folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türktelekom"A Teşekkür Ederim

Türktelekom"A Teşekkür Ederim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bir çoğunuz kızacak ben burada yıllardır telekoma kafam girsin konularının sayısını unuttum  kaç kere okudum katıldım ama iyiliğini gördüm onuda belirtmek isterim

adsl faturamı tam bir ay geciktirdim bir ay sonra gittim faturayı ödemeye 2 faturayıda normal fiyatından ödedim gectiği her gün için yüzde bilmem kaç faiz alınacağı faturanın üzerinde yazdığı halde en ufak faiz ödemeden ödedim faturamı üstelik geciktiğide faturaya yansımadı bile yazı olarakta şaşaırdım dedim 50 ytlilik fatura olur 70 ytl olmadı sonradan olur demeyin olsaydı bir sonraki faturada çıkardı gecikmiş borç tutarı

bu sebebpten telekoma teşekkür ediyorum...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gecikmiş borç tutarı öyle fazla bişey değil ki:W

illa eklenmiştir de sen farkına bile varmamışsındır:D

benim gibi 5 ay geciktir o zamn gör gecikmiş borç tutarını :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

adamın biri 60 gün geç ödedi, bir şey olmadı. Sadece 1 ytl ceza kestiler :)

yani şu an için tşk etmene gerek yok, ne zaman fiyatlar düşer o zaman tşk edersin bence.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Konusu gelmişken kendimi söylemek zorunda hissediyorum :

Müşteri hizmetlerini (Bu sadece telekomla ilgili değil bütün müşteri hizmetlerinde aynı. Akbank için de başıma aynı şey geldi) cep telefonundan kesinlikle aramayınız. Yaklaşık 8 dakika zorla Mozart dinledim ve malesef 100 kontörüm gitti. Kontör bittiği için görüşme sona erdi yani derdimi de söyleyemedim.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alponzzo
    alponzzo's avatar
    Erkek
    hacı o kadar geçiriyolar bırakta almasınlar  ben 15 gün kullanıp hiç bişey indirmeden 6 gb kota olmus hemde 2 ay üst üste nası oluyo bu bana 60 geçirdiler 2 ay üst üste senden 10 almamışlar nolcak yani :) senden almaz sona başkasına geçirir bak örnek ben TELEKOMA KAFAM GİRSİN  :)

Benden elektrik almayan kıza trafo bağlasan ne yazar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

BiUyeOlamadim bunu yazdı:
    -----------------------------

Konusu gelmişken kendimi söylemek zorunda hissediyorum :

Müşteri hizmetlerini (Bu sadece telekomla ilgili değil bütün müşteri hizmetlerinde aynı. Akbank için de başıma aynı şey geldi) cep telefonundan kesinlikle aramayınız. Yaklaşık 8 dakika zorla Mozart dinledim ve malesef 100 kontörüm gitti. Kontör bittiği için görüşme sona erdi yani derdimi de söyleyemedim.

:D lan öldüm okurken 444 lü numaralar sadece sabit hatlardan ararsan bedava.Senin bilgisizliğin abi 

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Hazır telekom konusu varken bende şu sorumu sorayım.23 şubat civarı ttnet i arayıp sınırsıza geçirmek istediğimi söyledim.Bu aybaşında geçmiş miyimdir sınırsıza?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ben 4 aydır ödemiyorumn suan borc tutarım halen aynı kısmetse gelecek ay yatırıcam :) kişiye özel muamele sanki anasını satim..

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:

:D lan öldüm okurken 444 lü numaralar sadece sabit hatlardan ararsan bedava.Senin bilgisizliğin abi 

Sabit hat olmayınca ne yapmayı planlıyorsun ki ayrıca sabit hatlarda da ücretli sen içini ferah tut :) . Ama benim de hatam var tabi Akbank olayından ders almam gerekirdi :)

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    BiUyeOlamadim bunu yazdı:
    chelishky bunu yazdı:

Sabit hat olmayınca ne yapmayı planlıyorsun ki ayrıca sabit hatlarda da ücretli sen içini ferah tut :) . Ama benim de hatam var tabi Akbank olayından ders almam gerekirdi :)

0532 444 2525 ideneyebilirsin

operatorun geç cevap vermesi olayınıysa taşra illeri arayarak engellersin örn : 0464 444 25 25 (rize) , 0462 444 25 25 trabzon yada en güzeli 0262 liyi ara sen

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

dostum bi kaç ay sora bi fatura çıkıp gelirse şaşırma

ben adsl aboneliğimi ve telefon aboneliğimi kapattırdım sözleşmeyi fesh ettim.tüm borçlarını kapattım

2 ay sonra bi fatura daha geldi.telefon faturası 7 küsür lira

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 3278 Toplam Mesaj: 20