Türknet Rezalet
-
DJ_Alper bunu yazdıhypnot1c bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
netspeed kullanıyorum ben turk netten geçmiştim bi deneyin isterseniz
@DJ_Alper
Bir şey öğrenmek istiyorum. Bende şu müşteri hizmeti ve kesintilerden dolayı, Türknet e yeni geçmeme rağmen memnun değilim. Korona muhabbeti bitince değiştiricem. Netspeed e geçerken transferi işlemi mi yaptın yoksa türkneti kapattırıp(faksla bazı belgeleri gönderme gibi) Netspeed e mi geçtin ?
transfer yaptım
hatta bir yakınıda taşıdım evrak felan istemediler sesli onay aldılar şimdide aynımı bilmiyorum
esnaflar için pakeler var ben eskiden geçtiğim için 66 liraya 35 lik sınırsız paket kullanıyorum ama aylık 63 liralık 200gb kotalı ev için iadel kotayı aşınca en fazla sınırsız paketin fiyatına yükseliyor çok mantıklı :)
https://netspeed.com.tr/kampanyalar/netmax-avantaj-smart-kampanyasi/
iş yerin varsa akşamları neti kullanmıyorsun ve hızlı olması senin için önemli olmuyor
18:00-06:00 arası 3 mbit diğer zamanlar 35 mbit 60 lira
https://netspeed.com.tr/kampanyalar/sende-gel-35/
2 ay kullanırsınız beğenmezseniz kaçarsınız beğenirseniz 12 aylık tahhüt yaparsınız fiyat zammı olursa etkilenmezsiniz
Geçiş sadece telefon ile oluyorsa diğer ISS lerede geçiş kolay olur demek. Kullanım zaman aralığı gece daha yüksek o paket bana gelmez :) Speedmax ya da smart paketlerinin fiyatı, Türknetteki paketlere denk. Sabit hat olsa iyi olurdu ama çok önemli değil.
Önemli olan benim için kesinti olmaması ve özellikle Prime Time diye adlandılan en yoğun saatlerde hızımın düşmemesi. Eyvallah etraf durulsun diğer ISS lerle kıyaslayıp bir seçim yapacaz.
-
Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum GüncellemesiArıza Bildirim Tarihi : 18-04-2020 13:14:34Görev : ISLAHGörev Bildirim Zamanı : 18-04-2020 13:32:00Arıza ID :2020041800071023147Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldıEkip Tipi Açıklama : Teknik Saha Ekibiİş Emri ID : 2020041800157026667İş Emri Durum Açıklama : Arızanız gerekli kontrol ve işlemler sonucunda çözümlenmiştirLog : ARIZA MÜŞTERİ KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİRİşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZAİşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - GiderilemediArıza Benden kaynaklıymış sözde16 mb verirken sıkıntı yok 35 e geçiriyorlar bağlantı kesiliyor müşteri kaynaklı diyor
-
@maniacrelax birebir aynı durum var bendede destekliyor diye VDSL geçiyim dedim geçmez olaydım. 16mbps verseler öpcem başıma koycam valla.
Geçen hafta Cuma bir gitti tam gitti. İnternet yok ev telefonu yok..
Türknet'ten hiç dönüş yok.. Netspeed'e bakayım yarın bi..
Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum GüncellemesiArıza Bildirim Tarihi : 17-04-2020 19:07:51Görev : ISLAHGörev Bildirim Zamanı : 20-04-2020 15:32:00Arıza ID :2020042000071093038Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldıEkip Tipi Açıklama : Teknik Saha Ekibiİş Emri ID : 2020042000157256520İş Emri Durum Açıklama : Arızanız gerekli kontrol ve işlemler sonucunda çözümlenmiştirLog : ARIZA MÜŞTERİ KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİRİşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZAİşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - Giderilemedi -
türknetin belki canlı müşteri hizmetleri yok ama hizmet geri dönüşleri hepsinden daha hızlı. diğerleri telefona çıkıyor da ne oluyor aq. dinliyor dinliyor biz size geri dönüş yapacağız diyor.
işinizi 2 günde çözemeyince rezalet nidaları atmayın. hayat bu kadar güzel değil henüz türkiye'de. ben ttnet, vodafone, superonline, turknet, kablonet kullandım farklı lokasyonlarda. şu an hepsinden iyidir turknet
-
whopper bunu yazdı
türknetin belki canlı müşteri hizmetleri yok ama hizmet geri dönüşleri hepsinden daha hızlı. diğerleri telefona çıkıyor da ne oluyor aq. dinliyor dinliyor biz size geri dönüş yapacağız diyor.
işinizi 2 günde çözemeyince rezalet nidaları atmayın. hayat bu kadar güzel değil henüz türkiye'de. ben ttnet, vodafone, superonline, turknet, kablonet kullandım farklı lokasyonlarda. şu an hepsinden iyidir turknet
En rezili turkNet. Dönmüyorlar hiç birşekilde.
Superonline gibisi yok. İnternet bağlantı sorunu bile olsa mağdur olmaman için her konuşmada 5gb tanımlayıp duruyor telefona.
-
başlıktaki firmadan TÜRK ismini çıkarmak lazım. 17 nisanda başvuru yaptım evrakları gönderdim. o günden beri oyalıyorlar. yok diğer ISS firmasına geçiş başvurusu yaptık onaylamadılar red ettiler açıklama yok vs. Şuan kullandığım firmayı arıyorum bize gelen istek yok diyor. 1 haftadır ikisi arasında arayıp mesajlaşıyorum. Twitterdan ne yazasam yazayım online işlem merkezine yönlendiriyor. Kesinlikle oradan hiçbir mesaja yanıt yok. C.tesi ise hayal kırıklığına uğradığım bir konuşma geçiyor. M.Hizmetleri çalışanı gaf yapıyor. Sizin evraklarınız daha sisteme bile yüklenmemiş daha başvuru bile yapılmamış. Çıldırdım iptal ettirdim hemen geçişi. Sonra diyorki dilekçe yazıp fax gönderin. Yahu abonelik alırken pdf gönderiyorsunuz çıktıları kargoluyorum bunda fax diyorsunuz. Nasıl olsa mal veya hizmet almıyorum fatura kesemiyorlar. Banane siz peşimden koşup arayın fax felan çekmicem dedim kapattım
-
Türknete geçiyorum kod gerekiyor varmı paylalacak
-
byugr bunu yazdı
OGR57EQ27HVV kullanırsan bir öğrenciyi sevindirmiş olursun :)
-
Fatih54 bunu yazdıbyugr bunu yazdı
OGR57EQ27HVV kullanırsan bir öğrenciyi sevindirmiş olursun :)
Tamamdır hocam inşallah :)