Türknet'i Mahkemeye Veriyorum
-
akmarky bunu yazdı
hocam merakımdan soruyorum ne diye suç duyurusunda bulunucaksınız acaba ?
-
efsanemeric bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
tanrı turkneti korusun sayesinde 8mbps aldığım yerde 55 i görüyorum.
Hiz konusunda bende memnunum ama teknik destek olarak vasat tamamen inşallah teknik destek sorunu yasamazsın hocam
yaşadım sürekli internet kopuyordu
turknet müşteri hizmetleri desteği olmadıgı için kendi tamirimizi kendimiz yaptık.
gittim evden çıkan kablodan kutuya giden kabloya kadar bide sewaba geçmek için kendim dahil diğer 7 dairenin de tüm kablolarını lehimledim hocam.
kopma sorunu geçti ve sms geldi
turknet : ekiplerimiz tarafından yapılan saha çalışması sonucu internet probleminiz giderilmiştir diye :) halbuki kendim yaptım
-
PanxeR bunu yazdıefsanemeric bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Hiz konusunda bende memnunum ama teknik destek olarak vasat tamamen inşallah teknik destek sorunu yasamazsın hocam
yaşadım sürekli internet kopuyordu
turknet müşteri hizmetleri desteği olmadıgı için kendi tamirimizi kendimiz yaptık.
gittim evden çıkan kablodan kutuya giden kabloya kadar bide sewaba geçmek için kendim dahil diğer 7 dairenin de tüm kablolarını lehimledim hocam.
kopma sorunu geçti ve sms geldi
turknet : ekiplerimiz tarafından yapılan saha çalışması sonucu internet probleminiz giderilmiştir diye :) halbuki kendim yaptım
Hocam kendi kablomu degistirdim kendi portuma kadar ama olmadı gerçi ankastre kutusu 1995 de konulmus bir hayri kalmamış
-
Hocam 2-3 haftadır şaka gibi ama internetim yoktu :))) küfretmediğim kaldı bir tek destek sisteminden. twitterde destek hesapları var oradan yazdım filan. Sonuç olarak çok garip bugün gelmiş :D
-
Şu an sağlamaya çalıştığı hızlarla diğer firmaları sıkıntıya soktuğu için ve diğer firmaları benzer tarifeler oluşturtmaya zorladığı için Türknet'e göz yumulması gerektiğini düşünüyorum. Yani ben olsam öyle yapardım zaten taahhüt falan yapmıyor adamlar, en fazla hesabı kapatır biraz daha durumlarını toparlanaya kadar başka firmada devam ederdim. Böyle bir şeye el atmış firmaya biraz arka çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.
-
PanxeR bunu yazdı
turgutreise 35mbit üstünümü verdiler
-
Sıkıntı %99 Türk telekomda
-
%1000 türknet kral çok memnunum üstelik cafe'de kullanacak kadar cesurum benim hız sorunum oldu geçen 1 günde düzelti adamlar eleman bile yolladılar ttnet bugüne kadar böyle bişey yapmadı her kuruşu helal olsun
-
RimPalace bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
turgutreise 35mbit üstünümü verdiler
akyarlar
paket adı 35mbps diye geçiyor ama downlaod da 50-55mbps görüyor
upload da 1mbps den 4 mbps e çıktı. 480p ile canlı yayın yapmaya yetiyor sanırsam.
-
sezginari bunu yazdı
Hocam 2-3 haftadır şaka gibi ama internetim yoktu :))) küfretmediğim kaldı bir tek destek sisteminden. twitterde destek hesapları var oradan yazdım filan. Sonuç olarak çok garip bugün gelmiş :D
Bir mucize oluşmuş hocam :))