Türknet Rezalet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

netspeed kullanıyorum ben turk netten geçmiştim bi deneyin isterseniz

@DJ_Alper 

Bir şey öğrenmek istiyorum. Bende şu müşteri hizmeti ve kesintilerden dolayı, Türknet e yeni geçmeme rağmen memnun değilim. Korona muhabbeti bitince değiştiricem. Netspeed e geçerken transferi işlemi mi yaptın yoksa türkneti kapattırıp(faksla bazı belgeleri gönderme gibi) Netspeed e mi geçtin ?  

transfer yaptım

hatta bir yakınıda taşıdım evrak felan istemediler sesli onay aldılar şimdide aynımı bilmiyorum

esnaflar için pakeler var ben eskiden geçtiğim için 66 liraya 35 lik sınırsız paket kullanıyorum ama aylık 63 liralık 200gb  kotalı ev için iadel kotayı aşınca en fazla sınırsız paketin fiyatına yükseliyor çok mantıklı :)

https://netspeed.com.tr/kampanyalar/netmax-avantaj-smart-kampanyasi/ 

iş yerin varsa akşamları neti kullanmıyorsun ve hızlı olması senin için önemli olmuyor

18:00-06:00 arası 3 mbit diğer zamanlar 35 mbit 60 lira

https://netspeed.com.tr/kampanyalar/sende-gel-35/ 

2 ay kullanırsınız beğenmezseniz kaçarsınız beğenirseniz 12 aylık tahhüt yaparsınız fiyat zammı olursa etkilenmezsiniz

Geçiş sadece telefon ile oluyorsa diğer ISS lerede geçiş kolay olur demek. Kullanım zaman aralığı gece daha yüksek o paket bana gelmez :) Speedmax ya da smart paketlerinin fiyatı, Türknetteki paketlere denk. Sabit hat olsa iyi olurdu ama çok önemli değil. 

Önemli olan benim için kesinti olmaması ve özellikle Prime Time diye adlandılan en yoğun saatlerde hızımın düşmemesi. Eyvallah etraf durulsun diğer ISS lerle kıyaslayıp bir seçim yapacaz.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maniacrelax
    maniacrelax's avatar
    Erkek
    Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum Güncellemesi
    Arıza Bildirim Tarihi : 18-04-2020 13:14:34
    Görev : ISLAH
    Görev Bildirim Zamanı : 18-04-2020 13:32:00
    Arıza ID :2020041800071023147
    Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldı
    Ekip Tipi Açıklama : Teknik Saha Ekibi
    İş Emri ID : 2020041800157026667
    İş Emri Durum Açıklama : Arızanız gerekli kontrol ve işlemler sonucunda çözümlenmiştir
    Log : ARIZA MÜŞTERİ KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR
    İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA
    İşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - Giderilemedi

Arıza Benden kaynaklıymış sözde 

16 mb verirken sıkıntı yok 35 e geçiriyorlar bağlantı kesiliyor müşteri kaynaklı diyor  

Bir Gün Ölmek İçin Hergün Yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@maniacrelax birebir aynı durum var bendede destekliyor diye VDSL geçiyim dedim geçmez olaydım. 16mbps verseler öpcem başıma koycam valla.

Geçen hafta Cuma bir gitti tam gitti. İnternet yok ev telefonu yok..

Türknet'ten hiç dönüş yok.. Netspeed'e bakayım yarın bi..

Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum Güncellemesi
    Arıza Bildirim Tarihi : 17-04-2020 19:07:51
    Görev : ISLAH
    Görev Bildirim Zamanı : 20-04-2020 15:32:00
    Arıza ID :2020042000071093038
    Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldı
    Ekip Tipi Açıklama : Teknik Saha Ekibi
    İş Emri ID : 2020042000157256520
    İş Emri Durum Açıklama : Arızanız gerekli kontrol ve işlemler sonucunda çözümlenmiştir
    Log : ARIZA MÜŞTERİ KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR
    İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA
    İşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - Giderilemedi

Wingardium Leviosa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

türknetin belki canlı müşteri hizmetleri yok ama hizmet geri dönüşleri hepsinden daha hızlı. diğerleri telefona çıkıyor da ne oluyor aq. dinliyor dinliyor biz size geri dönüş yapacağız diyor.

işinizi 2 günde çözemeyince rezalet nidaları atmayın. hayat bu kadar güzel değil henüz türkiye'de. ben ttnet, vodafone, superonline, turknet, kablonet kullandım farklı lokasyonlarda. şu an hepsinden iyidir turknet

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    whopper bunu yazdı

türknetin belki canlı müşteri hizmetleri yok ama hizmet geri dönüşleri hepsinden daha hızlı. diğerleri telefona çıkıyor da ne oluyor aq. dinliyor dinliyor biz size geri dönüş yapacağız diyor.

işinizi 2 günde çözemeyince rezalet nidaları atmayın. hayat bu kadar güzel değil henüz türkiye'de. ben ttnet, vodafone, superonline, turknet, kablonet kullandım farklı lokasyonlarda. şu an hepsinden iyidir turknet

En rezili turkNet. Dönmüyorlar hiç birşekilde.

Superonline gibisi yok. İnternet bağlantı sorunu bile olsa mağdur olmaman için her konuşmada 5gb tanımlayıp duruyor telefona. 

Wingardium Leviosa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

başlıktaki firmadan TÜRK ismini çıkarmak lazım. 17 nisanda başvuru yaptım evrakları gönderdim. o günden beri oyalıyorlar. yok diğer ISS firmasına geçiş başvurusu yaptık onaylamadılar red ettiler açıklama yok vs. Şuan kullandığım firmayı arıyorum bize gelen istek yok diyor. 1 haftadır ikisi arasında arayıp mesajlaşıyorum. Twitterdan ne yazasam yazayım online işlem merkezine yönlendiriyor. Kesinlikle oradan hiçbir mesaja yanıt yok. C.tesi ise hayal kırıklığına uğradığım bir konuşma geçiyor. M.Hizmetleri çalışanı gaf yapıyor. Sizin evraklarınız daha sisteme bile yüklenmemiş daha başvuru bile yapılmamış. Çıldırdım iptal ettirdim hemen geçişi. Sonra diyorki dilekçe yazıp fax gönderin. Yahu abonelik alırken pdf gönderiyorsunuz çıktıları kargoluyorum bunda fax diyorsunuz. Nasıl olsa mal veya hizmet almıyorum fatura kesemiyorlar. Banane siz peşimden koşup arayın fax felan çekmicem dedim kapattım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek

Türknete geçiyorum kod gerekiyor varmı paylalacak

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    byugr bunu yazdı

OGR57EQ27HVV kullanırsan bir öğrenciyi sevindirmiş olursun :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byugr
    byugr's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı
    byugr bunu yazdı

OGR57EQ27HVV kullanırsan bir öğrenciyi sevindirmiş olursun :)

Tamamdır hocam inşallah :) 

Bir namazlık saltanatın olacak, Taht misali o musalla taşında.
Toplam Hit: 18521 Toplam Mesaj: 50
internet türknet dsl