİME SORARSAN SOR HERKES DER Kİ "ARAPLAR KADAR PİS BİR MİLLET DAHA VARMI..!"

3_ BU LAFI BANA ARAP OLAN Bİ ARKADAŞIM SÖYLEDİ DÜŞÜN YANİ OLAYIN NE KADAR TRAJI-KOMİK Bİ HALE GELDİĞİNİ..!

4_ ARAP DEDİNDE AKLIMA GELDİ BİZİM Bİ ARKADAŞIN ARAP MİSAFİRLERİ GELMİŞTİ YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM MEKKEDEN VE  ŞİŞLİDEKİ CEVAHİR OTELDE KALMIŞLARDI , VARYA BUNLAR 7 KARDEŞ 2 Sİ ERKEK ERKEKLER EN KÜÇÜKLERİ NE YAPIYOLAR BİLİYOMUSUNUZ? ADAMLAR YERLERE TÜKÜRÜYO ASANSÖRDE SİGARA İÇİYO KALDIĞI ODAYI BOK GÖTÜRÜYO YA NELER NELER YAPIYORLAR.! (BU ARADA ABLASIDA BAN HASTAYDI ;))

5_ BİDE ŞÖYLE Bİ OLAY VAR BU ARAPLAR PARA HARCAMAYI BİLMİYORLAR..!!! (Bİ YEMEĞE 50-60 MİLYON PARA VERİYOLAR)

way yawrum adam aşmış hll olsun dai arkandayım +1

NesTo | same shit diffirent asshole
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    akundi bunu yazdı:

TÜRKun TÜRKten baska dostu yoktur

+1
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek

Arkadaşlar siz 'Bütün müminler kardeştir' hadisi şerifini tam anlayamamışsınız. İnandıktan, teslim olduktan sonra kürt, türk, arap, acem yoktur. Irk diye bir kavram yoktur. Siz hiç gördünüz mü Kur'anı Kerim'in herhangi biryerinde güncel ırklara hitaben herhangi bir ibare. Genellikle يَاأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُوا-Ya eyyûhellezîne amenû-ey iman edenler diyedir hitaplar.

Konuştuklarınıza dikkat edin...

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
Toplam Hit: 11206 Toplam Mesaj: 42