Turknet Kullananlar İçin İpv6 Aktif Etme
-
geçmeyin henüz erken, bazı sistemler ipv6 ile gelince patlıyor
-
hicbir seye faydasi yok su anda gecmeyin. videolar var youtubeta gecip karsilastirmislar.
-
Geçiş mi yapıyor yoksa IPv6 yı da aktif mi ediyor. Ben sanki ek olarak IPv6 olarak hizmet aktivasyonu yapıyor diye düşünmüştüm.
Fırsat buldulumda aktif etmeyi deneyip bir kurcalayalım bakalım hayatımızda ne değişecek.
-
kralsam bunu yazdıabdullahazad bunu yazdıkralsam bunu yazdı
Bunun şuan pozitif ya da negatif yönleri ne olur? Mesela engellenmiş içerikler doğrudan açık olabilir mi ? Ya da asıl soruyu sorarsak mevcut filtreler bu altyapıda aktif mi? İzlenebilirlik ne seviyede ? Konu hakkında bilgi arkadaşlar bizi de aydınlatabilirse müteşekkir oluruz.
son kullanıcı için değişen bir şey yok.
Atıyorum bunu statik ip olarak değerlendirip domain yönlendirebiliyor muyum?
Statik deyil
-
LaNCeLoT bunu yazdıkralsam bunu yazdı
Statik deyil
statik olmalı çünkü değil Türkiye, tüm Dünya genelinde herkese bireysel ve sektörel olarak yetecek çok çok büyük sayıda yetecek kadar IP var
-
yalinyalniz bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdıkralsam bunu yazdı
Statik deyil
statik olmalı çünkü değil Türkiye, tüm Dünya genelinde herkese bireysel ve sektörel olarak yetecek çok çok büyük sayıda yetecek kadar IP var
ben de öyle düşünüyorum çünkü dinamik ip saçmalığı çok saçma olur saçmalıktan başka birşey değil...
-
IPv6 nın ana çıkış sebebi zaten her aygıta ait bir ip vermek diye biliyorum. O yüzden mantıken statik olmalı.
-
C10H15N bunu yazdısansar55 bunu yazdı
hangi modemlere acaba
Keenetic Extra DSL oldu bende
aga bende kullanıyorum bu modemi nasıl yaptın bulamadım ben
-
djxeon bunu yazdı
aga bende kullanıyorum bu modemi nasıl yaptın bulamadım ben
hangi ISP, IPv6 aktif mi; eğer V6 aktif ise yapalım hocam
-
Benim diğer merak ettiğim hem ipv4 hem ipv6 mu aktif oluyor yoksa ipv4 e veda mı ediyoruz benim modem dual i desteği var ikisi de olursa çok Sexy olur