Turkojan Aldım Ama
-
Atillla bunu yazdı:
-----------------------------
xCs bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------şimdi kötülük yapıyorsun gibi geldi fikrini söyle belki yardımcı olursun ben iki üç defa bağlandım izledim bunu nişanlımada soyledim yanış bişey yapsaydı ki yine her zamanki gibi ben haksız cıktım,
şimdi madem bu proramı aldım para verdim madem kullanim diyorum !! düşüncem bu
-----------------------------hocam annasılan senı dogru yola sokamıycaz=) sonucta snn hayatın we gelecegın=)
kızarkdasım yurtdsında demıstın heralde.yada ulasn bana yardımcı olmaya casıyım.
-
Google'de tukojan 4 gol full yazdığınızda bi ton forum sitesinde full olduğunu söyleyen turkojanlar var bunlar gerçektende fullmu 300 YTL bu tarz iş için bazılarına çok gelebilir ama tabi amaç ve sonuç buna deycekse ayrı ama yani demek istediğim forumlarda gold versiyonu crackli halde bedavaya verildiği alde almaya gerek varmı birde sağlam bir crypter yada başka bir server gizleme yöntemli bir programınız varsa bence bu daha mantıklı olur gibime geliyor.
-
arkadaşım bunun nedeni ya nişanlın pc başında değildir yada sabit bir ip kullanmıyorsundur bunun için fazla kasma www.no-ip.com burdan sabit ip al öyle bir saerver kur bakim
Toplam Hit: 10177 Toplam Mesaj: 44