folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Türknet'i Mahkemeye Veriyorum

Türknet'i Mahkemeye Veriyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı
    efsanemeric bunu yazdı
    catlax66 bunu yazdı

Bulunan bölgeye göre değişiklik gosteriyor herhalde 

hocam bende de bu şekilde, belki de arkadaşların dediği gibi hem sistemde yapa görünüyor hem de transmiyson tipi farklı girilmiş diye bir çakışma falan oluyordur belki.

Hocam muhtemelen ondan kaynakli gorunuyor turknet ve turk Telekom ekipleri aynı zamanlama ile adresimde olacakmis ip havuzundan kaynaklı olabilirmi acaba diyeded düşünüyorum 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    efsanemeric bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı
    efsanemeric bunu yazdı
    catlax66 bunu yazdı

Bulunan bölgeye göre değişiklik gosteriyor herhalde 

hocam bende de bu şekilde, belki de arkadaşların dediği gibi hem sistemde yapa görünüyor hem de transmiyson tipi farklı girilmiş diye bir çakışma falan oluyordur belki.

Hocam muhtemelen ondan kaynakli gorunuyor turknet ve turk Telekom ekipleri aynı zamanlama ile adresimde olacakmis ip havuzundan kaynaklı olabilirmi acaba diyeded düşünüyorum 

Benim sistem normal de yapa. Yani yapa mı kısmında yapa yazıyordu sonra 15-20 gün sorun vardı benim yapa mı kısmında hayır yazıyordu ama transmisyon tipi yapa yazıyordu senin ki gibi ama benim internetim hep çalışıyordu hiç gitmedi hızı düşüktü sadece. Şimdi sana yazmak için baktım düzelmişti yapa mı kısmında yine yapa yazıyordu. Ama dediğim gibi hayır yazarken de bağlanabiliyordum. Bu ara da sana ulaşan olmadı ise türk telekom saha ekibinden kimse gelip bakmamıştır o yüzden şikayetine ekle kimse gelmedi diye. Ben de ilk kayıt açtığım da baktık sorun yok yazıyordu sonra şikayete ekledim sonradan biri geldi ve aradı da arızanın kendilerinden kaynaklandığını düzeltileceğini söylediler ve hemen düzeltmişlerdi. 

Maalesef onlara çok kızamıyorum çünkü bizim insamız da vara yoka şikayet kaydı açıyorlar ve onlar da hangisi ciddi hangisi değil anlayamıyor.

_ICEMAN_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Ya olum boyle konular acmayin :F

Daha bugun gonderdim Turknete evraklari :/

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocalar yapa olup olmamasının artık bir önemi yok. çünkü turknet önce normal kullanıcılara 150 GB AKN verdi sonra bunu 250 GB yaptı sonra dediki YAPA ( yani turknetin kendi sunucuları ) kapsamında olanlara AKN yi kaldırıyorum , fakat baktı AKN aslında boş bir balon amk dediki tüm kullanıcılara AKN yi kaldırıyorum. 

yani artık YAPA olup olmamasının bir önemi yok benim bölgemde yapa yok fakat akn siz 35 mbps alıyorum 

fakat kuzenimin istanbul kasımpaşada YAPA var 8mbps hız alıyor. 

tamamen ttnetin altyapısı ile alakalı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

Ya olum boyle konular acmayin :F

Daha bugun gonderdim Turknete evraklari :/

Hocam referansin yoksa referans olurum 

https://turk.net/p/QSX40AU53ODL/

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek

Dün itibariyle türknet aboneligini iptal ettim yatırdığım fatura ve ekstra yaptığım ucretleri tarafıma ödediler sorunu çözemediler nalet ettim sonunda Kablonete geçtim 25 mbps hız alıyorum akn yok fatura 85 TL gelip kurulumu hemen yaptılar 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    efsanemeric bunu yazdı

Dün itibariyle türknet aboneligini iptal ettim yatırdığım fatura ve ekstra yaptığım ucretleri tarafıma ödediler sorunu çözemediler nalet ettim sonunda Kablonete geçtim 25 mbps hız alıyorum akn yok fatura 85 TL gelip kurulumu hemen yaptılar 

24 ay tahaddüt vermişin hocam , uydunet altyapısı var demek zaten fiber var anlamına geliyor mis gibi kullan.

fakat iyiki  turknet var daha yüksek hızı daha ucuza tahaddütsüz alabiliyoruz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    catlax66 bunu yazdı

Benimki

Eviniz ile Hüseyingazi arası mesafe yaklaşık olarak kaç km?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    efsanemeric bunu yazdı

24 ay tahaddüt vermişin hocam , uydunet altyapısı var demek zaten fiber var anlamına geliyor mis gibi kullan.

fakat iyiki  turknet var daha yüksek hızı daha ucuza tahaddütsüz alabiliyoruz

Aynen hocam 24 ay tahaddut verdim , turknet hız konusunda ve fiyat olarak iyiydi ancak çözüm olmadığı için en sonunda geçiş yaptım 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

süperonline taahütüm bitince 68 liraya aldığım hizmeti 175 liraya güncelleyelim dedi. (35mbit VDSL) bende türknet'e geçtim. 

evrakları gönder et falan derken 2 günde süperonline abonelik sonlandı diye SMS attı. Türknette abonelik başladı diye SMS attı. Türknet şifrelerini modeme girip kullanmaya başladım. 

2 gün sonra Türk Telekomdan biri aradı. Abi geçiş yapmışsın hattını bağlayacağım dedi. Bende hattımda problem yok internetim var elleme hiçbirşeye dedim ama akşam eve gidince internetin olmadığını gördüm. 

o gün bu gündür yani ortalama 10 gün oluyor türknet ve türk telekom arasında mekik dokuyorum ama internet hala yok. DSL sinyali modeme gelmiyor. Türknet arıza kaydı açtı hiçbir dönüş yok. türk telekom bize türknetin bildirmesi lazım diyor hiçbir şey yok.

Sizce en kısa yoldan bu işi nasıl çözerim? bilen var mıdır arkadaşlar

edit: bu arada hatta telefon çevir sesi geliyor. telefonda problem yok

legendary tarafından 15/Oca/19 11:59 tarihinde düzenlenmiştir

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
Toplam Hit: 16995 Toplam Mesaj: 75
turknet