Türknet %47,5 Zam (Comnete Zamsız Geçiş 15 Şubata Kadar Devam Ediyor)
-
Önceden taahhüt vermekten kaçardık şimdi taahhüt verecek yer arıyoruz. Ekhonomi çoh eyi aq yeğeniii
netspeed kullanıyorum çok memnunum. Tabi Türk Telekom alt yapısı ama kendi üzerine düşün kısmı da çok iyi. En yoğun saatlerde bile hız düşümü hissetmedim açıkçası. Neredeyse bir ay modemin kopmadığı oluyor. Bağlantı bakır kablolu vdsl. 65mbit alıyorum. Bir ara internet gitt geldi baktım mevcut veri 79mbit max 64mbit. Hız testi yapıyorum 79 çıkıyor. Nasıl olduysa kafayı yedi. Bir süre böyle gitti şimdi 64e düştü geri :D
Uzun lafın kısası netspeed tavsiye ederim. Zamla ne olur bilemiyorum.
-
twitterda boykot yapmak gerekiyor bunlari
-
archair23 bunu yazdı
mesele firmalar değil, mesele enflasyon.
boykotu başka platformda yapmak lazım.
-
GusFring bunu yazdıblackhorror bunu yazdı
allahtan 2 yıllık sözleşme yapmışım 98.41 TL ödüyorum aylık vallaha beleş
35/6 mb
Ben de 105 TL kablonet 100/5mbit + Tv full paket fakat 2 yıllık taahhüt süresi Aralık ayında doluyor. Süre dolunca herhalde aylık en az bir 250 TL bindirirler. Eskiden taahhüt firmayı korurdu, müşteri ayrılmak istese ayrılamazdı, kapatmak istese kapatamazdı taahhüt ayağımıza dolanırdı. Şimdi hiper enflasyon ortamından dolayı taahhüt müşteriyi korumaya başladı, taahhüt süresi bitmesin diye bakmaya başladık.
Geçen yıl modafone arayıp durdu şöyle kampanya vs vs taahhüt var mı ne kadar dedim, var 1+1 yol dedi tamam yap dedim tüm hatları aynı tarife 60 tl ye sabitledik 1 yılı bitti seneye Allah Kerim :)
yalnız ilk yılın sonunda arayıp durdular tarifeniz bitiyor fln gibisinden benm 2 yıl taahhütüm var dava ederim sizi dedim baya taciz ettiler baktılar iş yok bende devamke
-
LynXMaSTeR bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
mesele firmalar değil, mesele enflasyon.
boykotu başka platformda yapmak lazım.
sandıkta belli olacak o boykot
-
Demek ki neymis?
24 ay taahhütlü almak gayet mantikliymis.
-
Var mı söyle güzel yeni sıfır alabileceğimiz uygun tarife
-
Nereye değsek zararlı çıkacağız gibi görünüyor. Şuraya geçelim şurası iui diyebileceğimiz bir yer de yok rakip olarak. Çoğu tt alt yapısı kullanıyor. Bir süre takip edip öyle karar vereceğim gibi.
Fiber internet altyapısı olsa daha rahat hareket edilir ama maalesef olduğum yerde tek seçenek bu.
Bıktırdılar
-
fiber altyapı var evde fiber kablo evin içine geliyor altyapı sağlayıcı türktelekom bölgede. 100mbit hız alıyorum türknet ile sizce milenicom veya netspeede geçiyim mi ?
-
mkyb söylemişti geçenlerde taahhüt yapın diye :)