folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türküm, Doğruyum, Çalışkanım Dedirtmek Yanlış



Türküm, Doğruyum, Çalışkanım Dedirtmek Yanlış

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek

    askeri okulda gecenin 3ünde uyandırıp istiklal marşını tersten okutuyolardı turku kurtu almanı ayırt etmeden :) şimdi ise gelen natocuların hepsi okuyo da size noluyo türküz dogruyuz calışkanız işinize geliyosa gelmiyosa alırsın cocugunu ozel okula yollarsın alman degilmisin


    Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    böyle bi arap kırmasını TÜRK eğitim sisteminin başına getirirsen sonucunda bu olur Şu akepede adam gibi adam bi Abdullatif Şener vardı  onuda harcadılar


    Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek
    TÜRKüm demek neden bu kadar batmış bakana?

    Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Demek istemiyorsan demessin Türk'üm,onun yerine ırzım kırık,bası bos bir piçim gibi alternarnatiflerimiz var.Herkes agızına aldıgı kavramların ne anlama geldiginin farkına varsın yoksa baska bir sey alırsın o agıza.Burda bu konu üzerinden aklı sıra üç kurus beyniyle dalga gectigini sananları 1.80 yatırp 360 derece s.kerler.Demiyorsan,bu sana cok fazla bir sekilde yuk oluyorsa demessin ama bunu herkes demesin diye de ortaya bir fikir atamassın bunu söyleyen ırzı kırık ve ona destek verenler,alternatfilerimiz var onlardan secin begenin,iki kelime edip Türk'üm demeyi bile kaldırmayanlar zaten Türk'üm demesin...Bu yalagın savunmasıda bellidir simdi biraz ustune gitseler hemen yandasları esliginde önemli olan Türk'üm demek mi bunlarda takılmayın zart zurt vs vs..7-12 yasıda ki cocuklardan ne bekliyorsunuz tabiki diyecekler tabiki haykıracaklar Türk'üm diye yoksa baska nerde böyle haykırabilirler sen ilk önce egitim sistemini degiştirecen sonra teklifinin teklifini duzelttigin mukemmel hale soktugun egitim sistemini gösterek sunucan.yok öyle adının yazdıgı çorapları giyip denmmesin söylenmesin diye havlamak.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Kasım/2005
    Erkek

    Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Türkiye'de yaşayan ve Türk okullarına giden yabancı çocuklara her sabah "Türküm, doğruyum, çalışkanım" şeklinde öğrenci andını söyletmenin yanlış olduğunu belirterek, "Bu konuda karar çıkardık herkes bize tepki gösterdi. Ne yani yabancı çocuklara her sabah Türk olmadıkları halde yalan mı attıralım?" dedi.

    buradan direkt olarak yalnış neden türklüğün manasını bilmiyor anayasamızda tarif edildiği şekliyele mal mal konuşmuş bu sefer hakketen tabiii konuştuysa.


    Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mart/2008
    Erkek
    Boş işlerle ugraşıyo ada boş işler den sorumlu bakan yapmak lazım bunu:D

    Kod yazmakla adam olunmaz:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2007
    Erkek
    Ya ben zaten bununla bu bulent arınca kufur bilr edemiom anasını satıyım. Ne desem az :((

    I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    alanzo bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bakan Çelik: "Elin çocuklarına Türk olmadıkları halde yalan mı attıralım?"

    20.03.2008 14:53
     

    Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Türkiye'de yaşayan ve Türk okullarına giden yabancı çocuklara her sabah "Türküm, doğruyum, çalışkanım" şeklinde öğrenci andını söyletmenin yanlış olduğunu belirterek, "Bu konuda karar çıkardık herkes bize tepki gösterdi. Ne yani yabancı çocuklara her sabah Türk olmadıkları halde yalan mı attıralım?" dedi.

    Çanakkale'de Süleyman Demirel konferans salonunda düzenlenen "Küreselleşme Sürecinde Türkiye" konulu konferansta konuşan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, konuşmanda din konusuna değinerek, "'Biz Avrupa Birliğine girersek dinimizi kaybederiz' diyorlar. Din konusunda en az hassasiyeti olan kişiler bile çıkıp 'Din elden gidiyor' diye bağırıyor. Yapma ya. Nereye gitmiş din? Bize söylenenlere bakın. Türkiye'de misyonerler kol geziyor. İnciller dağıtılıyor. Büyükşehirlerde apartmanların altlarında kiliseler yapılıyor. Misyonerliğin hangi tarafına karşıyız gençler? Bakın insanların maddi sefaletinden yararlanarak, bunu fırsat bilerek eğer siz insanlara din değiştirmeye zorlar veya teşvik ederseniz, bu çok ayıp ve insanlık onuruna aykırı bir şeydir. Bunu kabullenmek mümkün değildir. Siz kendi dininizi başkasına anlatma hakkına ne kadar sahipseniz, onlarda size anlatma hakkına sahiptir. Bu düşünce özgürlüğü kapsamında mıdır? Evet" dedi.

    Bakan Çelik, bu konuda Londra örneğini de vererek, "Bakın Londra'da Hide Parkta Pakistan kökenli Tebliğ Cemaati diye bir grup vardır. Bunlar gelen geçenleri durduruyor ve 'Bir dakika deyip 'Allah birdir. Hz. Muhammed onun elçisidir. Kur'an kitabıdır. Ahiret günü bana tebliğ etmediler deme ve yoluna devam et' diyor. İngilizler buna tahammül ediyor. Ben buna defalarca şahit oldum" diye konuştu.

