Türktelekom"A Teşekkür Ederim
-
farkına varmamıslardır hocam yoksa her türlü alrılar o parayı ara sıra böle sazanlıklar yapıyolar bunlar bizim işimize gelen sazanlıklar tabiki
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bir çoğunuz kızacak ben burada yıllardır telekoma kafam girsin konularının sayısını unuttum kaç kere okudum katıldım ama iyiliğini gördüm onuda belirtmek isterim
adsl faturamı tam bir ay geciktirdim bir ay sonra gittim faturayı ödemeye 2 faturayıda normal fiyatından ödedim gectiği her gün için yüzde bilmem kaç faiz alınacağı faturanın üzerinde yazdığı halde en ufak faiz ödemeden ödedim faturamı üstelik geciktiğide faturaya yansımadı bile yazı olarakta şaşaırdım dedim 50 ytlilik fatura olur 70 ytl olmadı sonradan olur demeyin olsaydı bir sonraki faturada çıkardı gecikmiş borç tutarı
bu sebebpten telekoma teşekkür ediyorum...
-----------------------------ahh keşke öle olsa :) bu ayki gelen faturana yada bir sonrakine yansır o gecikme tüm faturalarda öledir gelen faturalarını bi incele
-
4 aydan 4 ay a ödüyorum sorun cıkarmıyorlar 5nci ayda kesiyorlar :) faizde almıyorlar
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Konusu gelmişken kendimi söylemek zorunda hissediyorum :
Müşteri hizmetlerini (Bu sadece telekomla ilgili değil bütün müşteri hizmetlerinde aynı. Akbank için de başıma aynı şey geldi) cep telefonundan kesinlikle aramayınız. Yaklaşık 8 dakika zorla Mozart dinledim ve malesef 100 kontörüm gitti. Kontör bittiği için görüşme sona erdi yani derdimi de söyleyemedim.
-----------------------------
Kaçıncı senfoniydi :d
-
geçirmeler 3. ayda başlar hiç de az değildir sen erken yatırmışsın ben iki ayda bir yatırırdım arada 3 e sarkardı o zaman günde 2-3 lira falan artıyodu yanlış hatırlamıyosam
şimdi bulgaristandayım net hızlı eyvallah ama haftada en az bi kere belirsiz zamanlarda bölgesel olarak (tahminimce il genelinde olabilir) net kopuyo 1 gün boyunca gelmiyo
telekomun 1mb x 30tl sini aratıyo bazen
not: net 20mb x 20tl
-
herşeyde geçiriyorlar zaten faiz almayarak lütfetmiş beyefendiler
-
uydunet kullanıyom şimdi ama adsl kullandıım günleri arıyom
telekoma kafam girmeseydi bea
-
Gecikme Faizini Biz Veririz Bundan Sonra Yeterki O Kuruma Teşekkür Felan Etmeyin :@
-
iyi hoş da benden sana bi tavsiye inan bana telekom adamda 1 kuruşunu bırakmaz. ya bi yanlışlık yapmışlardır yada zamanı vardır:)