Turknet Pişmanlıktır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    AyTurk bunu yazdı

Ekleme.

internetimiz aktif edildi turknet tarafından fakat gelen telekom ekipleri kablo çekmişti sağolsunlar yanlış bağlamışlar şuan çeviri seside gelmiyor kablodan.. Ulan bu telekom ekipleri varya...

elektrikçiye hallettirseniz daha iyi bağlantılar hatalıysa. bu ekipler gelene kadar kanser eder adamı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TheM4D bunu yazdı
    AyTurk bunu yazdı

Ekleme.

internetimiz aktif edildi turknet tarafından fakat gelen telekom ekipleri kablo çekmişti sağolsunlar yanlış bağlamışlar şuan çeviri seside gelmiyor kablodan.. Ulan bu telekom ekipleri varya...

elektrikçiye hallettirseniz daha iyi bağlantılar hatalıysa. bu ekipler gelene kadar kanser eder adamı

Sorunun santraldemi bağlantı kutusunda mı bilmiyorum hocam ona göre bi dönüş kesinleşince elektrikçiye giderim. 

Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İnternet baglandı beyler 16 mgbit diye aldığım bana 4 mgbit diyerek sorun hat değerlerinden bizden kaynaklı değil diyerek kapatıyorlar..

Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Turnet bağlatayım diyordum yorumları okuyunca 1 adım geri çekildim

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    AyTurk bunu yazdı

İnternet baglandı beyler 16 mgbit diye aldığım bana 4 mgbit diyerek sorun hat değerlerinden bizden kaynaklı değil diyerek kapatıyorlar..

Hocam Aynı sorunu ben 1 aydır yaşıyorum.. Welcome to my world :D 

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muaddib
    Muaddib's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Sorun yaşayan arkadaşlar abone numaralarını iletir ise konuyu inceleyerek yardımcı olmaya çalışırım. 

sic mundus creatus est
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muaddib
    Muaddib's avatar
    Erkek
    AyTurk bunu yazdı

Hocam Merhaba, hattınızı kontrol ettim. Hattınızın kalitesi epey bir düşük. 8.0 dB 'de buluşuyor modem. Bunun sebebi, iç tesisat kablolamasıda olabilir, dağıtım kutusundan evinize/ofisinize gelen tesisatta olabilir.

Normal hız profiliniz 16384/801 fakat hat kalitesi düşük olduğu için 8192'ye çekmişler. 8192 hızınında en fazla 5007 kbps sini alabiliyorsunuz. Bu hat değeri ile kopmada yaşayabilirsiniz.

Benim önerim hatta paralel,ek veya bantlı yer felan bunları temizleyin ve modemi telefon kutusuna direk bağlatarak bir hat kalite testi yaptırın. 

Daha önce kullandığınız farklı bir internet servis sağlayıcısı varmıydı ? varsa buradaki durumunuz neydi üstat.

sic mundus creatus est
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek
    Muaddib bunu yazdı

Merhabalar,

Sorun yaşayan arkadaşlar abone numaralarını iletir ise konuyu inceleyerek yardımcı olmaya çalışırım. 

35 Mbps'a kadar 100 Gb akk ve ücretsiz vdsl modemi 59 TL ye bir önce ki sayfa da müridin biri bu ikna kampanyasın dan yararlanmış. dh de alan bir kaç kişi de gördüm şuan alma durumumuz nedir bu kampanyayı? hattım 35 mbps destekliyor şuan 24 mbps 75 gb akk li taahütüm 2 hafta sonra bitecek.

blackace tarafından 03/Eki/16 11:58 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muaddib
    Muaddib's avatar
    Erkek
    blackace bunu yazdı
    Muaddib bunu yazdı

Merhabalar,

35 Mbps'a kadar 100 Gb akk ve ücretsiz vdsl modemi 59 TL ye bir önce ki sayfa da müridin biri bu ikna kampanyasın dan yararlanmış. dh de alan bir kaç kişi de gördüm şuan alma durumumuz nedir bu kampanyayı? hattım 35 mbps destekliyor şuan 24 mbps 75 gb akk li taahütüm 2 hafta sonra bitecek.

Abone numaranı iletebilirsen kontrol edeyim hocam.

sic mundus creatus est
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

Bende son 2 senede TR standartlarında en stabil ve ucuz Vdsl bağlantısını VF Net ile alabildim. Bağlatana kadar uğraştırdıkları ve müşteri hizmetlerinin berbat olduğu doğrudur. Ama sonuçta Türk Telekom'un altyapısıyla 4 Mbit upload ve yüksek Akn'li tarife kullanabiliyorsun.

64 Mbit 240 Gb Akn = 69 tl

Kernel_Panic tarafından 03/Eki/16 12:58 tarihinde düzenlenmiştir

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
Toplam Hit: 12216 Toplam Mesaj: 84
internet ttnet turknet