    Konuşmasında Türkiye'de ruhban okulu açılması konusuna da değinen Bakan Çelik, "Türkiye'de ulusalcılar konuşuyor. Efendim 'Ruhban okulu açılırsa Türkiye elden gider' diyorlar. 100 tane papaz yetişecekmiş. Empati yapmak zorundayız. Yani insanın kendisini başkasının yerine koyması lazım. İlköğretim yönetmeliğini hazırlıyor arkadaşlarımız. Bana bir sürü müracaat gelmiş. Türkiye'de diplomatik misyonla ekonomik faaliyetler için Türkiye'de bulunan bazı aileler çocuklarını Türk okullarına gönderiyor. Bana yazdıkları dilekçelerde ne diyorlar biliyor musunuz? 'Biz Türk değiliz. Her sabah çocuklarımızı sıraya geçirip 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' dedirtiyorsunuz. Buna mecbur muyuz?' Şimdi yabancılara bunu söyletmek doğru mu? Dedim ki arkadaşlara yabancılara and içme mecburiyetini kaldırın. Sadece yabancılarınkini kaldırdık. Kayseri'de bana sordular ve kıyamet koptu. 'Bakan nasıl bunu kaldırır' dediler. Düşünün bir Alman çocuğunu sabah sıraya geçiriyorsun. Ardından başlıyor Türküm demeye. Bu birinci cümle yalan mı? Evet yalan. Çocuk arkadan da diyor ki 'Doğruyum'. Birincisi yalan olduğu için ikincisi zaten külliyen yalan oluyor. Peki biz elin çocuğuna her sabah yalan söyletmek zorunda mıyız?" şeklinde konuştu.

    İHA

    http://www.haberturk.com/haber.asp?id=62370&cat=110&dt=2008/03/20

     

    Yazılan yorumlara bakıyorum da , yani arkadaşlar bir yazı bu kadar mı çarpıtılır ,

    Yazıda yanlış olan yeri alıntılayıp , şurası yanlış deyin ve neden yanlış olduğunu anlatın.

     Yazıda şu kısmı doğru anlasanız kimse boşu boşuna gaza gelip saçmalamaz,

    '' Dedim ki arkadaşlara yabancılara and içme mecburiyetini kaldırın. Sadece yabancılarınkini kaldırdık  ''

     

    Dikkatle okuyun  '' sadece yabancılarınkini kaldırdık ''

     

    Tersini düşünün , Almanya da Türk öğrencilerine hergün  '' Almanım , doğruyum , çalışkanım  ''  diye Alman oldukları söyletilseydi tepkiniz ne olurdu?

     

     

     

     

     

     

     


    -----------------------------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2002
    Erkek

    Hangi okullarda kalkmış bi isim verin? O okullarda sadece yabancılar okuyacak diye bir kaide mi var? O okulların eğitim dilleri ne? Bilgi verilsin arkadaş...

    Yok efendim yabancılara kalkmış. Yok yabancıları utandırmayalım. Yok efendim ayıp olmasın. Yok hoşgörü...

     Kardeşim bunlar hoşgörü den anlamaz ki . Bunu ben demiyorum Oktay Sinanoğlu diyor. Daha dün Danimarkada bir türk ırkçılar tarafından öldürüldü. Geçen almanyada ev yandı onlarca kişi öldü. Bosna'da yapılan katliamlar... Cezayirde müslümanlara yapılanlar... Niye bunlar karşısında bir yaptırım uygulanamıyor. Çünkü uluslar arası alanda hiçbir söz hakkımız yok da ondan. Tayyip istediği kadar "Türkiye artık uluslararası alanda çok güçlü bir ülke" konumuna gelmiştir desin ama dibimizdeki İran bizden kaç geride olması gerekirken şu an bilimde, sanatta her şeyinde bizi geçmiş durumda. Orada kendine güvenen , milletine güvenen, dinine güvenen insanlar var. Bizim dincilere de bakmayın hepsi kolpa , Türkiye'de samimi dindar sayısı azaldı. Herkes 3-5 kuruşun peşinde. Nedir bu keşmekeşlik. Bunun sorumlusu sadece tek bir taraf mı? Herkes kendine gelsin, ben Türküm desin, Müslümanım desin, Atatürk'çüyüm desin, Milliyetçiyim desin.. Önce vatanım için, sonra bütün dünya için desin... Tekrar birlik olunsun. Gizli Tarikatlara gizli cemaatlere bölünmesin vatandaş. Bu yol hak yolu değil , bu yol herkes için bok yolu. Artık televizyonlara bakamaz duruma geldim, nerede bu halk arkadaşlar? Herkes evinde rahat da bir ben mi şikayetçiyim. "Ne sağ ne sol önce bağımsızlık" diyorduk, yine bunu düşünelim. Kendimize gelelim arkadaşlar.

     Mesele din meselesi değildir arkadaşlar. Burada din kullanılıyor bunu görün artık. Senelerdir bunu göremediniz. Biri sağdan biri soldan asılınca ne olur arkaşlar?

     Kendimize gelelim artık...

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2004
    Erkek

    zZzZz

    Boş insanlar, boş tartışmalar, boş fikirler... 

Toplam Hit: 3842 Toplam Mesaj: 26