folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tutorialci.Com Ödemeli Tutorial - Ders Hazırla, Para Kazan



Tutorialci.Com Ödemeli Tutorial - Ders Hazırla, Para Kazan

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2005
    Erkek

    Yeni açılan Tutorial (Ders Anlatım) sitemizde içerik geliştirmek ve yayımcılarımızın hakkını ödeyebilmek için yeni bir sistem geliştirdik. Şuan için güvenlik nedeni ile sadece elle çalışmaktadır.. Ayrıntılı bilgiye Tutorialci.Com - Tutorialci.com Ödemeli Tutorial Beta 1.. adresinden ulşabilirsiniz..

    Sistem hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi veya eleştirilerinizi yaparsanız sistemimizi ona göre geliştirebiliriz..


    ----------------------

     

    Tutorialci.com Ödemeli Tutorial Nedir ?

    Tutorialci.com olarak sitemizde emeği geçen ve tüm ders hazırlıyan üyelerimizin ve emeklerini karşılamak için yeni uygulamalar geliştirmekteyiz. Bunlardan en yenisi de "Tutorialci.com Ödemeli Tutorial Beta 1" dir.

    Ödemeli Tutorial şuan için sadece www.tutorialci.com da uygulanmakta ve geliştirilmeye açık, beta versiyonudur.. Ödemeli Tutorial uygulamasında, hazırladığınız ders başına ücret alırsınız. Bundaki amaç zamanlarını ayırıp, ders hazırlıyan üyelerimizin ve editörlerimizin azda olsa hakkını ödemek vede ders hazırlama şevklerini arttırmaktır..

     

    Tutorialci.com Ödemeli Tutorial Proğramından Kimler Yararlanabilir?

    Sitemize üye olan herkes ders hazırlıyarak para kazanmaya başlayabilir. Sitemizi kullanabilmek için önce üye olmak zorundasınız. Üye olduğunuz anda, tüm derslere bakabilme yetkisi ile birlikte ders hazırlama yetkiside Tutorialci Forum bölümünden başlamaktadır. Şuan için başlangıç seviyesi forum aracılıgı ile yapılmaktadır.. Ders hazırlamaya başlayan üye ilk önce forumdan ders hazırlamaya başlar ve yayınladıkları ders içerikleri düzenlenmez fakat hataları bildirilir ve düzeltmesi istenir. Tutorialci Forum aracılığı ile yayınlanan dersler ayda sadece 1  kez incelenir ve sitede yayınlanabilir durumdaki yazılara, [Onaylandı 1,0]  benzeri onaylı yazı ibaresi verilerek forumdaki mesajı arşivlere kaldırılır ve o kişinin dersi yetkili kişiler tarafından siteye taşınır. Bu ibaredeki "Onaylandı" yazısı dersin kurallara uygun bir şekilde yazılıp, siteye aktarıldığı anlamına gelir. "1.0" yazısı ise yazılan onaylı dersin kredisini belirtir. Her ders belirli kriterlere göre farklılık gösterir ve bu derslerin değerlendirilmeside diğerlerine göre farklılık gösterir.

    Onaylanan derslerdeki kredi sistemi tamamen Tutorialci.com yöneticileri tarafından belirtilir ve bu kredi belirtilmesinde belirli kriterler baz alınmaktadır. Bunlarda dersin uzunluğu, anlatım dili, farklılığı, özğünlügü, aldığı hit sayısı, aranma sayısı gibi bazı kriterleri bulunmaktadır..

     
    [Onaylandı] ibaresi alan üyelerin dersleri incelenir ve ödeme limitine gelindiği taktirde üye olurken vermiş olduğunuz adresten iletişime geçilir ve gerekli bilgiler istenir.. Şayet limit aşılmış ve aylık tarama gerçekleşmesine rağmen üyeye ulaşılmamıssa, dersi hazırlıyan üye açıklayıcı bir metin ile \n ders@tutorialci.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır adresine mail atarak ulaşabilirler..

    Yayındaki ders sayıları belli bir seviyeyi aştıktan sonra artık üyeler editör olurlar ve forum yerine siteden yazı yazmaya başlarlar. Sırası ile önce Yazar sonra Düzenleyici ve en son seviye olarakta Yayıncı yolunda ilerleyerek kazançlarını arttırırlar..


    Tutorialci.com Ödemeli Tutorial Yetkileri ve Açıklamaları

    Üye: Forum aracılığı ile ders hazırlarlar ve düzenleme yapabilirler. Bu süreç başlangıç düzeyidir ve forumdan başka bir yere ders yazamazlar.
    Yazar: İçeriği yazıp siteye gönderir ancak düzenleyemez ve yayına sokamaz. Admin onayladıktan sonra yazı yayınlanır.
    Düzenleyici: İçeriği yazıp siteye gönderebilir ve yayınlanmış olan yazıları düzenleyebilir. Yine gönderileri admin onaylarsa sitede yayınlanmış olur.
    Yayıncı: İçeriği siteye gönderebildiğigibi tüm içerikleri düzenleyebilir ve yayınlayabilir.


