Türklük Veya Müslümanlık Sizce Hangisi
-
Tabi ki TÜRKLER..
-
Tayyip Beyin de söylediği gibi dinin bir çimento olup milleti bir arada tutuşunun örneğini Irakta gördük..Müslümanlık bu konuda sözkonusu bile olmaz bence.Tabii ki tercihim Türkler..
-
gerekirse goc ederim gerekirse kursuna dizilirim genede ikisni bırakmam
-
aslında arkadaşların söylediği gibi buradaki başlıkta bir hata var.Türklük ve müslümanlık birbirinden asla ayrılamaz.bunun kanıtı taa orta asyadaki dini inancımıza dayanır,çünkü oradaki dinimiz de göktanrı dini idi ve neredeyse islamiyetle aynıydı.bunun sonucu olarak türklük ve müslümanlık birbirinden ayrılamaz.eğer ki ayrılırsa benliğini ve türklüğünü unutur.örneği ise macarlar.macarların türk olduğunu bilmeyen varsa anlatayım,macarlar aslında Türktür fakat hristiyanlığı seçtikleri için türklüklerini unutmuşlardır.istediğiniz tarihçiye sorabilirsiniz.Ayrıca araplar konusuna gelincede AYIDAN POST,ARAPTAN,YUNANDAN,FRANSIZDAN......DOST OLMAZ.bizi şerefsiz ingilizlere satan sırtımızdan vuran araplardan arap sabunu bile olmaz.zaten gördük arap-israil savaşında bile bir tane uçak kaldıramadan israil hepsini avcunun içine aldı.zaten savaşta birkaç gün anca sürdü,işte kendi kıçına sahip çıkamayan araplara sığınılır mı?bunlar adam olsa zaten dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip olan araplar petrol fiyatlarınıda kendi belirler.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
ikiside birbirinden ayrılmaz!..
-
Anlayışına hayran kaldım.Güzel bir açıdan bakmışsın.
-
sapına değil köküne kadar Türklük ve müslümanlık
-
bence türkün türkten başka dostu yoktur
bu nedenle türklük
-
ırkçılık dinimizce haramdır. bir insan elhamdülillah müslümanım diyorsa müslümanlığı milliyetinden önce gelmelidir. ben elhamdülillah müslümanım. islamiyet karşıma almam gereken türk devleti de olsa alırım. çerkes de olsa alırım... dinimden sonra da çerkesim...
-
(hatirladigim kadariyla) ben sizi farkli kavimlerden yarattim hicbir kavmin hicbir kavme ustunlugu yoktur ustunluk takvadadir yaradan boyle buyuruyor halada bizim arkadaslar tanri dagi kadar turkuz hira dagi kadar muslumaniz diyor burada bi celiski yok mu? orf adet millet baglayici bir unsurdur.
1 soruda ben sorayim ukraynada da Turkler yasar Musluman degiller Hristiyan Turkler bunlar mi size daha yakin yoksa araplar yada bir musluman ingiliz mi?
Toplam Hit: 10734 Toplam Mesaj: 42