Turknet Fiber Kurulumu Ve Modem Onerisi Keenetic Nasil ?
-
Selam Arkadaslar, bugun binaya Turknet fiber kablo cekmeye gelmis, eleman cekmedi yarin gelip cekicekler. kutu filan kurulacak sanirim.
Keenetic modem nasildir ? onerir misiniz dubleks ev ve yan daire icin mesh sistemi kurmak istiyorum wifi 6 yada 7 bandinda.
Birde bu keenetic modemleri yurt disindan filan alsak Turkiye ile uyumlu mudur? -
Keenetic modemler iyidir.
Turknet adsl aboneliğimi bugün sonlandırdım aşırı fazla kopma oluyordu fiyatı kısmen uygun diye kafaya takmıyordum. 500 tl den 700 tlye çıkaracak diye mesaj gelince digiturk e geçtim 35mbit+ taraftar pakedi kutulu 540tl.
Sorunlar genelde bölgesel olduğu için sizin alttapınızdan belki hiç sorun yaşamazsınız belki de daha kötü olur
-
Hocam evine modem kuracaklar zaten fiber modem fiber abonelik ile birlikte gelir tüm firmalarda.
eğer gelen modem zayıf ise fiber modem değil sadece router alabilirsin daha ucuza gelir.
bu arada huawei ve xiaomi nin wifi 7 destekli cihazları türkiyeye geldi 2.000 TL bandında fakat Keneetic in geldimi bilmiyorum , keneetic en iyi yazılıma sahip ancak türkiyede ve globalde diğer markalardan hem bi tık daha pahalı hemde son çıkan ürünler bize geç geliyor.
-
Türknet fiber'in olduğu bir lokasyonda farklı bir firmayı kullanmak kerizlik bence hocam.
Keenetic modem kullanıyorum, bildiğin roket. Çekim gücü falan mükemmel.
-
CEO bunu yazdı
Türknet fiber'in olduğu bir lokasyonda farklı bir firmayı kullanmak kerizlik bence hocam.
Ben de TurkNet kullanıyorum modem marka modeli nedir hocam? TurkNet kendisi vermedi sanırım kendin ayrı aldın öyle değil mi?
-
JiggSaw bunu yazdıCEO bunu yazdı
Ben de TurkNet kullanıyorum modem marka modeli nedir hocam? TurkNet kendisi vermedi sanırım kendin ayrı aldın öyle değil mi?
Türknet'in verdiği modem standart ttnet modem hocam.
Ev dubleks olduğu için üst kata keenetic modem aldım, 5g destekli.
Neredeyse, alt katın bile her yerinden çekiyor 2.4G tarafı.
Performans ve çekim kalitesinden çok memnunum.
Asus modem vardı, tam bir kağnı hızında, ne hızı doğru düzgün verebiliyordu ne çekim gücü iyiydi.
-
10a yakın modem deneyimledim belki daha fazla ama yıllardır şaşrıtmadan iki model oldu Tp link ve keneetic.
Ama ilginçtir Ttnetin bana verdiği Zte benim keneetic hero modemden daha iyi çekiyor 😅 arada 1 oda var kenetic 250 Zte 750mbs veriyor. Bütün ayarlara rağmen 300ün üstüne çıkmıyor yanına gitmediğin müddetce.
-
Türknet'in verdiği dik duran ZTE marka modem çekim gücü ve hız olarak bence gayet başarılı. Sadece arayüzü çok basit ve az ayar var.
-
Turknet geri iade edebiliyor muyuz modemi? Bende var çünkü. Daha abonelik yapmadım hiçbir firmadan.
-
mkyb bunu yazdı
Türknet'in verdiği dik duran ZTE marka modem çekim gücü ve hız olarak bence gayet başarılı. Sadece arayüzü çok basit ve az ayar var.
Başarılı olmaya başarılı ama mesela bende arka odalarda kopma yapabiliyor , kopup tekrar bağlanması yüzünden bir ay bayagi bi internet paketini yemişti telefondaki :)
Ben gayet memnunum Turknetten , hatta şu 12 ay fiyat sabitleme olayını da düşünüyorum , sanırım 10 Agustos a kadar vakti var , ayarlayabilirsem bütçeyi 500 liraya bir sene daha sabitlemek istiyorum ...
Mantıklı değil mi hocam? @mkyb fiyat olayı ...
-
https://www.youtube.com/watch?v=4M0Hx2614-s
Paraya kıyarım diyorsanız Zenwıfı BQ16 61200 tl kadar
Kelayvaz tarafından 30/Tem/25 22:07 tarihinde düzenlenmiştir