Turknova.Net Üyelik Açık
-
Başlıktaki gibi..
-
Sağol hocam. Bu arada konu buraya daha uygun; Hesaplar / Üyelikler
-
coLin bunu yazdı
Sağol hocam. Bu arada konu buraya daha uygun; Hesaplar / Üyelikler
Pardon
kazasker1 tarafından 05/Nis/14 00:28 tarihinde düzenlenmiştir -
zamunda.net/.se de açık
-
heza bunu yazdızamunda.net/.se de açık
Bu zamundalardan orjinal olan hangisi? Ben zamanında net e üye oldum ama aynı kullanıcı adıyla se ye giriş yapabiliyorum.
-
Ayazz bunu yazdıheza bunu yazdızamunda.net/.se de açık
Bu zamundalardan orjinal olan hangisi? Ben zamanında net e üye oldum ama aynı kullanıcı adıyla se ye giriş yapabiliyorum.
devam et :) aynı site sadece 2 domainden de ulaşılabiliyor.
-
ruhii bunu yazdıAyazz bunu yazdıheza bunu yazdızamunda.net/.se de açık
Bi ara açıklama geldiydi ikisi de orijinal olduğunu iddia ediyordu ondan soruyorum. Şimdi birleşti gibi mi oldu?
-
Ayazz bunu yazdıruhii bunu yazdıAyazz bunu yazdıheza bunu yazdızamunda.net/.se de açık
Bi ara açıklama geldiydi ikisi de orijinal olduğunu iddia ediyordu ondan soruyorum. Şimdi birleşti gibi mi oldu?
mahkeme kararı ile kapandı ve sonra üyelikler açıldı. herkesin up down oranı sıfırlanmıştı. sonrasında 2 domaın de kullanılabılır oldu işte. adamlar kendi açtı domaini benim bildiğim.
üzümünü ye torrentini sorma gardaş. :D
-
turknova fazla aktif değil ya
-
Galiba birleşti çünkü her hangi bir şeyi arat aynı sonuçlar çıkıyor.
Ama bugün. Se ye üye olurken .net bilgilerimi yazdım nick mail vs kabul etti şaşırdım.
Ayrıca yerli trackerlarda Lechturk un üzerine tanımam.
-
heza bunu yazdı
Galiba birleşti çünkü her hangi bir şeyi arat aynı sonuçlar çıkıyor.
Ama bugün. Se ye üye olurken .net bilgilerimi yazdım nick mail vs kabul etti şaşırdım.
Ayrıca yerli trackerlarda Lechturk un üzerine tanımam.
Yok birleşmemiş. Ratiolar farklı torrents sekmesindeki içerikler farklı. zamunda.se, zelka.org a yönlendirdi bir de.