Turkojan Aldım Ama
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------
nights_judge bunu yazdı:
LNAU bunu yazdı:
Ben bişi sorcam para verip almaya değiyomu turkojanı antilere filan yakalanıyomu?
Evet değiyor hiçbir anti manti danti yakalayamıyor :) yakaladığı anda printscreen yapıp adama gönderiyosun sana yenisini veriyor.
Gayet güzel ve iyi bendemi alsam ne :)
Paran warsa macera arıosan al :D -
nights_judge şimdi bağlantı yok format attıktan sonra bağlantı geri gelirmi .
-
Atillla bunu yazdı:
Online mi şu an nişanlın?edit: ve anti-güvenliği falan devre dışı bıraktın mı?
-
arkadaşım çok sabit fikirlisin dediğim dediksin
benimde ilk aklıma gelen statik ip muhabbeti oldu modem kapandımı ip adresi değişir(yani istanbulda oturan bir aile ankaraya taşınır bunun gibi düşünebilirsin turkojan hiç paralı kullanmadım ama kaydı istanbul olarak aldıysa ankaradaki adresini bilemez(tabi buna bir çözüm üretilmemiş ise)) bundan dolayı olabilir sana önerildiği gibi www.no-ip.com a üye yap nişanlının pcsini
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------Atillla bunu yazdı:
-----------------------------hayır eve gidince format atacağım yani bağlantı geri gelirmi su an işteyim ben.
-
Atillla bunu yazdı:
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------hayır eve gidince format atacağım yani bağlantı geri gelirmi su an işteyim ben.
Tamam format atmadan once antileri devre dışı bırak güvenlik duvarınıda sonra tekrar dene düzelmezse format at.Ve karsı tarafa birden çok server gonderdiysen ve serverda oynama yaptıysan bozulmusta olabilir onunda format atması gerekebilir..edit: cigicigi de ki nickin kezman mı?
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım çok sabit fikirlisin dediğim dediksin
benimde ilk aklıma gelen statik ip muhabbeti oldu modem kapandımı ip adresi değişir(yani istanbulda oturan bir aile ankaraya taşınır bunun gibi düşünebilirsin turkojan hiç paralı kullanmadım ama kaydı istanbul olarak aldıysa ankaradaki adresini bilemez(tabi buna bir çözüm üretilmemiş ise)) bundan dolayı olabilir sana önerildiği gibi www.no-ip.com a üye yap nişanlının pcsini
Yok dostum serverı yedirdiğin kişiyi noipe kaydetmeye gerek yok :)))) -
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım çok sabit fikirlisin dediğim dediksin
-----------------------------no ip torkajanın kullandığıdır yani benim pc ip değişse zaten değişiyor karsıya gönderdiğim servar no ip ten benim pc buluyor. ip değişmesiyle alakalı bişey değil.
ben zaten 7-8 gün bağlanmışım pc kapamışım acmışım modeme reset atmısım önemli değil yinede bağlandım ama dediğim gibi hergün bağlandım taki bir gün geceseye kadar bir gün bağlanmadımmı bağlantı gidiyor bunu baska pc lerdede denedim sonuc aynı.
sorunda bu zaten rene ustat gelsede bana bir yol gösterse programı yazanlarda onunda ismi var sanırım.
-
nights_judge bunu yazdı:
Atillla bunu yazdı:
nights_judge bunu yazdı:
Tamam format atmadan once antileri devre dışı bırak güvenlik duvarınıda sonra tekrar dene düzelmezse format at.Ve karsı tarafa birden çok server gonderdiysen ve serverda oynama yaptıysan bozulmusta olabilir onunda format atması gerekebilir..edit: cigicigi de ki nickin kezman mı?
-----------------------------yok qrti5t nickim ama ordanda bi sonuc alamadım orayada yazmıstım.
-
bence sorun sende değil, cigi ile bağlantıya geçsen daha iyi olur gibime geldi...
ama bence =))
formatlık falan durum yok mına kii, abartı gibime geldi :W
hem bırakın özel hayatı yav :W
madem güvenmiyorsun ne nişanı :W