    Tutorialci Ödemeli Tutorial için ders hazırlıyan üyelerin uymaları gereken bir takım kurallar ve sorumlulukları vardır.. Bu kurallar aşağıda belirtilmiştir..

     

    Tutorialci.com Ödemeli Tutorial Kuralları 
    1. Tutorialci.com kuralların değiştirme yetkisini saklı tutar ve değiştirme yapması durumunda hiçbir açıklama yapmak zorunda değildir bilakis üyelerin kuralları takip etmeleri gerekmektedir..
    2. Tutorialci.com bir şirket yada kurum değildir ve ödeme yapma konusunda hiçbir garanti vermez.
    3. Ödemeler gelir elde etmek için değil, azda olsa yazarların emeğini ödemek için ödenmektedir.
    4. Tarama sistemi tamamen elle olmakta ve site yetkilileri tarafından yapılmaktadır. Bu yüzden illegal yöntemlerle çıkar gözardı edilemez yada hak edilemez.
    5. Ders limitini aşmıyan üyeler ücret taleb edemez.
    6. Çalıntı içerikler kabul edilmez. Çalıntı ders yayınlıyan üyeler önce uyarı sonra kınama alırlar ve devam edilmesi durumunda siteden uzaklaştırılırlar.
    7. Siteden uzaklaştırılan üyelerin ödemeleri yapılmaz ve hiçbir şekilde hak taleb edemezler...
    8. Hack, Warez ve binum illagel içerikler kabul edilmez, yayınlanması durumunda dersi hazırlayan üye siteden uzaklaştırılır..
    9. Ödeme şuan için sadece posta çeki ile yapılmaktadır ve ödeme alınabilmesi için iletişime geçilip, doğru bilgilerin verilmesi gerekmektedir..
    10. Hazırlanan resimli derslerin üzerine www.tutorialci.com yazımı zorunludur.
    11. Hazırlanan tüm derslerin başında kısa bir giriş açıklaması ve Tutorial Künyesi zorunludur.. Künye örneği aşağıdadır;
      Örnek Künye:

      Tutorial Künyesi:

      Konu:  Tutorialin konusu.. (örn. Photoshop ile alevli yazı yazımı)
      Anlatım: Anlatımın türü (örn. Videolu, Resimli, Yazılı)
      Süresi: Dersin yapım süresi (örn. 1 dk).
      Zorluk Seviyesi: Dersin zorluk seviyesi (örn. Çok kolay, Kolay, Zor, Çok Zor, Uzman)


    12. Sitede yayınlanan ve ödemeleri yapılan derslerin tüm hakları Tutorialci.com'a aittir..
    13. Yazılan dersin kredisini beğenmiyen üye, hazırladığı dersin yayınlanmamasını, dersin onaylanmasının ardından en geç 7 gün içinde taleb edebilir. Bu durumda ders sisteme alınmayacak fakat arşivlere taşınıp, kullanıcı silene kadar forumda kalmaya devam edecektir.
    14. Ders hazırlayan her üye, Tutorialci Ödemeli Tutorial Kurallarını Kabul etmiş sayılmaktadır..
    15. Tutorialci.com fiyatlandırmada kişiye özel ve içeriğe göre ödemelerinde artış veya eksiliş gösterebilir..

     

    Tutorialci.com Ödemeli Tutorial Fiyatlandırması

    Tutorialci.com ödemeli tutorial de her dersin içerik özelliklerine göre fiyatlandırmalar farklılık gösterilecektir. Bu yüzden derslere fiyat yerine kredi verilmektedir.  Tabiki de her kredinin bir fiyatı vardır...  Karışıklığa yol açılmaması için der tiplerinde ayrımları kredilendirme sırasında, yöneticiler tarafından yapılmayı uygun gördük.


    Kredileri belirken sadece yazılı dersler ile resimli anlatımları yada videolu anlatımları aynı kefeye koyamayız Bu yüzden kredilendirmede sade yazılarda düşük, resimli anlatımlardaorta, video lu anlatımlarda en yüksektir. Ama bu demek değildir ki bir resimli dersin bir videolu dersten daha yüksek kredi alması mümkün değildir. Eğer anlatım dili sade, ilgi çekici ve çok fazla aranan bir ders, anlatılabilecek en iyi şekilde anlatıp üstüne üstlük bu ders Tutorialci.com databaselerinde de bulunmayan bir ders ise bunun fiyatı diğerlerine göre daha yüksek olucaktır...

