folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Turknet Fiber Kurulumu Ve Modem Onerisi Keenetic Nasil ?

Turknet Fiber Kurulumu Ve Modem Onerisi Keenetic Nasil ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Kelayvaz bunu yazdı

https://www.youtube.com/watch?v=4M0Hx2614-s

Paraya kıyarım diyorsanız Zenwıfı BQ16 61200 tl kadar

ilk 3 dk yakını izledim saçma bir satış stratejisi olmuş. Kendi kendine soruyor evimdeki cihazlar 6ghz bandını destekliyor. Bu cihaz eski standartlarıda destekliyor diyor. Mk evimde 62bin tl'lik modemle ne iş yapıcamda gitmiş birde ürünü eve pazarlıyon. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    Kelayvaz bunu yazdı

ilk 3 dk yakını izledim saçma bir satış stratejisi olmuş. Kendi kendine soruyor evimdeki cihazlar 6ghz bandını destekliyor. Bu cihaz eski standartlarıda destekliyor diyor. Mk evimde 62bin tl'lik modemle ne iş yapıcamda gitmiş birde ürünü eve pazarlıyon. 

evet haklılık payın var  parası zaten çok çok üstünde bir model bu.

Ama şu konuda haklı her Wifi7 model eşittir Wifi7 değildir kendi standartları ve kaliteleri var. Bu ürün çok çok ilerisi için bir ürün abartmayın rahat 15 yıl belki daha fazla götürür Wifi8 de 3 yıl sonra çıkacak ama Wifi7den çok farkı yok.

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Kelayvaz bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı
    Kelayvaz bunu yazdı

Ama şu konuda haklı her Wifi7 model eşittir Wifi7 değildir kendi standartları ve kaliteleri var. Bu ürün çok çok ilerisi için bir ürün abartmayın rahat 15 yıl belki daha fazla götürür Wifi8 de 3 yıl sonra çıkacak ama Wifi7den çok farkı yok.

modem vb ürünlerin ömrü genelde 4 sene hocam teknolojik olarak değil beyni gidiyor okadar ısınmaya bir süre sonra , kullan at gibi düşünün orta halli bişi alın 3 sene sonra yenileyin

PanxeR tarafından 31/Tem/25 18:22 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

Selamunaleykum hocalar yeni konu açmak istemedim arada router muhabbetinin geçtiğini görünce sormak istedim.

Evde Fiber kullanıyorum şu anda, daha önceki lokasyonumda vdsl kullanıyordum.

Sorum şu; elimde keenetic omni dsl modem var, bu modemi(vdsl modem) fiber altyapı olan bir ağa router olarak kurabilir miyim? Kurulabiliyorsa kolay kurulum yapabileceğim bir yol yordam olan doküman ya da video vs. var mıdır?

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Kelayvaz bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı
    Kelayvaz bunu yazdı

hocam nihayetinde elektronik bir ürün. 24 saat açık. Herhalde evlerde buzdolabı hariç 24 saat açık hiçbir elektriğe bağlı ürün yok. Birde evet kaliteli wifi7 dir ama kaç kişide gbit hat var ve olsa ne olur. Benim oturduğum evde ilk 12mbit zor oluyordu. Sonra telekom ve turknet sırasıyla fiber getirdi. Şuan 1gbit var ama Türkiyede ortalama ev kalabalık değilse 50mbit üstü gereksiz. Bu yetiyor.

HanDSomE tarafından 01/Ağu/25 09:41 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Türknet'in verdiği dik duran ZTE marka modem çekim gücü ve hız olarak bence gayet başarılı. Sadece arayüzü çok basit ve az ayar var. 

Başarılı olmaya başarılı ama mesela bende arka odalarda kopma yapabiliyor , kopup tekrar bağlanması yüzünden bir ay bayagi bi internet paketini yemişti telefondaki :) 

Ben gayet memnunum Turknetten , hatta şu 12 ay fiyat sabitleme olayını da düşünüyorum , sanırım 10 Agustos a kadar vakti var , ayarlayabilirsem bütçeyi 500 liraya bir sene daha sabitlemek istiyorum ...

Mantıklı değil mi hocam? @mkyb fiyat olayı ...

https://www.youtube.com/watch?v=0Z2OuW-vM5Y

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Türknet'in verdiği dik duran ZTE marka modem çekim gücü ve hız olarak bence gayet başarılı. Sadece arayüzü çok basit ve az ayar var. 

Başarılı olmaya başarılı ama mesela bende arka odalarda kopma yapabiliyor , kopup tekrar bağlanması yüzünden bir ay bayagi bi internet paketini yemişti telefondaki :) 

Ben gayet memnunum Turknetten , hatta şu 12 ay fiyat sabitleme olayını da düşünüyorum , sanırım 10 Agustos a kadar vakti var , ayarlayabilirsem bütçeyi 500 liraya bir sene daha sabitlemek istiyorum ...

Mantıklı değil mi hocam? @mkyb fiyat olayı ...

Benim 04.2026 ya kadar ödenmiş, bana bile izin verse 1 yıllık daha uzatırım 

Edit : enflasyonun anasını *****

oliWeR tarafından 01/Ağu/25 14:43 tarihinde düzenlenmiştir

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

başka operatörden yüklü ceza fatura ödeyip geçenler şu yıllık peşin ödemeyi nasıl yapıyor? Çünkü yıllık peşin ödersen diğer operatörden yediğin cezanın ödemesini 1 yıl öteleniyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    MsXLaBs bunu yazdı

Selamunaleykum hocalar yeni konu açmak istemedim arada router muhabbetinin geçtiğini görünce sormak istedim.

Evde Fiber kullanıyorum şu anda, daha önceki lokasyonumda vdsl kullanıyordum.

Sorum şu; elimde keenetic omni dsl modem var, bu modemi(vdsl modem) fiber altyapı olan bir ağa router olarak kurabilir miyim? Kurulabiliyorsa kolay kurulum yapabileceğim bir yol yordam olan doküman ya da video vs. var mıdır?

Hocam bende de keenetic extra dsl vardı fiber interneti ona bağladım WAN portundan modemi sıfırla zaten kurarken sana ethernet ile gelen interneti paylaş veya dsl modem olarak kur gibi seçenekler sunuyor.

fakat fiber internetin varsa bu 300 mbps lik modemler çok yavaş kalıyor oyüzden sana tavsiyem AX yüksek hızlı bir router alman 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    Kelayvaz bunu yazdı

buna o parayı vereceğime eve firewall alır kurarım daha mantıklı

Toplam Hit: 1464 Toplam Mesaj: 24
fiber turknet keene