folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türktelekom"A Teşekkür Ederim

Türktelekom"A Teşekkür Ederim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    farkına  varmamıslardır  hocam  yoksa her  türlü  alrılar  o parayı ara  sıra  böle  sazanlıklar  yapıyolar bunlar  bizim işimize  gelen sazanlıklar  tabiki

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

bir çoğunuz kızacak ben burada yıllardır telekoma kafam girsin konularının sayısını unuttum  kaç kere okudum katıldım ama iyiliğini gördüm onuda belirtmek isterim

adsl faturamı tam bir ay geciktirdim bir ay sonra gittim faturayı ödemeye 2 faturayıda normal fiyatından ödedim gectiği her gün için yüzde bilmem kaç faiz alınacağı faturanın üzerinde yazdığı halde en ufak faiz ödemeden ödedim faturamı üstelik geciktiğide faturaya yansımadı bile yazı olarakta şaşaırdım dedim 50 ytlilik fatura olur 70 ytl olmadı sonradan olur demeyin olsaydı bir sonraki faturada çıkardı gecikmiş borç tutarı

bu sebebpten telekoma teşekkür ediyorum...

ahh keşke öle olsa :) bu ayki gelen faturana yada bir sonrakine yansır o gecikme tüm faturalarda öledir gelen faturalarını bi incele

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    4 aydan 4 ay a ödüyorum sorun cıkarmıyorlar 5nci ayda kesiyorlar :) faizde almıyorlar

www.tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek
    BiUyeOlamadim bunu yazdı:

Konusu gelmişken kendimi söylemek zorunda hissediyorum :

Müşteri hizmetlerini (Bu sadece telekomla ilgili değil bütün müşteri hizmetlerinde aynı. Akbank için de başıma aynı şey geldi) cep telefonundan kesinlikle aramayınız. Yaklaşık 8 dakika zorla Mozart dinledim ve malesef 100 kontörüm gitti. Kontör bittiği için görüşme sona erdi yani derdimi de söyleyemedim.

Kaçıncı senfoniydi :d

Benim imzam güzeldir hakkatten. :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

geçirmeler 3. ayda başlar hiç de az değildir sen erken yatırmışsın ben iki ayda bir yatırırdım arada 3 e sarkardı o zaman günde 2-3 lira falan artıyodu yanlış hatırlamıyosam

şimdi bulgaristandayım net hızlı eyvallah ama haftada en az bi kere belirsiz zamanlarda bölgesel olarak (tahminimce il genelinde olabilir) net kopuyo 1 gün boyunca gelmiyo 

telekomun 1mb x 30tl  sini aratıyo bazen

not: net 20mb x 20tl 

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostwanted
    mostwanted's avatar
    Erkek
    herşeyde geçiriyorlar zaten faiz almayarak lütfetmiş beyefendiler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

uydunet kullanıyom şimdi ama adsl kullandıım günleri arıyom

telekoma kafam girmeseydi bea  

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

Gecikme Faizini Biz Veririz Bundan Sonra Yeterki O Kuruma Teşekkür Felan Etmeyin :@

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

iyi hoş da benden sana bi tavsiye inan bana telekom adamda 1 kuruşunu bırakmaz. ya bi yanlışlık yapmışlardır yada zamanı vardır:)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 3279 Toplam Mesaj: 20