Turkojan Sacmalığı
-
Hacı baan görede prorattan dah ii :) bunda süpen olmasında .exe si yakısmamıs yani :) nese soalsın gende
-
ertanında dediği gibi kendi yazdığın yeni trojanı antivirüs tanımaz belki port bağlantısında firewall vs gibi şeylere takıla bilrisin ama rutin antivirüs taramasından sorunsuz geçer neden turkojan yakalanıyo çünkü o kadar çok kişi kulanıyoki o exenin yakalanmama gibi bi ihtimali kalmıyo
ertan bu arada grup olayı ne tahribattan uzak kaldık uzun süre takip edemedim basic üzerindemi çalışıyosunuz delphimi c mi -
Hocam, kendi trojanini yazmak fln gibi bi zorunluluk yok, biraz kasarsan programlama dillerini bilmeden bile varolan bi trojani yakalanmaz yapabilirsiniz ( saniyorum - inaniyorum ) Yani www.google.com var babalar gibi, once su .exe yi ayristiricak bi program indir, soora Stealth From Antiviruses with [Programlama Dili] - ASM sanirsam is gorur, ama asar gibi geliyo... ben uurasmadim, cunku ihtiyacim yok, o kadar vaktim de yok, ama %99 yapabilirsin... kesin bi adam bu konuda bi dokuman derlemistir ( Tabii Ingilizce sart )
-
kendim beceriksizim demiyoda :))
-
DJ_Alper03
ben asm biliyom da nooluyo
kim uğraşcak onunla ama şu portları açarsam undedect yaparım belki {en azından uğraşırım} yaparsam bende 50 tl ye satarım a.q :D:Dmaksat rekabet olsun :D:D: -
Hoca seni bilmem ama ben çok yedirdim.geçende birine geçirdim turkojanla silkroad charını soydum süper bir program
not:marifet onu antivürüse yakaltmamak.
-
Nightshock bunu yazdı:
-----------------------------
Programın içeriği güzel hosta yarattığı kurbana yedirmek için attığımız dosya salakca bi dosya bi kere msnden atınca direk adama salak bi msn hatası verio''bu dosta güvensiz ...'' gibi uzantısını değiştirip atsan adamların en salakca en boktan antivürus korumasını bile gecemior ve bi boka yaramayan turkojan elimizde patlıor... Tavsiye etmem salakca bi prg...
-----------------------------Turkojan Pe satın almanızı öneririm. www.turkojan.net
-
Bu muhabbet gereğinden fazla uzamadımı sizce de ?
Turkojanın ne olduğunu herkes biliyor.Coder'inin de nasıl biri olduğunu.