Gündem - Güncel Konular
Türksat 4A Geçiş Tv Kanallarının Frekansının Değişmesi.
Türksat 4A Geçiş Tv Kanallarının Frekansının Değişmesi.
-
sd kanallarda pek bi fark göremedim. tabi benim tv de dandik. vestel 82 ekran lcd. ama hd ler güzel. benim aldığım cihazın tam modeli. cihaz için olumsuz yorumlardan fazla ısındığı ve kanal geçişlerinin biraz yavaş olduğu bahsediliyor.
Next Minix Black+PLUS FULL HD Mini Uydu Alıcısı (UsbDivx - IPTv - Pvr )
http://www.hepsiburada.com/liste/next-minix-blackplus-full-hd-mini-uydu-alicisi-usbdivx-iptv-pvr-/productDetails.aspx?productId=evnextminixblackp&categoryId=155057
-
Digiturk kullananların yapması gereken ayar;
Menü > Kurulum > Kolay Kurulum
hepsi otomatik olarak gelecek
-
Su fec 5 6 falan ne oluyo ya
-
coğu hd kanallarda yayın niye gelmiyor bilen var mı ? gördüğüm kadarı ile atv ahaberde hd'ler açık.
-
Uydu alıcılarındaki mevcut uydu kanallarını silip ( Temiz yükleme için )
Kurulumdan Yeni uydu ekleyi seçip 11747 27500 yatay ( H ) 5 / 6 değerlerini girip TARAMA yapınız.
-
bende fec 5/6 a dair bir ayar yok, onu nereden degistirmem gerekiyor
-
BEDB1N bunu yazdı
coğu hd kanallarda yayın niye gelmiyor bilen var mı ? gördüğüm kadarı ile atv ahaberde hd'ler açık.
atv, ahaber, star hd, semerkand hd gerçek hd kullanmıyor farklı hd kullanıyor bu nedenle full hd destekli uydu alıcısı değilse elindeki görüntü gelmez diğer hdlerden.
-
FEC(ileri yönlü hata düzeltme) her uydu alıcısında ihtiyaç yoktur bazıları FEC'yi otomatik bulur.
-
pesimistzombie bunu yazdıBEDB1N bunu yazdı
atv, ahaber, star hd, semerkand hd gerçek hd kullanmıyor farklı hd kullanıyor bu nedenle full hd destekli uydu alıcısı değilse elindeki görüntü gelmez diğer hdlerden.
atv ahaber falan açılıyor hatta bu diğer trt1 hdleri de açık ama kanald cnnturk ntvspor bir kaç hd'de görüntü gelmiyor. ayrıca hocam tv full hd alıcı uydulu gel gelelim vestelde bu sorun var. müşteri sabahtan beri arıyorum cevap vermiyorlar. kaldık ortada kaç defa baştan yaptım değişen bir şey yok.
-
ben gerekli mercilere bu mevzu da tepkimi gösterdim,çok tepkisiz toplumuz...
https://twitter.com/LafGuzaf/status/512585267065405440
uydu alıcınızda bazı kanlalrın transporter (tp) değerleri girili değilse,arama yaptırsanız dahi bazı kanallar bulunamayacaktır...
çıkmayan kanalların transporter değerlerini girmeyi deneyin...
bende sabahtan arama yaptırdım,TRT ve NTV,Star estirik püstürük kanallar dışında başka kanal bulamadım
FOX,Habertürk,TGRT falan bunları hep elle girmek zorunda kaldım...