Turkojan Sacmalığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nightshock
    Nightshock's avatar
    Erkek
    Programın içeriği güzel hosta yarattığı kurbana yedirmek için attığımız dosya salakca bi dosya bi kere msnden atınca direk adama salak bi msn hatası verio''bu dosta güvensiz ...'' gibi uzantısını değiştirip atsan adamların en salakca en boktan antivürus korumasını bile gecemior ve bi boka yaramayan turkojan elimizde patlıor... Tavsiye etmem salakca bi prg...

Ne İmZaSı İşİm OlMaZ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Sende zipleyip atarsın trojanı.Eğer antiviruse yakalanmasını istemiyorsan o zaman kendi trojanını kendin yaz.Sen sanıyor musun ki her trojan antiviruse yakalanıyor.Bunlar piyasaya verilmiyor,verilse kimse kalmaz meydanda :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nightshock
    Nightshock's avatar
    Erkek
    Hacı rar layıp atmaı bende biliorum da av ler hergün upload edilior sen sanıyormusun ki trojanlar hiç yakalanmıor :)

Ne İmZaSı İşİm OlMaZ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hımm peki benim yazdığım bir keylogger var o neden yakalanmıyor acaba? Çünkü keylogger normalde pek zararsızdır,bir de onu avlerin bulamayacağı registry köşesine saklarsan bulamaz,bulması da çok zor.Bir trojan projemiz var,şu sınav bir bitsin programa başlayacağım.O zaman sana da beta sürümün atarım,bak bakalım yakalanıyor mu yakalanmıyor mu? Aradan 1 ay geçsin bir daha denersin yine yakalanıyor mu yakalanmıyor mu? Bugün bir çok hacker yazdığı programların içine trojan atar o yüzden avler daha çabuk bulur....

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nightshock
    Nightshock's avatar
    Erkek
    Hacı sen yaz ben bekliorum :) yardımım olursa söle
    bekliorum programını...bu arada turkojan ztn dosyaya yüklüor o yüzden avlar 2dk buluor benim burda analtmak isteidğim trojanlar değil turkojanın salak .exe si :)

Ne İmZaSı İşİm OlMaZ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Ben turkojanmış bilmem neymiş falan kullanmam.Böyle lamer işler için yaşımızı aştık.Programı sen en iyisi yazanıyla tartış.Orjinal sürümü 100 ytl,dediklerine göre avlere yakalanmıyor.Neyse alan alır, programa gelince yazacağım inşallah da sana göndermeyi unutmazsam iyi olur.Bu arada programlama biliyorsan bizim gruba katılabilirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Ya senin başlıkta turkojanmış,ben trojan diye okudum ve anladım :) Gözlerde bozukluk var sanırım.Neyse hoca bir programı kötülemek veya övmek bana düşmez.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nightshock
    Nightshock's avatar
    Erkek
    canın saolsun hoca :)) program güzelde su salak .exe si dlei etti ekrana kafamı koydum 32inc beynim olusu amk böle güzel programa böle bi trojan yakısmamıs

Ne İmZaSı İşİm OlMaZ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    pardon hoja ebn kullnaıyorum hemde cok iyi kullanıyorum en az 20 kişide var ve babalar gibi çalışlıyor sen arada sitesine girip yeni evrsiyonun cek bazı açıklarını hatalarını kapatmışlar eger kullnamayı bilmiyorsan videoyu indir öle dene ertan bilir iyi kullanuyoıruymn hemde hiç sorunsuz hata bile vermiyor sende ib sorun olması bide yedirme yollarına gelince oa biraz kafa istiyor birazda tecrübe tabi ne kadar tecrübelisin bilmeme ama ebn yediriyorum ehdme babal gibi ....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nightshock
    Nightshock's avatar
    Erkek
    hacı ztn v.3 bendeki ki .exe yi nasıl atıorsun msn den? atmazsın msn exe yemez bu bir 2cisi rar la at diycem gene olmaz acınca rardan bile yakalıo Av ler ama sen siteyi yazsana acıkların fln kapatıldığı programı kulalnamyı biliorum hacı bu arada :D meark etme eziq muamelesi yapma şimdi :P

Ne İmZaSı İşİm OlMaZ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoja valla zaten adamlar diyo cıktıkdan 3 gün sonra tanımya başladı av ler www.turkojan.com eger tanınmayan istiyorsan zaten orda diyorlar ne yapacagını serveri gizelemenin yollarını arayacaksın cçeşitli programlar var bulacaksın bende varmı yok ben ilk zamnlar yedirdim şimi rahatım gerekli kişilerde var sen sitesini bi gez anlarsın turkojan prorattan daha iydir bana göre yani...
Toplam Hit: 14372 Toplam Mesaj: 21