     

    Tutorialci.com Ödemeli Tutorial Sisteminde 1Krediye başına 0.4 YKR fiyat biçilmektedir ve konu, içerik, anlatım şekli ne olursa olsun 50 Kredi limitine ulaşan her üye, 20 YTL  ders ücretini iletişime geçerek alabilir. 50 kredi altı hesaplarda ödeme yapılmamaktadır..  

     

    Kısa bir hesap yapıcak olursak; resimli, özgün bir ders hazırlasak ve bu derslerin krediside ortalama 10 olsa.  14 üne kadar 5 tane dersi hazırlasak ve ayın 15 inde derslerimiz incelense, ay sonuna kalmadan 25 ytl para kazanmış oluruz. İstersek daha kaliteli ve özgün içerikler hazırlıyarak az sayıda ders ile toplarız 50 krediyi, istersek te düşük kredili çok ders hazırlıyarak...

     


    www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2007
    Erkek

    güzel sisteme benziyo tebrik ederim  :)

    parayı nasıl veriyonuz paypal, çek vs ?  


    "Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2005
    Erkek
    ptt ile yollamayı düşünüyoruz ama paypal ile istenilmesi durumunda da paypal ile yollayabiliriz.

    www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek
    Site ismini beğenmedi açıkçası. Yarı Türkçe İngilizce hoş değil. Umarım istediği yerlere gelir bu site.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2005
    Erkek
    dersci mi koysaydım? eger dersci koysaydım konudan sapardı fakat internet ortamında bu tür şeyler tutorial olarak geçer. o yüzden tutorial kelimesini seçtim. türk ezgilerinide korumak için ci ekini getirdim. bu yaptıgım türkçeyi katletsede tutorial yayınlıyan anlamını çıkaran en mantıklı isim oldu.

    www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Temmuz/2005
    Erkek
    Dostum Site İnanılmaz derecede yavaş

    Adsense Gelirli Siteler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2005
    Erkek
    yavaşlık konusunda haklısın. günün bazı saatlerinde aşırı yavaşlıyor bazı saatlerindede aşırı hızlı. serverdan kaynaklanan birşey. Türkiyeye taşınacaktı server ama haladaha taşınmadı.. birde joomla oldugu için birazdaha kasıyor.. o konuda haklısın.

    www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    güzel birşey olacağa benziyor server hızlandırılırsa süper olur bence gerekliydi = )

    derslere başlayim rapid parasi çıkar en azından ama aradığımız şeyleri bulma açısından süper bişi.

     

    edit: birde arkadaşım ders konusu belirtmemişsin yani sadece bilgisayar programlama vb. mi yoksa biyoloji kimya hertürlü dersmi ? 

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2005
    Erkek
    birşeylerin nasıl yapıldıgını anlatsın yeter. slogandanda anlaşılacagı üzere türkiyenin en kapsamlı tutorial sitesi. bizde konu ve içerik kısıtlaması yok. sadece illagel şeyleri barındırmıyoruz. pinpon topu ile sis bombası yapımıda var video montajda var falsolu topa vurmada var hazır sistem kurmada var kaykayda hharaket yapma da var. sen kendi zevkine branşına göre yazıcaksın koyucaksın ilgilenen bakıcak...

    www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    Hocam muhabbet gayet güzeş olmuş da video olayına verilen krediyi sevmedim.

    Resim foto karışık dersler hazırlıcam ben mesela ve bence bunlar bi vidyodan daha çok tercih edilir. Kullanımı daha pratik. Adım adım yazılırsa daha anlaşılır bile denebilir çünkü vidyoda herşeyi anlatamazsın ama yazıda anlatabilirsin ve resimlerle desteklersin. 


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2005
    Erkek

    o yüzden video dersleri şukadar kredi resimli anlatımlar bu kadar kredi diye kısıtlama yapmadık. adam yazıyla öyle bi anlatırkı 10 numaradır mükemmeldir sen onu resimle anlatamazsın ona göre fiyat biçilik. zevkler ve renkler tartışılamıyacagı için de bu kredi sisteminede bu yüzden 1 kişi karar vermiyor. her ayın 15 inde değerlendirmeye alınıp kredilendirme yapılıyor ve ortak bi noktada buluşuluyor ve kredilendiriliyor.

     

    o yüzden kafana takma ona daha yüksek kredi veriyolar öyle ders yapayım diye. sen kendini nasıl rahat hissediyorsan, nasıl daha iyi anlatıcagına inanıyorsan o şekilde hazırla derslerini. Emin ol ki hakkın yenmez.. 


    www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
Toplam Hit: 4555 Toplam Mesaj: 26