Turuncu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    AnTiSoZeL bunu yazdı:
    -----------------------------

adam metroseksüel galiba bi ara kadın sandım :D zengin kelime dağarcığı

Ahaha :D

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

bu yazıyı okuduktan sonra kör olan arkadaşım var enter bas arada kardeş uzaktan bakınca ibranice gibi gözüküyor

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    syntr bunu yazdı:

bu yazıyı okuduktan sonra kör olan arkadaşım var enter bas arada kardeş uzaktan bakınca ibranice gibi gözüküyor

Max açılabilecek paragraf sayısı 2. Yazıyı yapıştırdıktan sonra bilinçsizce paylaştım. Geri dönüşü olmadı. Meydana çıkardığım eseri daha güzel paylaşmak isteyeceğimden şüphen olmasın. Teşekkürler.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

çok iyi gerçekten ilkler arasına girdi eline sağlık kardeşim :)

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elfkrc
    elfkrc's avatar
    Dişi

turuncu bunu görsedi çok duygulanırdı :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:
    Bauer bunu yazdı:

Çağresiz ne demek lan

Çare: Sıkışıp kaldığın durumları değiştirebilecek yoldur. Kullanılan yere göre deva, derman gibi çeşitli şekillerde kullanılabilir. Çaresiz ise olumsuzluk katılmış halidir. Sıkışıp kaldığınız durumlarda, bu durumdan çıkışınızı sağlayacak herhangi bir yol bulamama hali. Çaresizlik.

Hocam, iyi hoş yazmışsında benim demek istediğim türkçede "Çağresizlik" diye bir kelime yoktur, manasındaydı. Olması gereken Çaresizlik.

< Çağresiz kapanıyor gözlerim, kilit vuruyor kirpiklerim. >

Toplam Hit: 4282 Toplam Mesaj: 37